Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZONAAAAAA

KOBIETKI !!!!!!! POMOZCIE !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ZROZPACZONAAAAAA

NO WIEC..MOI PROBLEM POLEGA NA TYM.. KOCHALAM SIE Z MOIM FACETEM W OSTATNI DZIEN OKRESU I ON MNIE ZAPEWNIL ZE MOZE ...NO WIECIE I SIE NIC NIE STANIE BO TAK MOZNA... TERAZ 25-EGO MIALAM MIEC OKRES I SPOZNIA SIE 3 DNI........BOJE SIE ZE JESTEM W CIAZY..OPROCZ TEGO CO ZAUWAZYLAM TO TO..... ZE MAM NISKI POZMIOM CUKRU...DO KUBKA SLODZE OD KILKU TYGODNI 4 LYZECZKI !!! TAK SIE ZASTANAWIAM CZY MA TO ZWIAZEIK Z CIAZA......CO SADZICIE?????

przykro mi ale ja w ten sposób zaszlam w ciążę.......ale nie panikuj zrob sobie test - czasami to poprostu zbieg okoliczności...puki nie sprawdzisz to tylko stresu sie najjesz

moim zdaniem raczej to nie ciaża 3 dni spózniającego sie okresu to jeszcze nie tragedia a skąd wiesz że masz niski poziom cukru? robiłas badania?

Sądzę, że najlepiej zrobić test. Ciąża jest naprawdę bardzo mało prawdopodobna w twoim przypadku.

Gość ZROZPACZONAAAAAA
DOBRZE...TO ZROBIE SOBIE NAJPIERW TEST...DZIEKUJE WAM .

Gość ZROZPACZONAAAAAA
A JAKI WEDLUG WAS JEST NAJLEPSZY, SPRAWDZONY TEST CIAZOWY ??

Nie polecam Pre Testu, zawsze po czasie pokazywał drugą kreskę Dziewczyny chwalą Quick View. 100% pewności da ci badanie krwi, tzw. beta HCG, bez skierowania jest płatne, ceny są różne, w zależności od miasta. Nie trzeba być na czczo.

pre test jest zly kilka razy sie na nim przewiozlam ale tak jak poprzedniczka polecam zrobienie testu na krew tzw b-hcg!100% pewnosc w ciagu kilku godzin i problem z glowy. polecam.a co do zajscia w ciaze to moglas zajsc. ja zaszlam pod koniec okresu..takze wszystko zdazyc sie moze..

Gość ZROZPACZONAAAAA
SLUCHAJCIE...ZAPOMNIALAM DODAC ZE DO TEGO CZASU MIALAM REGULARNE MIESIACZKI, KOTRE ROZPOCZYNALY SIE DOKLADNIE 25-EGO....:-( DZIS ZNOWU NIE DOSTALAM OKRESU...:-( OPROCZ TEGO ZAUWAZYLAM ZE PO PRZEBUDZENIU OD RAZU LECE DO LAZIENKI..CZEGO NEI ROBILAM WCZESNIEJ..NIGDY NA NOC NIE PIJE PLYNNOW..... NO I OD KILKU DNI JESTEM NIEWYSPANA POMIMO TEGO ZE CHODZE WCZESNIEJ SPAC NIZ ZWYKLE... JESTEM ROZDRAZNIONA, NIE MOGE SIE NA NICZYM SKUPIC...DZIWNIE SIE CZUJE :-(

Zrozpaczona> nie wydaje mi się abyś była w ciąży ale tylko test to wyjaśni. Co do objawów o których piszesz sądzę , że przez ten strach tylko się \" nakręcasz\".

Gość ankaskakanka81
Ze spokojem. Teraz to bardziej sobie wymyślasz objawy i się niepotrzebie nakręcasz ... Tez tak kiedyś miałam. Test wszystko wyjasni. Quick View jest OK. To jedyne sensowne rozwiazanie w tym momencie. A tak na marginesie jeszcze powiem, ze moze lepiej warto sluchac swojego rozumu niz gadan napalonego faceta ..

Gość ZROZPACZONAAAAA
NO DOBRZE...JUTRO POJDE I KUPIE TEST !!! OD RAZU NAPISZE JAKI JEST WYNIK ;-/

Gość ZROZPACZONAAAAAA
witajcie KObietki.. za chwile jade po test...przebudzilam sie dzis cos wczesniej i tak okropnie głowa mnie boli, ze nie moge zniesc tego bolu...po prostu GLOWA MI PĘKA !!!! :-(

Gość ZROZPACZONAAAAA
KO BIETKI !!!!!!!!! WLASNIE ZROBILAM TEST..CO PRAWDA NIE BYL TO QUICK VUE TYLKO BOBO TEST (TEGO PEIRWSZEGO NEI BYLO) NIE JESTESM W CIAZY !!!!!;-DDDDDDD DZIEKUJE WAM ZA PORADY....BARDZO DZIEKUJE..I ZYCZE WAM WSZYSTKEIGO NAAJ I WASZYM MALENSTWOM ;-)