Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość venge.
Rybarka... Dasz radę!!!! Musisz!!! Znamy to forum, przejrzyste, łatwo w nim się poruszać, ale też jesteśmy wierne starej , poczciwej kafeeee... Trzymam za Ciebie!!! ❤️❤️❤️

Witajcie! ❤️❤️❤️ Zajrzę tu wieczorkiem, teraz wybieram sie na ...rowerek i pobiegam przy okazji... Trzymajcie dietę!!!!!!

Gość podnosicielka
Hej Wszystkim! :classic_cool: Coś długo śpicie? nikt tu nie zagląda...albo w pracy... Zaraz zabieram się za spóźniony koktajl:O Smacznegooooo koktajlowania!!!

🌼🌼 ...pewnie masz rację... pracujemy, żyjemy, wypoczywamy... Miłego dnia!

Gość RYBARKA
Witam miłe forumowiczki! jestem już po pomidorowym i muszę powiedzieć, że narazie jakoś wytrzymuję. Oby do jutra.Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę wytrwałości...

Gość podnosicielka
Rybarka... a to ...zaczęłaś weekendową? powodzenia! trzymaj się! 👄

Gość strukturka
Witam! Pierwszy raz na forum. Przygotowałam się najpierw teoretycznie tzn. kupiłam i przeczytałam obie książki dr. B. Jestem pełna optymizmu. Na razie wypróbowałam koktaile oczyszczające, al dziś zaczynam weekendową. Od 1,5 miesiąca się ograniczam, efekty są, ale teraz chcę się po prostu przestawić na jedzenie zdrowe i nietuczące.

Gość strukturka
Chyba nie pasuje mi smak siemienia i zarodków pszennych w takiej ilości :(. Ale dam radę...

Gość podnosicielka
Witaj Strukturko🌼.... Dasz radę!...pomyśl, robisz to dla pięknej sylwetki! Mnie smakują koktajle z owocami i ten weekendowy z pomidorem...zamiast soku... Miłego dnia!

Gość strukturka
Faktycznie ten z sokiem pomarańczowym i morelami jest pyszny! Swoją drogą to chyba nigdy nie poświęciłam tyle czasu na planowanie posiłków... Ale może właśnie to był błąd?

Gość podnosicielka
...:classic_cool: ...mnie odpowiadają te koktajle, bo można je szybko przyrządzić... a jak się zakupi wszystkie dodatki, to można cuda robić! pychoty są z bananami, teraz ich nie piję, bo chce wykorzystać owoce sezonowe....:)i z kakaem...super! Miłego popołudnia! ❤️

Gość strukturka
O rany! Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, dodałam zamiast morszczynu, którego nie mam, algi. I ten koktail zrobił się całkiem zielony, jak szpinak. W smaku w miarę ok, ale kolor o Boże! Jak to wypić? Zamykam oczy... Sądzicie, że można morszczyn zastąpić algami? Powinny przynajmniej teoretycznie działać podobnie.

Gość podnosicielka
Strukturko, nie wiem...ale działanie alg jest inne...morszczyn kupisz w aptece/ taki do kąpieli , ok. 3 zł lub zielarskim/, trzeba go zaparzyć, bo suchy sie nie zmiksuje...ma lekkie działanie przeczyszczające..i chyba taka jest jego rola w koktajlu...

Gość RYBARKA
Hura !!!! Wytrwałam !!!! Pół godziny temu zakończyłam weekendową.. całkiem dobrze mi poszło....jestem z siebie dumna. jutro napiszę jaki jest efekt, aż się tego boję. całusy, pa pa

Gość strukturka
I jak Rybarko efekty? Ja dziś drugi dzień...

Gość podnosicielka
Rybarko.... gratulacje! 🌼 Napisz , ile udało Ci się stracić! ja kupiłam sobie czipsy na promocji...w ramach deszczu, nudów i zakupów skusiłam się... i po diecie! Pozdrawiam...

Gość RYBARKA
Strukturko... udało mi się zrzucić tym razem 1,7 kg , ale nie zawsze jest tak rewelacyjnie, więc jeżeli będziesz miała mniej to się nie przejmuj... u mnie też różnie bywało... czasem było to tylko 0,5kg...życzę Ci wytrwałości i powodzenia .... dzis też odżywiałam się raczej strukturalnie rano razowy chlebek z pasztetem sojowym,potem koktail morelowy z weekendowej... na obiad spagetti z sosem tuńczykowo-pomidorowym....teraz wcinam zielony no i oczywiście mnóstwo wody i zielonej herbaty.... ale się zawzięłam! pozdrawiam Was pa

Gość strukturka
I ja zakończyłam! Ważyć się będę dopiero w poniedziałek wieczorem, bo nie mam dobrej wagi, a chodzę na ćwiczenia w poniedziałki i środy i zawsze ważę się na tej samej. Jutro pewnie troszkę zjem, ale bez przesady, mam nadzieję, że to nie zatrze wyniku. Ale nie chodzi mi o jakiś szybki, spektakularny efekt. Bardziej o podtrzymanie tego, co już osiągnęłam, czyli 5 kg mniej przez 1,5 miesiąca. Zostaje mi jeszcze ok.6. Ale pomału, bez szaleństw. I tak już pieję z radości. Choć kosztowałoto niemało...

Gość strukturka
No i jeszcze, za radą Podnosicielki kupiłam dziś morszczyn, ale dodam go następnym razem, bo dziś nie zdąrzyłam go zaparzyć. Chciałam też kupić tę książkę o gotowaniu, ale niestety nigdzie jej nie było. Zamówię ją chyba, tak jak poprzednie. Napiszcie proszę, czy warto, bo faktycznie cena nie jest niska, a ja różnych książek kucharskich mam naprawdę sporą kolekcję, gotować potrafię, pomysłów mi też nie brak, więc nie wiem, czy to ma sens.

Gość RYBARKA
Strukturko gratuluję i chciałam Ci doradzić coś odnośnie tego nieszczęsnego morszczynu..... gdzieś przeczytałam,że można go zmielić i tak też zrobiłam wykorzystując do tego stary elektryczny młynek do kawy....teraz już przygotowanie eliksirów zawierających ten składnik wogóle nie sprawia mi kłopotów tym bardziej, że wybrałam tę dietę między innymi dlatego, że poszczególne "posiłki" nie wymagają praktycznie wcale czasu do ich przygotowania... pozdrawiam

Gość RYBARKA
Ogólnie smak jest niewyczuwalny ponieważ w pomidorowym jest też tuńczyk, a w zielonym pietruszka i to te smaki raczej przeważają.... przynajmniej takie jest moje odczucie....zresztą dla mnie wszystkie koktaile i eliksiry są smaczne, a muszę powiedzieć że niemało ich już popróbowałam...

Widać, że niedziela - forum \"wysprzątane\" że aż hej!!! dziewczyny !!! gdzie się podziewacie ? no, tak jeżeli w całym kraju jest taka piękna pogoda jak za moim oknem to wcale się nie dziwię, że \"wymiotło\" Was na łono natury... pozdrawiam

🖐️ jak to w niedzielę... poszłam spać rano, późno wstałam, opuściłam śniadanie, zaraz był obiad...oczywiście mój strukturalny...a teraz zbieram się na wypad za miasto...rower+biegi Pozdrawiam...

Witam! Ja dziś po weekendowej, rano dwa jajeczka, później koktail pomarańczowy, a teraz będzie sushi, nie wiem czy to do końca strukturalnie :)) Ale co mi tam! Trzeba żyć! Jutro chwila prawdy, napiszę na pewno. Pozdrowienia!

Strukturko, jaki wynik? Mnie gubią świeże słodkie owoce, ale doszłam do wniosku, nie ma co sobie żałować, wkrótce ich nie będzie i po problemie... Miłego dnia życzę.....

Witajcie! Idę zaraz na pilates i będę się ważyć. Jak wrócę, to napiszę. Sama jestem ciekawa...

Witajcie! Idę zaraz na pilates i będę się ważyć. Jak wrócę, to napiszę. Sama jestem ciekawa...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować