Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość AniaRP
hej ja też zaczynam przygodę z tą dietką w weekend zaczynam - odchudzanie weekendowe mam do zrzucenia 15-20 kg książki kupiłam - czekam na dostawę z allegro licze na waszą pomoc i motywację do działania!! mam nadzieje,z e dziś kupię reszte potrzebnych rzeczy (zardoki pszenne, morszczyn, skrzyp itp)

Gość AniaRP
buuuu nikt tu nie zagląda ???? ja dziś zaczynam weekendowe odchudzanie dam zanć jak mi poszło!!

Gość monwgazeta.pl
na mnie tylko albo aż działa CleanseAdvance - zrobiłam sobie detox w październiku i od tego czasu schudłam 7 kilo- czy jest lepszy sposób na schudnięcie???dla mnie NIE- próbowałam różnych, w tym kapuścianych diet ale nic nie pomogło.POLECAM zdecydowanie Cleanse-moge pomóc w znalezieniu tego preparatu-ja kupiłam w USA

Gość venge.
..eeee.. :P

Gość venge.
nie odchudzacie się już?

Gość AniaRP
odchudzamy odchudzamy !!

Czy 2-4 kg to dobrze?hmm, nie chodzi mi o to, że mało ale czy zdrowo? Ja jestem zdania, że przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety przydałoby się oczyścić organizm.I ja tak zrobiłam chociaż jeszcze rok temy słowo \\\"dieta\\\" i \\\"oczyszczanie\\\" działało na mnie jak płachta na byka i uważałam, ze dotyczy dziewczynek, którym się w głowach poprzewracało, mają za dużo kasy (diety kosztują !!!) i generalnie nie miałam zamiaru w tym brać udziału .... do czasu gdy ja kiedyś szczupła kobitka nabrałam 63 kg wagi-pomijam wygląd zewnętrzny-czułam się jak dobrze utuczone prosiątko!!! Na prawdę polecam oczyszczanie a potem dieta monika

Gość Majeczka13
Witajcie, ja tez jestem nowa. Dowiedziałam się o tej diecie trzy dni temu i już zaczęłam weekendową. Jest ok, choć boli mnie głowa. Ale może to nie z powodu diety? Póki co jestem pełna zapału i optymizmu. Pozdrawiam

Gość venge.
monweg...a w jaki sposób oczyszczałaś organizm? kupiłaś coś z tych drogich preparatów czy inną metodą? :O

Gość venge.
:P co u Was?

Witajcie ,ja jestem na tym forum pierwszy raz.Jednak dieta strukturalne nie jest mi obca,byłam na koktajlach pół roku,jednak ostatnio od 4 miesięcy poszła w zapomnienie.Od jutra znowu zaczynam.Dieta jest skuteczna,a wierzcie mi próbowałam wszystkiego.Także chętnie pomogę.Pozdrawiam serdecznie.

Gość monwgazeta.pl
Ja kupiłam Cleanse Advance,preparat w 100% ziołowy i na mnie działa

Osobiście nie polecam preparatów...uzależnienie...organizm wariuje...więcej sportu i dieta...

Gość monwgazeta.pl
"vanili Osobiście nie polecam preparatów...uzależnienie...organizm wariuje...więcej sportu i dieta..." BZDURY!!! jak mogą zioła uzależnić-zielska może tak ale nie zioła.Kurcze, ludziki nie mówcie czegoś jak się nie znacie. Vanili???- próbowałaś tych ziół które ja na detox??? pewno nie bo byś nie pisała, że Cię uzależniły

Mon..nie znam...może coś o nich napisz? ..nasza dieta oparta jest na naturalnych składnikach, zminimalizowaniu kalorii, tłuszczy...i też działa...

Gość monwgazeta.pl
Oczyszczanie to nie dieta tylko OCZYSZCZANIE-jak chcesz napisz do mnie na e-mail to Ci opisze działanie

Jeżeli zaczynacie pisac o jakiś super działających ziołach to proszę pisac tutaj na forum,a nie indywidualnie na e-mail.Chyba po to jest to forum,aby pomagac innym.Bardzo proszę napiszcie o tych ziołach,jak się nazywają,jakie majądziałanie i igdzie je można kupic. Jasne,że dieta najważniejsza,jednak zioła na pewno n ie zaszkodzą. Pozdrawiam gorąco.

Gość maria 1
..czy chodzi o te drogie preparaty do oczyszczania jelit?

Gość monwgazeta.pl
Witam, detox oprócz odtoksycznienia organizmu powoduje zrzucenie zbędnych kg. Nie wierzyłam bo generalnie "przejechałam" się już na różnych CUD DIETACH ... spróbowałam bo nie miałam poza 150 PLN NIC do stracenie no o efekty się pojawiły...nie zaraz po "kuracji" Nie jestem jakimś ekspertem w kwestii żywienia, nie umiem układać diet ALE mam przyjaciółke która jest expertem od żywienia i nieraz jakiś news mi podeśle.Takim newsem NA PEWNO jest DETOX Cleanse Advance. Nie piszę więcej (bo mnie posądzą o reklamę firmy XYZ) poza tym, że w ciągu 4-ech miesięcy schudłam 7 !!! kilo

Gość q_p

Gość q_p
Oj, tyle sie spisalam i tekst nie przeszedl :( Spodobala mi sie ta dieta, mam chory kregoslup i niestety musze zrzucic wage, najgorsze w tym wszystkim to ze mieszkam w Kanadzie i nie latwo bedzie dostac te wszystkie ziola. Ale mam nadzieje ze mi sie uda. Przeczytalam to forum od deski do deski i jak tylko zdobede produkty zaczynam walke z moim tluszczykiem. Nie bedzie latwo bo duzo nie waze, 53 kg na 164cm, tak przecietnie, ale niestety dla mojego kregoslupa to stanowczo za duzo. Trzymajcie kciuki.

Witaj! :classic_cool: :classic_cool: 🌼🌼 To miłe, że ktoś nas czyta i chce powalczyć...

Myślę, że możesz opuścić pewne zioła czy składniki...a banany, pomarańcze, jabłka, jogurt, słonecznik ...z pewnością kupisz... wg mnie podstawą są te koktajle! smaczne... osobiście, podczas letnich upałów piję koktajle np. z weekendowej pomidorowy zamiast obiadu...

Gość q_p
Juz drugi dzien biegam za skladnikami, ale niestety ludzie tutaj nie slyszeli o sokach brzozwych, zreszta nie ukrywam ja tez slysze ta nazwe 1 raz, a wlasnie w koktajlu oczyszczajacym to jest chyba podstawa, ciezko bedzie, ale mobilizacja wciaz trwa, niestety ksiazki tez jeszcze nie ma w zadnej Pl ksiegarni, ale ja sprowadza, tak wiec jakbys moze miala jakies inne skladniki ktorymi moge zastapic ten sok, bylabym wdzieczna gdybys napisala.. dziekuje

q_p 🖐️ oj, soku brzozowego raczej nie można zastapić...jedynie rób inne koktajle, z tych składników, które możesz kupić... my też miałayśmy problem z zakupem, a właściwie ze znalezieniem np. melasy, skrzypu, morszczynu...i te pierwsze koktajle miały okrojony skład...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować