vanili 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 No pięknie! Oby ta motywacja trwała nadal! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 A...zupy jarzynowe gotuję bez rosołków, kostek.... daję jarzyny, wodę , przyprawy np. zioła prowansalskie, oregano...nauczyłam sie jeść smaczne zupy i niskokaloryczne... przepis...daje to, co mam pod ręką...ostatnio botwinka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łasuszek 1 Napisano Czerwiec 30, 2008 witam wszystkich jakis czas temu zaczęłam dietę od weekendowej i jakoś mój organizm nie przyjmuje tych koktajli na sama myśl o wypiciu wymiotowałam ale to dało swoje efekty!!!!!!!!!!!hahahahaah trochę koktajlu i od razu siedziałam w wc i spadło mi 8kg tylko jestem bardzo osłabiona i nie mam sil ćwiczyć powiem szczerze jeszcze takiej diety nie miałam jak ta!!!!!!!!!!pozdrawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Łasuszku.. :O Może to nie jest odpowiednia dieta dla Ciebie..nie każdy organizm toleruje jogurty...nie katuj się na siłę! Jedz mniej i ćwicz, oczywiście jeśli poczujesz sie lepiej. Widzisz, mam podobny problem z przyswajaniem warzyw, szczególnie sałaty, wzdęcia...i nie ma szans na te cudowne diety Dąbrowskiej! Za to koktajle mogę pić, nawet na zwykłym kefirze. Trzymaj się i odżywiaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 1, 2008 I....co tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabi.sko Napisano Lipiec 2, 2008 wchodzę w to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vege. Napisano Lipiec 3, 2008 :O Też do Was ...zaglądam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vege. Napisano Lipiec 4, 2008 Hej! :) co tutaj takie pustki? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sowelo_33 Napisano Lipiec 5, 2008 cześć wszystkim! od dzisiaj zaczynam koktajlować z wami. Od dawna przyglądam się tej diecie i odpowiada mi w 100%. Poczytałam chyba wszytko co się dało, mam dwie książki, a dzisiaj dostałam nowy blender (jutro mam urodziny) od mojego męża. Cieszę się jak dziecko. Organizm mam rozreglowany kretyńskimi dietami cud, a ponieważ latka lecą i czlowiek robi się coraz starszy, postanowiłam zrobić wreszcie coś dla siebie. Bardzo przekonują mnie opinie osób stasujących tą dietę, że poprawia się stan skóry, włosów, paznokci. Mam nadzieję, że za jakiś czas ja też będę mogła pochwalić się swoim sukcesem. Zaczynam z wagą 65 kg/162cm wzrostu. Moim celem jest jakies 58,5kg, które mi w zupełności wystarczy. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim walczącym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mesha Napisano Lipiec 5, 2008 Witam wszystkich :) Ja zaczelam od 1 lipca dzis rano sie zwazylam i...schudlam 3kg!!! O 18 pije zielony koktajl odchudzajacy i to jest moj ostatni posilek, poza tym cwicze, ok pol godzinki dziennie no i staram sie jesc mniej :( odchodze od stolu zanim poczuje sie syta, ale jem to co lubie, oczywiscie poza bombami kalorycznymi ;) Chcialam chudnac 2kg/tydzien bo do zrzucenia mam duzo...cale 10 kg. Wazylam 68,5kg przy 162 cm wzrostu :/ Mam nadzieje ze takie tempo nie przyniesie mi efektu jojo! Po tylu dietach cud i kilogramach, ktore zawsze wracaja dwa razy szybciej i w podwojnej ilosci juz nie mam sily :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sowelo_33 Napisano Lipiec 5, 2008 witaj mesha, widzę, że mamy ten sam wzrost i cel. Twój spadek wagi dodatkowo motywuje. Razem raźniej. Zielony koktajl bardzo mi smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Witajcie! Myślę, że to dieta dla Was.... :P :P:P:P:P:P:P:P:P :P tyle mówię teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Witajcie! Myślę, że to dieta dla Was.... :P :P:P:P:P:P:P:P:P :P tyle mówię teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Lipiec 5, 2008 superrrrrrrr :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mesha Napisano Lipiec 6, 2008 Dziewczyny, czy ktoras z Was ma ksiazke o diecie strukturalnej? Czy znajduja sie tam jakies inne przepisy na koktajle odchudzajace? Mam ostatnio wielki problem ze znalezieniem avocado, moze moznaby je czyms zastapic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sowelo_33 Napisano Lipiec 6, 2008 w książce Kody młodości jest 9 przepisów na eliksiry młodosci, a w odchudzaniu weekendowym są 3 najbardziej popularne, które znajdziesz również na stronie Bardadyna. Myślę, że warto kupić obie, jedna to wydatek około 25 zł. Jeśli chodzi o avocado, to są w większych sklepach, warto poszukać, bo czytając o jego właściwościach szkoda go czymś zastępować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mesha Napisano Lipiec 7, 2008 Dzieki :) sowelo_33, jak Ci mija trzeci dzien na dietce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sowelo_33 Napisano Lipiec 7, 2008 sobota była bardzo udana - koktajl wiśniowy i malinowy (owoce z ogrodu), potem dodatkowo jabłko, banan i jeszcze raz wiśnie, owsianka na mleku sojowym (uwielbiam) i na koniec dnia, już zupełnie niepotrzebnie, ale tak bardzo mi się chciało, chleb razowy z pomidorem. To była sobota, ale w niedzielę....poszalałam znacznie, lecz ponieważ to były moje urodziny czuję się rozgrzeszona. Niestety wzrost na wadze zauważalny, więc zaczynam ponownie z wagi 66,6. Niestety. Powiem Ci, ze po tym wczorajszym pofolgowaniu strasznie źle czułam się rano i dlatego dzisiaj dopiero wieczorem wypiję koktajl i na tym zakończę. Udało Ci się kupić avocado? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniorek17 Napisano Lipiec 7, 2008 ech... Mnie jakoś humor nie dopisuje... waga dalej stoi w miejscu: 59,5kg. Cieszyc się czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venge. Napisano Lipiec 7, 2008 pewnie... :P:P:P:P a mnie poszła w górę>>>> i co mam zrobić??? :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniorek17 Napisano Lipiec 7, 2008 Stosowac dalej ta samą dietę, i wzmożyc cwiczenia... Ja tak robię gdy mi przybywa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 8, 2008 O, widzę , że ostro walczycie... Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sowelo_33 Napisano Lipiec 9, 2008 witam wszystkich, no i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie moje wieczorne jedzenie. Wczoraj znowu uległam dla świeżego chleba z pomidrem o ....21.00!!! Wydaje mi się, że gdybym tylko 3 zasady wprowadziła do mojego odchudzania, mogłabym cieszyć się już upragnioną sylwetką. 1. nie jeść słodyczy 2. nie jeść wieczorem, czyli po 19.00 3. więcej ruchu!!! Przeciez, do cholery, to nie jest takie trudne! Kupiłam nawet w sobotę morszczyn i melasę trzcinową. Morszczyn rzeczywiście pachnie jak pokarm dla rybek, ale po sparzeniu i dodaniu do zielonego koktajlu jest nawet zjadliwy. Melasę kupiłam zachęcona jej zdrowotnymi walorami, ale wcale mi nie smakuje. Myślalm, że będę słodzić nią kawę zamiast słodzika, ale raczej nie przejdzie. I niestety jest dość droga. Waga 65,5 buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bylejaka Napisano Lipiec 9, 2008 Cześć dziewczyny ! dawno mnie tu nie było.. a co do mojej diety, no cóż....mogłoby być lepiej! Tyle sobie obiecywałam, że będę ćwiczyć codziennie, a kończy się tylko na dwóch godzinach fit jogi i czasami dojdzie rowerek stacjonarny. A proszę napiszcie gdzie mogłabym kupić drożdże piwne ( w jednym z koktajli występują jako składnik) ? Pozdrawiam wszystkie bardzo ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 10, 2008 witajcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Mnie na widok morszczynu otrzepuje...brrr, melasy też nie lubię... a drożdży nawet nie kupiłam,koktajl piłam bez... Postanowiłam wziąć się za siebie!!!! i dziś był rower i biegi... zobaczymy jak będzie jutro?? Powiem Wam jedno, bez ruchu ta dieta ..nie ma szans.. Trzymajcie się!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sowelo_33 Napisano Lipiec 12, 2008 właściwie każda racjonalna dieta bez ruchu nie ma sensu. U mnie na wadze minimalny ruch w dół na 64,5, dobre i to. Dzisiaj i jutro mam zamiar pić tylko koktajle, taka weekendówka, ale nie według planu. Po prostu 4 koktajle dziennie. Dam znać w poniedziałek jaki efekt. Udanego weekendu, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Co u Was słychać? Radzicie sobie z dietą???? waga spada? Trzymam za Was!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nord Napisano Lipiec 16, 2008 Witajcie,obserwuję i czytam oba fora strukturalne od miesiąca.Kupiłam wszystkie składniki,przeszłam przez weekendową i po niej przez półtora tygodnia było strukturalnie.Efekt to około 3kg mniej.Niestety zaczynam od zera,bo ostatni tydzień obfitował w spotkania towarzyskie i bardzo niezdrowy tryb życia:-)Dieta bardzo mi odpowiada więc biorę się w garść i zaczynam od nowa.Uwielbiam to,jak podtrzymujecie się nawzajem na duchu.Mi też będzie to bardzo potrzebne. Zaczynam z wagą 67kg /tak mi się wydaje,bo mam starą rozregulowaną wagę/,a wzrost 164. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach