Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość norA_wrona
Jakie to nerwowe. Hi hi hi. To z tego głodowania. A porządny posiłek zjeść. Od razu humorki wam się poprawią. :) :)

Gość upssss
pomyliłaś z głodówkami? my jemy 5 posiłków

Gość norA_wrona
wiem wiem, 5 posiłków wirtualnych. He he Idę pobiegać bye

Gość upssss
tylko nie zrób sobie krzywdy w tym wieku to już i osteoporoza i alsh....i skleroza...się ujawnia

Gość brvado
Dzisiejsze kobiety niepotrzebnie chcą wyglądać jak worki z kośćmi dla psa.

Myślałam wrono, ze chcesz cos mądrego powiedzieć, a Ty upuściłas sobie tutaj trochę jadu. Szkoda, że wczesniej nie zadałaś sobie trudu poznania tematu. Co wniosłaś swoimi wypowiedziami? Jakie masz intencje przy takim komentarzu?

Gość norA_wrona
Moimi wypowiedziami wniosłam trochę zdrowego rozsądku w to kościotrupowato-snująco-się-wygłodniałe towarzystwo wzajemnej adoracji.

Gość jula 54321
no no no, topik się rozkręca :) dziewczyny , nie wiem czy pamiętacie topik Carl76 ,o ile któraś go śledziła tam dopiero było co poczytać, lepsze niż u drzyzgi,majewskiego, czy wojewódzkiego show........ ale spokojnie bez nerwów, każdy chce udzielać rad,dajmy się wypowiedzieć każdemu, koleżanka zaproponowała tylko ograniczenie jedzenia we wszystkim i za to Ci dziękujemy,druga zasugerowała ze to topik o koktajlach i nikt na niej kasy nie zbija........ a tak czy siak żreć trza coś i czy bedzie to kefir czy pół obiadu jemy to na co mamy ochote i na co kogo stać. a za diety z neta się nie płaci, chyba że komuś potrzebna mobiizacja w formie nowej książki czy gazety o dietach,może to i dobre a nuż bardziej doda mu chęci jak przeczyta książke niż siedzi na necie i szuka diet cud i do żadnej się nie dostosuje. ale miło że dziewczyny pomyślały by dodać troche pieprzu topikowi ;) już widze komentarze że to topik o dietach i bym nie pisała berdybałów ;)

Gość jula 54321
do nora-wrona wierz mi chciałabym bym być choć odrobine koścista, ale nie trupowata :( sądze że większość tu dąży do tego żeby zobaczyć chociaż cień kości, inaczej by nas tu nie było, niektórym szczęściarom się to udało.a Tobie gratuluje że potrafisz się powstrzymać i ograniczać w jedzeniu :)

Gość concordia
:P:P:PWitam! U mnie nadal deszczowo...beznadzieja.... waga w miejscu, żeby chociaż 2 kg stracić! ...Maju...w planie mam z 5...ale to potrwa i myślę, że bieganie mi pomoże.. Miłego dnia :P

Zastanawiam się concordia, dlaczego ciągle pokazujesz jezor:-D. 5 kg to niewiele :-)! Jak długo długo jesteś na strukturce? Jak wygląda Twoja dietka, ile koktajli? Ja dopiero zaczynam, piąty dzień popijam po 2 koktajle dziennie, jeden rano, drugi wieczorem. Jem co 3 godz. Fajnie że biegasz, ja czasami maltretuję skakankę lub hantle, na pewno za rzadko :-D.

Gość irydka
norA_wrona ... możesz jeść sobie połowę śmieciowego żarcia... NA ZDROWIE !!! my tutaj zyskujemy na zdrowiu i urodzie :-D doszłam do idealnych jak dla mnie wymiarów i wagi i pomimo pojadania naszego jedzonka już nie szczupleję tylko ciągle pięknieję...D a waga stanęła mi na 59-60kg i utrzymuje mi się taka już od prawie roku...:-D a ty jedz sobie połowę smalcu i całej reszty...

Gość concordia
Maju..jęzor nie ze złośliwości....:O...wydawał się ładny... ja dopiero wróciłam, padam... wiesz, moje życie niereguralne, zwariowane,...dziś nie miałam czasu jeść,....jeden jogurt, zielona herbata, teraz twarożek i ...może nie będę juz nic jadła.... niedługo jestem na koktajlach, chcę szybko schudnąć, bo wiosna...

Gość concordia
🌼 jeszcze wszystkich koktajli nie wypróbowałam dziś zobaczyłam banany po 6.90 to mnie normalnie powaliło! najbardziej smakuja mi te z bananem...

Concordia :) Zjedz coś jednak. Np. jakieś białko z warzywkami. Ja już po koktajlu, cała rodzinka ze mną pija. Ciekawe kiedy wymiękną:D? Jeszcze nie wiem czy chudnę:O? pozdrawiam, miłego wieczorku 🌼!

Znalazłam w moich zapiskach... 🌼🌼🌼🌼🌼 Eliksir skutecznie upiększający skórę 1 szklanka soku z marchwi 1 morela / może być suszona/ 1 figa suszona 1 ł. kiełków pszenicznych 2 ł. płatków owsianych 1 ł. pestek dyni wszystkie składniki dokładnie zmiksować Smacznego....

🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ELIKSIR ODMŁADZAJĄCY 2 marchewki 1 pietruszka 1/2 małego selera 4 liście kapusty 4 różyczki brokułów 1/2 szklanki kaszy gryczanej Warzywa z kaszą gotować 15 min., zmiksować. Dodać: 2 łyżeczki kiełków pszennych 2 łyżeczki pestek dyni 200 g serka tofu szczyptę soli morskiej Zmiksować ponownie. Eliksir pij w niewielkich ilościach przez cały dzień.

Witajcie Zaciekawił mnie wasz temat bo kupiłam już książkę \"Dieta weekendowa\" i musze zaczac sie zmagac. Miałam juz tysiące diet ale efekty marne :( myślicie ze ta dieta da mi jakies efekty? Już sama sobie się nie podobam i wpędza mnie to w dól.

🖐️ IIamia.... spróbuj, wiele osób z powodzeniem pozbywa się kilogramów.... dieta weekendowa to 800 kcal, więc efekty są.... ..ale trzeba wiele samozaparcia, żeby wytrwać...zresztą jak na każdej diecie...

Gość Innka
Cześć dziewczyny strukturalne ! 😴 Wypiłam wodę z cytryną dziś zaczynam weekendową trzymajcie za mnie! Polecam....

Witajcie trzymam kciuki, a sama zaczynam od wtorku . Powidzenia:)

Witajcie Kciuki napewno trzymam bo wiem jak to pomaga , a sama zaczynam od wtorku :)

Gość minika1975
ehhhhhh, strasznie po woli to idzie no ale jest kolejne 2 jeszce tylko 12 kg chyba nie zdaze do urodzin :( ktore są w czerwcu, buuuuu

No, niestety, tyje się długo i tak wolnnno, a chciałoby się schudnąć szybko! do wiosny zdążymy! i do naszych ....celów...

Gość honoratarogata
Hejka! Ja was czytam i pije koktajle tyle ze nieczesto siadam przed komputerem wiec z pisaniem systematycznym u mnie kiepsko :) Wspaniala dieta, ja do tego regularnie zaczelam cwiczyc i naprawde brzuszek mi sie slicznie plaszczy i twardnieje, tak sie ciesze, mam duzo energii no i ta wiosna w powietrzu i kwiaty kwitna ach..... :D Jak wam idzie?? **Vanilli ty to krolujesz :) podziwiam cie, jestes inspiracja :) papa piszcie jak wam strukturka idzie!

Honorat.... To super, że koktajle działają...u mnie niestety wiosny nie widać, zimno, brrrr... Ostatnio zabiegana jestem.... Powodzenia!

witam dziewczyny czytam wasz post i z chęcią do was dołącze. tylko co ztym oczyszczeniem przed -pije sie wode czy co??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować