Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość największa paskuda świata

Już nie mogę żyć z tą wstrętną gębą!!

Polecane posty

Kurwa no, nie wydalam.. tak sie nie da zyć!! patrze w lustro i nie wierze w to, co widze :O powinnam chodzić z workiem na mordzie bo tylko strasze ludzi wyglądając jak jakieś monstrum :/ jak jest ciemne switało to jeszcze nie jest tak źle ale w świetle słonecznym albo w takim oświetleniu jak jest w autobusach czy tramwajach .. jak widze siebie w odbiciu w szybie to pragne natychmiastowego zgonu.. dziwie sie że inni nie padają na mój widok niczym porażeni prądem :O kurwa no, co to za zycie????? przez taka głupote spedze cały ten piękny tygodniowy weekend w 4 ścianach :O:O:O:O

Gość anusiaaaa
a co konkretnie jest nie tak z twoją twarzą?

mam twarz japońskiego zapaśnika z zespołem dałna

Gość a ja mam nadwage
i tez siedze dziś w domu

Gość rzuć zdjęcie
rzuć zdjęcie to pocieszymy,i na pewno znajdziemy jakieś piekne elementy

moja twarz jest po prostu brzydka :( odpychająca, ma przykry wyraz.. co jest w niej nie tak? oprócz oczywistych mankamentów po prostu jakos tak ogólnie wygląda źle. sam kształt jest nie taki, orócz tego że krzywa, to ma jest prawie że szersza niż dłuższa :O z nieregularnymi rysami. oczka takie maleńkie ze prawie ich nie ma :O wielki krzywy nochal, okropne krzywe cienkie usta no i ta cera koszmarna :O cieniuktka z naczynkami na wierzchu :O chropowata dziurawa :O zalet żadnych ale to i tak nieiwiele mówi. najgorsza jest całość i to, jakie wywołuje ogólne wrażenie :O wyglądam jak z innej planety :I przegrałam zycie do reszty

Gość sredrne lub zlote
bujda to ty? :(

Gość kugjmgjf
pokaz foto poprostu uwierz miz e zawsze widzimy sie gorzej niz wygladmy 🌼

Gość taki twój los
😭 ale nie martw się nikt nie zyje wiecznie może w nastepnym wcieleniu bedziesz laską :P

Gość nie tylko Ty
ja też

Gość deathove
a może po prostu brak Ci uśmiechu? zastanów się nad tym, trochę akceptacji samej siebie... ;) pozdrawiam

jakim prawem oskarżasz mnie o kłamstwo/przesadę??? widziałaś mnie??? Nie. więc odpuść sobie takie gadki. od wielu osób usłyszałam, że jestem paskudą a sama tez mam lustro. o dziwo jestem fotogeniczna (sic! - co za ironia..), ludzie mnie nie poznają na zdjęciach (mam nawet kilka na których wyglądam ładnie). czy miałam kogoś?? żartujesz?!? ludzie brzydzą się nawet patrzec mi w oczy rozmawiając ze mną :O "nie tylko Ty" - nie wierzę że istnieje na tej ziemi ktoś kto ma równie wstretna twarz jak ja:O to jest za mało prawdopodobne.. moja twarz nawet nie wygląda jak twarz człowieka!!!!!!!!!😭

Gość Kasia 1123
looo matko co ty piszesz....

Gość na bankaaaaa
no pokasz foteee

Już gdzieś kiedyś z Tobą rozmawiałam.:O Coś Ci wtedy powiedziałam, ale już nie pamiętasz.... Każda kobieta jest piękna, tylko nie każda o tym wie...........

jakos nie przypominam sobie bym z Tobą rozmawiała :O i nie dlatego, że pamięć mi szwankuje :o Takatamsobie- gdybys mnie zobaczyła, inaczej byś śpiewała :o kurwa, potraficie sobie wyobrazić, że odczuwacie wstręt i drgawki na widok waszego lustrzanego odbicia?? to jest całe zycie przejebane przez to 😭

moze nie jest tak zle jak ci sie wydaje co?:-o czasem lludzie maja gorszy swoj obraz niz jest naprawde...

nie w moim przypadku, u mnie jest wręcz przeciwnie, juz troche sie oswoiłam z ta gebą ale momentami nie moge znieśc jej wyglądu :o

Gość atma
hej ja tez jestem paskudna z ryjka:). Patrząc w lustro nasuwa mi sie odrazu stwierdzenie " co za ryj" heheeh czasem nawet już sie sama z tego śmieją bo cóż zrobić:)

Gość magda to ty
:O???????????????

no to jak sie potrafisz z tego śmiać to nie jesteś aż tak paskudna :O

Gość szalowa blondynka Czesia
nie martw sie czasami tak bywa. tacy co maja morde jakby sie bocian z dzwiami zderzyl tez sa potrzebni na swiecie.

do czego niby??? zeby słuzyc innym do dowartosciowywania sie?? poza tym, chciałabym miec "morde jakby sie bocian z dzwiami zderzyl ":O

Gość elisabettaaa
a mi sie wydaje, ze jestes ladna,bo ladne czesto maja kompleksy

a z jakiej racji mam wklejać fote?? zeby usłyszeć wyrok "miałaś racje jestes paskudna, idź sie powieś"?? czy żeby sprawić ci ucieche?? skoro pisze anonimowo na forum internetowym to znaczy ze chce jednak pozostac anonimowa :O