Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałkiii

migdały w białej polewie

Polecane posty

Gość Migdały w czekoladzieNie
...tak sobie czytam wszystko po kolei i sobie myślę, że wam napiszę: uważajcie dziewczyny, bo jak macie te migdały w czekoladzie zamiar zamówić w doti a wesele latem, żeby się wam to nie potopiło. migdał lub czekolada powinny być w specjalnym lukrze - to ochroni, a ten cynamon na tym tiulu to chyba też za bardzo nie będzie wyglądał po rozpakowaniu...

Gość gabry
Wesele za tydzien!! Miały by czekoladowe praliny na podziękowania dla gosci, ale boję się, że ciepło (knajpa bez klimatyzacji) i mogą się rozpuścic. Zastanawiam się jak te migdały w lukrze. Czy któraś z was miala je na swoim weselu latem? Prosze napiszcie jak one zachowują sią w wyskokiej temperaturze?

ja uważam że dawanie migdałów w organzie jest niehigieniczne materiał nie chroni zawartości zanieczyszczeniem i bakteriami. Każdy może tego dotknąć brudnymi rękoma a ktoś to potem zjada mniam mniam.

Gość jahsahsk
gabry - jaka ty jestes durna i pusta - kupujesz migdaly dla gosci a masz sale bez klimatyzacji:O w obecnych czasach to podstawa!!!!! goscie byliby Ci wdzieczni za to, ze nie spoca sie po pierwszym tancu a nie za jakies popieprzone migdaly:O

gabry czekoladki nie powinny sie rozpuscic jesli przed podaniem wlozysz je do lodowki na kilka godzin, najlepiej na cala noc, i wyjmiesz zaraz przed podaniem, jesli planujesz polozyc je na stolach obok nakryc dla gosci, porozmawiaj z obsluga lokalu, oni powinni ci doradzic.

Gość kazzimierra
Jak dla mnie to jest zawracanie głowy. Szkoda by mi było czasu, zeby jeszcze takie bzdety planować

Gość lkajfksj
gówno w białej polewie dajcie, na pewno każdy się ucieszy że taki "osobisty prezent"

Gość operka
A ja się spotkałam z tym zwyczajem nie we Włoszech, a we Francji. Mieszkając tam trochę miałam okazję być na weselu, chrzcinach i I komunii - na każdej z tych imprez były takie migdałki, zapakowane właśnie w tiul, plus jakieś ozdobniki do tego. Leżały obok nakrycia każdego gościa. Do tej pory je mam u siebie na komodzie ułożone, bo bardzo ładnie wyglądają te pakunki, i fajna pamiątka ;)

Dla kolekcjonerów pierdółek fajna sprawa jednak nie wszyscy lubią trzymać kurzołapy na półkach.

Gość co niektórym radzę poczytac
cienka ty to masz teksty :D haha

Sama czasem się z siebie śmieje jaką nowo mowę tworze ;p

Takie są skutki czytania własnych postów po a nie przed wysłaniem

Gość Gasionka
ponawiam pytanie....ile kg migdalkow kupic dla 100 osob? chcialabym dla jednej osoby pakowac do pudeleczka po 5 migdalkow, czyli potrzebuje 500 migdalkow...ile musze tego kupic? :/ prosze pomozcie:/

Gość kup po prostu
paczkę 100 gram, policz ile to sztuk pomnóż razy 10-tyle będzie z kilograma, przeciez w sklepie nie będziesz liczyć, wagę troche zafałszuje lukier, i juz