Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany z mętlikiem

Ona ma 21 lat i spała z 7 kolesiami. Co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość gdyby to facet miał 21 lat i 7
deska, za stara jesteś - teraz się na 18 wynajmuje koledze dziwke która robi striptiz a potem bzyka się z solenizantem :) ostatnio na kefe czytałam, w gimnazjum chyba musisz szukać:)

Gość jak koleś
bzyka wszystko co się rusza to niezły z niego kozak, a jak dziewczyna spała z kilkoma facetami to już dziwka? Obłudni jesteście :O

Gość gdyby to facet miał 21 lat i 7
"jak koleś" - dokładnie... heh:O

No ja piszę, ze tak nie jest:O Ja jestem prawdziwą feministką. Ale nie taką, co to zwalcza mężczyzn, tyylko taką, co jest za równouprawnieniem:p I dla mnie chłop, co to bzyka wszystko, to w ogóle szczyt patologii, nawet mi się z takimi nie chce gadać:classic_cool: :P A tak poważnie, to według mojego rozeznania prawiczków po 20. roku życia jest praktycznie tyle samo, co dziewic w tym wieku. Na pewno nie jest niemożliwe znalezienie takiego. Osobiście znam kilku. Ale oczywiście to nie jest główne kryterium doboru partnera;) Jednak podstawowym jest to, zeby mieć do życia podobne podejście, w tym do seksu. Zresztą ktoś bardzo wyzwolony nie wytrzymałby ze mną nawet 5 godzin:)

Gość a jeśli np. autor topicu
jest prawiczkiem i czekał na tą jedyną? a tu taki numer :( a wy go osądzacie, że pewnie sam ruchał gdzie popadło :(

No jak jest prawiczkiem, to mi go szkoda:O Ale temat w ogóle nie był o autorze, tylko o tej dziewczynie. Tak czy owak, ja bym nie chciałą partnera, który sypiał z takimi osobami, ze względów oczywistych. To głupie trochę, bo w sumie co to za różnica, czy on z miłości będzie spał z dziewicą czy z miłości będzie spał z taką, co dziewicą dawno nie jest... Ale jakoś by mnie to stresowałox4, najpierw bym go wygoniła na szereg badań:p i w ogóle dziwnie bym się czuła...

Gość upp upuup
każda z moich koleżanek, która jest z chłopakiem i z nim straciła dziewictwo, zastanawia się jak to by było z innym. Pewnie większość zatrzyma się na zastanawianiu, ale nie wszystkie, choć wszystkie kochają swoich menów. A ta dziewczyna nie musi się zastanawiać, bo już wie...

Gość tajemnica1
W wiekszosci dziewice, potem ciagle sie zastanawiaja jakby to bylo z innym!!! Znam bardzo wiele takich przypadkow!

Gość jesuuuchnu ja mam 35 lat i 3
partnerów na koncie :O. Co siedzie z dzisiejszą młodzieżą :O. Szaleć w seksie , być namiętną można i jednym stałym partnerem. Nie wróżę jej szcześcia :(

Drogi autorze, nie chodzi o to, co my sobie o niej myslimy, ale co ty o niej myslisz. Jak widzisz, opinie na forum sa bardzo podzielone. A tak naprawde to tylko Ty ja tu znasz, a przeciez jej zycie seksualne to chyba nie wszystko co sie sklada na jej osobe? Powiem tak: jesli tobie to za bardzo przeszkadza, to daruj sobie, bo tylko oboje bedziecie sie meczyc. 🖐️

Gość neprawda
jakby facet mial 21lat i 7 kobiet wybolcowal to tez swiadczy o nim ze to zwykly szmaciarz co nie traktuje kobiet powaznie, mysli tylko o rabaniu. to czy to jest facet czy kobieta nie ma znaczenia - kurwienie sie to kurwienie sie, niezaleznie od plci ! ja bym nigdy nie zwiazal sie z kobieta ktora miala tak wielu facetow w tak mlodym wieku, ma 21 lat wiec zaden z tych zwiazkow nie byl powazny. ja nie chcialbymbyc 8, moj nastepny kumple 9, potem jeszcze ktos inny 10. nie jestem maniakiem dziewictwa, nie zalezy mi na tym czy moja kobieta bedzie dziewica czy nie ,zalezy mi tylko na tym aby seksu nie traktowala jak sport, aby miala szacunek do siebie i seksu, wazne byly dla niej uczucia a nie tylko swedzenie cipki. szmaty mnie nie interesuja a ona w moich oczach jest szmata

Gość neprawda
bardzo dobrze wczesniej powiedziane - ILOSC PARTNEROW NIE SWIADCZY O TYM JAKIMI JESTESMY KOCHANKAMI ! wrecz przeciwnie, jak ktos ma pelno partnerow to moze byc wlasnie beznadziejny bo nigdy nie mial czasu sie czegos nauczyc, albo kazda/kazdy go splawiala bo bylo kiepsko. sa kobeity z niezwyklym temperamnetem, otwarte, wspaniale w lozku, a do tego szanujace siebie i seks, nie maja wielu facetow bo nie sa szmatami. dla nich liczy sie bliskosc i zwiazek, a bedac w zwiazku oddaja wszystko swojemu facetowi, takie kobiety w lozku sa najleprze, a nie dupodajki co mialy 100 facetow. takie co maja duzo partnerow to sa samolubne idiotki, ktore mysla glownie o sobie i swojej przyjemnosci, sa bierne na partnera/partnerke. tak wiec dla mnie ciche wody rzadza ! :)

Gość ciachociacho
troche matematyki. sporo osob zaczyna sex kolo 16 roku zycia. Czyli wychodzi srednio nowy partner co pol roku... poza tym sex jest dla ludzi i trzymanie dziewictwa do slubu to dopiero patologia dziewice sa slabe w sexie i zawsze fantazjuja potem o innch partnerach. nic w tym dziwnego i strasznego ilosc patnerow nie wplywa na wiernosc-raczej to czy partnerzy maja ze soba udany i satysfakcjonujacy sex (nie liczac innych kontekstow wplywajacych na to czy zwiazek w ogole jest udany)

Pieprzycie jak potluczeni. XXI wiek a takie zacofanie. TO nie jest WASZA sprawa z ILOMA facetami ONA spala! Kazdy od razu lubudu na dziewczyne. Puszczalska! Kurwa! Rozumiem jeszcze tych ktorzy czekaja do slubu z seksem i tacy sa \"swieci\". Reszta to obluda. Co do tych co spaly z jednym facetem (Moherowe berety bodajze czy cus ) - skad wiecie czy za jakis czas nie stwierdzicie ze chcecie spobowac z kims innym bo przeciez nie macie takiego doswiadczenia? a to jeszcze gorsze niz jak byscie mialy innych partnerow przed tym ostatnim. Gadanie ze takiej to byscie kijem nie ruszyli rozsmiesza mnie do lez. :D nawet tutaj ktos napisal ze dziewczyna spala z 9-cioma ale swojemu narzeczonemu powiedziala ze miala jednego partnera przed nim. jakos on nie zauwazyl roznicy Ciekawe ilu z tych facetow co tak wrzeszcza ze to zwykla szmata i za chiny ludowe by jej nie dotkneli, ma takie dziewczyny, narzeczone, zony ktore mialy \"jednego\" partnera przed nimi :D :D :D slyszalam ze faceci zawsze zwiekszaja liczbe swoich partnerek seksualnych a kobiety zanizaja. moj facet zna cala moja przeszlosc seksualna (wcale nie az taaaaaka bujna) i nie ocenia. ja znam jego przeszlosc i tez nie oceniam. kochamy sie, planujemy sie pobrac w tym roku. nie zdradzamy sie. wiemy ze nie jestesmy/bylismy swieci ale tez nie oszukujemy sie ze mielismy po \"jednym\" partnerze przed :D a to autor powinien sam podjac decyzje. jak zadaje takie pytania to chyba jednak nie potrafi sie pogodzic ze ona miala spora ilosc partnerow sex przed

Gość fono-zagadka
👋

Gość wrywry
PO CO SIĘ PRZYZNAWAŁA?!!!!!!!!!!!:P

Gość Ja jestem prawiczkiem
W życiu bym takiej nie chciał. Chcę dziewicę, a nie jakaś co uprawia sex od 16 roku życia, a tymbardziej spała więcej niż z jednym facetem

Gość poloz sie spac
to nie jest powiedziane ze z tylloma spała

Gość Ja jestem prawiczkiem
Ja uważam, że skoro jestem prawiczkiem to dziewica to jedyna opcja na pierwszy raz w moim przypadku. A takiej co spała więcej niż z jednym to bym kijem nie tknął

Gość Szukajacy zony
Na zone bym nie wzial takiej szmaty. Zreszta na zone chce dziewice tzn. chce z nia sie kochac jeszcze przed slubem, ale nie chce zeby byla rozdziewiczona wczesniej przez innego faceta

Gość szukający żony
a teraz rucham co popadnie,ale na żonę tylko dziewicę.Ruszane na stos!!!!!!!!!!

Gość nie myśl za dużo
dzieki!!! :D

Gość ja sama mam...
...23 lata a na koncie 10. I co? jestem kurwiszonem???!! Powiem tak. Jako nastolatka stracilam dziewcitwo z chlopakiem, z ktorym bylam 1,5 roku. Potem bylam z nastepnym kolesiem - 4 lata. Jak upadl tamten zwiazek to przez pol roku sobie szalalam i tak nazbieralam kolejnych 7. Po prostu wyrzywalam sie na facetach za to jacy sa. Nie byli to jacys tacy pierwsi z brzegu, ale fakt troche sie tego nazbieralo. Od 2 lat znowu jestem w powaznym zwiazku. Jestem wierna, szczesliwa, zakochana.... i prawde mowiac zaluje ze tak kiedys postepowalam. Bardzo. Ale trudno. I co? I co? Wyzwijcie mnie teraz... prosze bardzo :/

Gość ja sama mam...
wyżywałam miało być :P o matko :/

Gość nie myśl za dużo
sama sobie dałaś odpowiedź, i chyba nieznyt dobrze sie z tym sama czujesz, prawda? "przez pol roku sobie szalalam i tak nazbieralam kolejnych 7."