Gość serduszkoxll Napisano Maj 21, 2009 ktoś schudł? i ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nata0307 Napisano Maj 24, 2009 i ja zaczne od jutra prosze trzymac kciuki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strukturalna Napisano Maj 25, 2009 ja też zaczynam dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strukturalna Napisano Maj 25, 2009 koktajl zaliczony /150g mleka sojowego,200g sliwek mrożonych, siemie 1 lyżeczka,sezam 1 lyżeczka ,slonecznik 1 lyżeczka 1/2 banana,otręby przenne 1lyżeczka,sok z brzozy 50 g/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serduszkoxl Napisano Maj 25, 2009 ponawiam pytanie! :O ile sie chudnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ap_ple Napisano Maj 26, 2009 serduszkoxl ja schudlam 3 kg w miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybeczka27 Napisano Maj 26, 2009 Hej dziewczyny!! Ja ten weekend co byl zrobilam weekendowke nie bylo latwo ale dalam rade. No tzn zlamalam sie w sobote i niedziele ... marchewka... Ale widze ze ostatnio tu cisza, rzesledzilam cale to forum i tak jakos tu cjichnie... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwinnnaa Napisano Maj 27, 2009 fajna ta dieta.... :P:P:P :P:P:P :O:O:O :P:P:P :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszmir* Napisano Maj 27, 2009 próbuję odezwę się jak wytrzymam i będą efekty ale te zakupy dla mnie trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strukyuralna Napisano Maj 27, 2009 bylam na struturalnej w Korbielowie było wspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gf Napisano Maj 28, 2009 napisz coś więcej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tigerleelee Napisano Czerwiec 5, 2009 Czesc dziewczynki! :) Od dluzszego czasu obserwuje Wasze forum, sporo tez sie naczytalam o diecie strukturalnej i bardzo chcialabym zaczac! Mam tylko kilka watpliwosci i ciekawa jestem czy mi tu pomozecie :) 1. Kawa. Nie dam rady z niej zrezygnowac, kocham kawe! Kiedys pilam bardzo duzo, 4-5 kubkow dziennie... Od jakiegos czasu pije 2 dziennie; czarna nieslodzona, parzona, czy bedzie to mialo negatywny wplyw na utrate wagi? 2. Ile najmniej mozna schudnac? Za miesiac mam wazna impreze i nie ukrywam ze chcialabym do tego czasu, ehm, zrzucic tu i tam ;) 3. Ostatnie pytanko, chcialabym przeprowadzic kuracje 800 kcal, czy nie czulyscie sie na niej okrutnie glodne?? Czy myslicie drogie doswiadczone koktajlowiczki ze dieta strukturalna to cos na cale zycie czy tylko tymczasowe kolo ratunkowe? Sciskam Was moooocno, mam nadzieje na wsparcie tutaj :). Ah, a teraz na zakupy strukturalne... :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tigerleelee Napisano Czerwiec 5, 2009 Ahh, gdzie mozna sobie zrobic taki paseczek co to pokazuje ile mi jeszcze zostalo do zrzucenia? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria11 Napisano Czerwiec 5, 2009 Witaj! myślę, że możesz kawę...większośc z nas popija, to raczej sposób odżywiania na stałe, osobiscie mam problemy, czuje głód i podjadam, dlatego ten problem z wagą :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tigerleelee Napisano Czerwiec 6, 2009 Hej, 2 dzien na diecie 800 kcal i czuje sie... slabo. Nie jestem glodna, ale po prostu nie mam sily :(. To normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria11 Napisano Czerwiec 9, 2009 pewnie normalne... wytrzymasz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiuka89 Napisano Czerwiec 14, 2009 a ja nadal nie iwem gdzie kupić morszczyn ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upsssss Napisano Lipiec 3, 2009 w zielarskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upsssss Napisano Lipiec 3, 2009 w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria13 Napisano Lipiec 16, 2009 ...co z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a1sa 0 Napisano Sierpień 4, 2009 a ja bym chciała wznowić temat , czy jest ktoś chętny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maria 13 Napisano Sierpień 5, 2009 ...tak!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upssss Napisano Sierpień 17, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upssss Napisano Sierpień 17, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a1sa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 potwierdzam :P chętna jestem - do diety strukturalnej - Już ją stosuję jakiś czas , ale jestem na tym forum w niej osamotniona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Ja w zasadzie chyba mogę powiedzieć że jestem na tej diecie :) Tzn jem produkty strukturalne, popijam koktajle, ale mam dostosowaną kaloryczność do mojego trybu życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a1sa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Hej :D Ale odchudzasz się , czy tylko jesz strukturalnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Odchudzam :) Fajnie by było nie musieć, ale jeszcze sporo zostało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a1sa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Mnie też , jak widać w stopce. :( Ja byłam w Korbielowie , teraz miałam przerwę tygodniową w diecie , od jutra zaczynam znowu . Zalecali przerywanie z e względu na błonnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Na 800-1200 kcal to ja bym z głodu zdechła :D Zresztą wg mnie tak to można jeść tydzień, a nie nie wiadomo ile czasu. Ale produkty z tej diety po prostu lubię (chociaż mleko sojowe jest ohydne dla mnie i wolałabym zwykłe które nawet lepiej mój organizm toleruje) no i twaróg muszę sobie dodawać z po za listy. Ale reszta jest MNIAM i nie mam problemów z utrzymaniem diety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach