Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila fajna

dlaczego brzydkie dziewczyny nienawidza ladnych?

Polecane posty

Gość mila fajna

czy to nasza wina, ze nie jestescie atrakcyjne?ja lubie ludzi i nie oceniam po wygladzie, sa sliczne dziewczyny i fajne i nie nastawiam sie negatywnie tylko dlatego, ze jakas jest ladniejsza ode mnie, to glupie

Ja jestem brzydka, a jakoś przyjaźnie się z najladniejszymi(podobno ;) ) dziewczynami w mojej szkole ;p

Gość El Diabolo
Napisac o sobie, ze jest sie brzydkim to jak strzelic sobie w "łeb". Wspolczuje takiego nastawienia do siebie :(

Gość bo przy nich wydają się
jeszcze brzydsze

Gość nie tylko Ty
ja im zazdroszcze że są ladne a przeciez to nie ich zasługa tylko dar od boga

Gość linguist
mila fajna, naprawde nie oceniaj sie tak surowo. Rozumiem, ze jest Ci przykro ze jestes brzydka, ale na pewno masz fajny charakter!!:)

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
kolezanko masz racje ,kobiety brzydkie potrafia uprzykszyc zycie,i kiedys pasiala piosenkag.andrzejewicz...pozwol zyc normalnie jak bym mowila do takiej wsteratnej dziewuchy przez ktora musialam zrezygnowac z pracy bo zazdroscila mi urody,kazdy mezczyzna to moj potecjalny kochas i nastawiala kazda kobiete na nie ,czyli nie warto oceniac po wygladzie .Ldna ma ciezkie zycie :-o

Gość 28kwiecien
Moze po prostu jestes niemila i zadzierasz nosa, dlatego cie nie lubila.

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
czepiala sie wszystkiego ,i wcale nie byala taka brzydka ale ja poprostu mam rysy i figure zjawiskowe nic na to nie poradze

Gość ęąęł
a ładne to może nie dyskryminują brzydkich?? nie wyśmiewają się z nich??? ja jestem brzydka i wiele osób właśnie za to mnie nie lubi. a ładnych nienawidze z zadrości

Kiedyś nauczyciel zadał pytanie studentkom: \"ile z pośród pań pracowało?\" odpowiedziały 34. Spytał: \"ilu z pań płeć pracodawcy nie robi różnicy?\", odpowiedziały 4. Spytał: \"ilu wolałoby mężczyzne za szefa?\", odpowiedziało 31. Dalej spytał jedną dziewczynę: \"Nawet pani? osoba z SLD?\" a ona na to: \"faceci umieją oddzielić życie prywatne od zawodowego. Kobiety potrafią być bardzo zawistne\"

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
ale nie rozumiem czemu czy ktos ze jest ladny jest winny temu?zawsze mozesz sobie zrobic operacje plastyczna:p

Gość mila fajna
patrzcie wyzej,ja zaliczam sie do ladnych:)

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
ęąęł. to bylo do niej .....................hej mila ladna trzymaj si4e -nie dajmy sie zawisci kobiecej

Gość beznadziejna osoba.
nie kazda ładną osbę się wyzywa ale jeśli zadziera nosa i ma się za niewiadmomo kogo to trzeba ja trochę uciszyć a zresztą ładnym należy się i same podkreślają swoją "ładnośc" więc niech teraz nie pierdol głupot jaka Ty to nieszczęsliwa jestes ładne przeważnie mają dużo łatwiej w życiu więc trzeba im j trochę utrudnić zeby było porowno jestem za gnębić piękne plastikwe babie !!!!!!1

A ja czym częsciej widzę materialistyczne wartościowanie mężczyzn przez kobiety, to tym częściej chcę sie lepiej traktować te ładne na oczach pozostałych (oczywiście tylko w życiu prywatnym) Wiem że u tych to nawet częstsze, ale same wiecie o co mi powyżej chodziło :-)

Gość ALIZE BAYONCE
to jest inaczej ------------ te ładne wyśmiewają sięz brzydactwa tak jest i nc nie zieni tego

Gość mio mój mio
mam takie dni co czuję się brzydka i sątakie w których jestem najpiekniejsz na świecie Dlaczego tak jest kto mi powie?????????????????

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
Słuchajcie to jest tak: ja poprostu malo sie maluje nie musze podkreslac tonami tuszu i kredka oczu by miec wyraziste,a usta mam od urodzenia takie jakie mam wiec blyszcyk wystarczy nie musze bardziej je uwypuklac,wlosy mam bardzo zadbane ale dlatego ze odzywiam je od wewnatrz i to wszystko sprawia ze te co pacykuja sie tonami nie moga zrozumiec ze bez make up mozna tez miec pociagajaca twarz,ogolnie ja sie nie przyjaznie z zadna kobieta ,nawet nie wiecie jakie rzeczy moze zrobic inna zazdrosna,zawistna kobieta,i wcale nie zadzieram nos jestem soba ,a ze w tlumie sie nie zlewam to chyba nie moja wina

Gość twyla
jestem- powiem nieskromnie- ładna...Na widok pięknych dziewczyn z klasą czuję podziw, ze strony brzydszych nie odczuwam nienawiści. Niecierpię tylko wpatrzonych w siebie, zarozumiałych, pustych lalek, które w każdej dziewczynie widzą wroga i konkurencję.Tylko że te brzydkie też czasem się tak zachwują. Więc jeszcze raz: nie za piękno nie lubi się dziewczyn, tylko za głupotę, tępotę i przekonanie, ze tylko ono się liczy

Gość beznadziejna osoba.
a jak się ubierasz pewnie spódniczki mini z mini i bluzki z wielgasnymi dekoltami ubierz za duży golf spodnie w których tyłek bedziesz mieć szafy drzydrzwiowej nie myj włosow przez tydzień to poczujesz się jak brzydka:P

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
tak oczywiscie ubieram sie podkreslajac co nie co ,ale wcale nie non stop ,a wlosy myje codziennie ,ukladam jedynie by byly gladkie i tyle caly przepis .....

Gość twyla
nie wpadajmy w paranoję....żeby tłumaczyć się z tego, że się myje włosy czy seksownie ubiera?

Gość beznadziejna osoba.
no to do kogo masz kurwa pretensje nie każdy sobie może na to pozwolić więc się nie dziw takie zycie albo chcesz być brzydka albo ładna wszystko ma swoje plusy i minusy

Gość ziopa yeeeeeeeeeees
no wlasnie ja mam sie tlumaczyc dlaczego jestem zadbana bez sensu

Gość beznadziejna osoba.
przecież ja jej nie kazałam się tłumaczyć :O tylko "pokazałam" jak może być brzydka skoro uroda jej tak bardzo przeszkadza i strasznie się przejmuje opiniami brzydul

Gość twyla
a poza tym, czy osoba 'brzydka" nie może założyć mini? wyeksponować to co ma w sobie ładnego? Trzeba dbać o to co się ma...

Gość smuteczkowa
Bo moją śliczna koleżanka patrzy na mnie z góry i z pychą mówi mi, że nigdy nie miała problemów z cerą czy utrzymaniem idealnej wagi, chociaż je dwa razy tyle co ja:O

Gość twyla
no...i masz prawo jej nie cierpieć...O to właśnie chodzi: jest ładna i jednocześnie wywyższa się, jest pusta, to niefajne połączenie. Tak samo jak być brzydką i zawistną.

Gość beznadziejna osoba.
albo poharataj sobie twarz i nie bedziesz miec problemu że brzydkie cie nie lubią :P