Gość monica89 Napisano Kwiecień 19, 2009 czy otręby owsiane to to samo co płatki owsiane? Jeszcze pytanko dotyczące ananasa- musi być świeży czy może być z puszki? Heh tak się napaliłam na ta dietę czytając forum,że już się nie moge doczekać kiedy zacznę ;) Mam już część produktów i odchudzającą książkę kucharską dr.Bardadyna . Od poniedziałku zaczynam ;) 3majcie kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc 1111 Napisano Kwiecień 21, 2009 hej otreby to nie to samo co platki a ananas moze byc z puszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Kwiecień 22, 2009 Czesc dziewczynki! Zgodnie z postanowieniem przedswiatecznym zaczelam walke z moim balastem :) Po swietach na szczescie nic mi nie przybylo, a to chyba dzieki temu ze: 1. W swieta nie bylo mnie w domu i w zwiazku z tym nie mialam zadnych pozostalosci do zjedzenia "bo sie popsuje"! 2. W srode razem z moim facetem wybralismy sie do lasu na dlugi spacer. (szybki marsz pod gore i z gory). 3 W sobote powtorka z marszu. W poniedzialek wieczorem rozpoczelam diete weekendowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Witajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 avokado nie za miękkie, jeśli twarde - zostaw na kilka dni np na oknie ananas świeży skrzyp -zioła w torebce kupuję w zielarskim, nie expres! :P, no własnie problem z tymi świeżymi owocami i mlekiem sojowym, jeśli kupię, to robię te same koktajle, bo wiadomo,że szybko się psują...najlepsze rozwiązanie, zachęcić do diety domowników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Kwiecień 22, 2009 No wlasnie vanili, masz racje, moj T polubil koktajle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Kwiecień 23, 2009 Witajcie dziewczyny! Jestem po weekendowej. Zlecialo 2 kg :) Dzis jak narazie same zdrowe rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 No, super! a to pierwsza weekendowa? Trzmaj tak dalej! Powodzenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 No, super! a to pierwsza weekendowa? Trzmaj tak dalej! Powodzenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Kwiecień 28, 2009 Czesc dziewczyny! vanili tak to moja pierwsza weekendowka byla a dzis zaczynam druga, a wlasciwie wczoraj zaczelam. Ja moje weekendowki robie w tygodniu, bo jestem w domu caly czas, a w weekendy jezdze na wedrowki (nisko)gorskie, wiec wiadomo ze tak jest latwiej :) Pozrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nata0307 Napisano Maj 3, 2009 Dawno mnie nie było...A mi sie nie udało:( brak silnej woli;/ ale obiecuje ze do urodzin zrzuce:) chyba zakupie te ksiazki dr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irene Napisano Maj 5, 2009 Bardzo lubie koktajle ,chociaz niektore zmodifikowalam wg wlasnych upodoban,a mianowicie ten warzywny odchudzajacy ,zamiast morszczynu dodaje suszonej pokrzywy ,ktora jest i o wiele lepsza w smaku a jednoczesnie oczyszcza krew.Moze ktos z Was wykorzysta moj przepis,naprawde polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Maj 5, 2009 Ja w moich weekendowkach nie uzywalam morszczynu bo nie moge go tu kupic, a i tak mimo wszystko przemiana materii byla bardzo dobra i dieta zadzialala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość księżna Napisano Maj 5, 2009 ap_ple napisz prosze z jakim wynikiem stosujesz ta dietę ? Moze ja sie zmobilizuję? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Maj 5, 2009 witaj ksiezna Przeprowadilam dwie weekendowki. Pierwsza 2 tyg. temu a druga tydzien temu. Na obu stracilam po 2 kg. Po takiej weekendowce jadlam w miare normalnie, bez obzarstwa, ale zdazaly sie grzeszki. Wiadomo ze sie troche odrobilo. W sumie 3 kg mniej w 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irene Napisano Maj 5, 2009 No i wlasnie o to chodzi aby byl efekt ,a jednoczesnie nie maltretowac sie jedzeniem ,czy piciem czegos obrzydliwego,prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wieloryb1 Napisano Maj 6, 2009 dziewczyny morszczyn można zakupić na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Maj 6, 2009 Pewnie, ze mozna. Ja nie mieszkam w Polsce wiec pewnie to bylo by male utrudnienie z wysylka i nie jestem pewna czy warte zachodu. Jak kiedys spotkam to kupie u siebie, albo w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irene Napisano Maj 12, 2009 A dlaczego tutaj tak cicho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejti86 0 Napisano Maj 12, 2009 Hej! Pierwszy raz do Was piszę:) po przeczytaniu praktycznie tych 49stron:) dziś zaczełam delektować się koktajlami-zielonym na kolację:) (pyszny nie był ale dałam radę) W związku z tym mam do Was kilka pytań: - jak wygladały wasze posiłki? koktajle na każdy posiłek? czy tylko na kolację? - jak z napojami? tylko woda czy jeszcze inne dopuszczalne? poki co tyle mi się nasuwa:) składniki mam, walczę:) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kash Napisano Maj 13, 2009 witaj Kejti... ja wlasnie koncze weekendowa :) najlepiej bedzie zastapic 2 posilki koktajlami a reszta jedzonka strukturalna, pic mozesz ziolowe i owocowe herbatki, zielona i czerwona najbardziej polecana no i wode oczywoscie:) widze ze ten watek umarl.... zapraszam wiec na "forum o zywieniu strukturalnym" na fora.pl tam jest wszyyyyyystko i jeszce wiecej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejti86 0 Napisano Maj 13, 2009 Dzięki:) tak własnie robię:) drugi dzień i na luzie całkowiecie:) duuuzo wody piję-zadnych sokow z kartonu i innego syfu:) przyłączę się w takim razie bo jak to się mowi " kupie siła:)" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria11 Napisano Maj 17, 2009 Zaczynam ______________ z Wami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria11 Napisano Maj 17, 2009 już pękłam..... od jutra zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszmir* Napisano Maj 18, 2009 powodzenia... :P:P:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irene Napisano Maj 19, 2009 A szkoda ,ze tu tak cicho sie zrobilo ,zagladalam na to drugie forum i wydaje mi sie ,ze wlasnie to jest bardziej czytelne. Uwielbiam koktajle wszystkie bez wyjatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria11 Napisano Maj 19, 2009 :O też uwielbiam koktajle....ale mam problem z podjadaniem i nie mogę schudnąć! szczególnie wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upssss Napisano Maj 20, 2009 :P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach