Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brooklogan

jak zakonczyc zwiazek?

Polecane posty

moze nie doslownie jak go zakonczyc bo w zasadzie juz sie skonczyl ale tak nie za fajnie bo przez smsa i pomyslalam ze pojade do mojego juz bylego chlopaka aby sie z nim pozegnac tak \\\"normalnie\\\" i pomyslalam ze cos mu malego podaruje -tak zeby mnie nie zapomnial- macie jakis pomysl co przy takiej okazji mozna np kupic?

Gość ami.i
sądząc po nicku, jesteś fanką Mody na sukces...:O

wlasciwie to nie ale to byl chyba jedyny nick ktory jeszcze nie byl zajety :) ale moj dziadek oglada :)

Gość kraj23
no moda na sukces jak nic.... wiec powiec nara chyba ze bawisz sie w serial , to raczej bedzie ......

Gość nie świruj
ma chyba jakies Twoje zdjęcie,to wystarczy,najważniejsze co w sercu nic nie kupuj..

Gość ami.i
kup mu piękny bukiet kwiatów i poślij przez piękną striptizerkę...:O:O:O

Gość pomysl zupelnie
nietrafiony nie kończy sie dwa razy raz byle jak a potem normalnie jak wyszlo tak wyszlo

żeby mnie nie zapomniał ? wtf ? chyba powinien Ciebie zapomnieć i zacząć sobie układać życie bez Ciebie a nie z prezentami od Ciebie ! Spotkać się na neutralnym gruncie, pogadać i niech każdy idzie w swoją stronę

to w zasadzie chyba o to chodzi ze ja poprostu chcialam jutro do niego jechac zeby sie jakos \"normalnie\" pozegnac bo przez smsa to nie za fajnie i chyba pomyslalam ze jak cos mu kupie to ewentualnie troche czasu minie, troche sie temat zmieni albo cos... bo to strasznie niezreczna sytuacja jest

Gość ami.i
chyba zgłupiałaś:O jak koniec, to koniec a nie kilka razy kończyć:O z resztą Twoja sprawa:O 🖐️

tak mi sie wydaje ze ja to robie bo go ciagle kocham ale to bez sensu jest bo to i tak nic nie zmieni:(