Gość Rebeka46 Napisano Luty 17, 2014 Zaglądałam i....jakoś tak zbyt chaotycznie dla mnie :( Pisałam już - stara jestem (metrykalnie:)) :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2014 Rebeka46 wejdź na stronę "dzień jak co dzień" i dalej "co dziś zjadłam" tam ciągle jest kilka aktywnych dziewczyn więc może będzie ci raźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebeka46 Napisano Luty 17, 2014 Dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2014 też stosuję strukturalną więc zapraszam na tamto forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 Witaj, Rebeko. Może razem się wesprzemy. Chciałabym być szczuplutka jak księżna Kajt, niestety jakoś mi odchudzanie nie wychodzi. Hormony wariują i prawdopodobnie to jest powód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 1-2 kg jestem w stanie schudnąć chciałabym z 6 kg i to mi nie wychodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 wszyscy się odchudzają a jaki efekt? może któraś napisze, czy ta dieta działa? ile schudłyście? i w jakim czasie? i czy na tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 właściwie, to mogę dołączyć a ile tu schudnę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2014 polecam kawę z kardamonem lub herbatę, jeśli nie pijesz kawy kardamon pozytywnie wpływa na przemianę materii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2014 fajna dieta i nikt nie jest zainteresowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 to się nazywa mieć zapał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 wiadomo odchudzanie i objadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2014 cisza? a miałyście się za siebie zabrać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 zaczynam miło będzie z kimś, kto wspomoże:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2014 odpadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 za nim wezmiesz sie za odchudzanie polecam bloga http://briiiibeautyy.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 nie spamuj laska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 a ja zaczynam od dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 no i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 jem lody to źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2014 Cześć. chciałam was zapytać czy myślicie,że mam szansę na niej schudnąć?zależy mi głównie na utracie tłuszczu bo prawie 40% mnie to sadło ;( Bardzo chciałabym we wrześniu na weselu brata wystąpić w pięknej sukience która już czeka w szafie .Bardzo proszę o szczere odpowiedzi.Z ilu zaczynałyście, ile gubicie tygodniowo,jak długo ją stasujecie ile ćwiczycie, gdzie tracicie cm. Aha dodam,że jestem wege więc z tej diety wykluczam mięsa,ryby i jaja , ale myślę,że to chyba nie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2014 możesz ale trzeba ściśle przestrzegać tej diety zrób na początek weekendową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2014 jajo i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2014 Jeśli jesteś wege to polecam ci dietę kapuścianą. Można na niej szybko i bezpiecznie schudnąć. Oczywiście nie zalecam żebyś jadła samą kapustę bo ja też tak nie robiłam. Mniej więcej połowa moich posiłków to były potrawy z kapusty. Dodatkowo jadłam jeszcze suplement diety kapuścianej Magic Kaps żeby dieta była skuteczniejsza. Zresztą warto o nim poczytać. Mi udało się na diecie schudnąć 11 kg w 5 tygodni. Tobie też radzę żebyś spróbowała!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 kapusta to porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Wrzesień 13, 2014 Hej, słyszałam, że w Zabrzu jest bar w którym można zjeść wg tej diety. Był ktoś?Czekam na opinie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzagazo17 Napisano Marzec 30, 2015 Jest bardzo dużo preparatów na odchudzanie, ale które są skuteczne? Niewiele z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2015 Od jakiegoś czasu jestem na diecie strukturalnej i muszę przyznać, że działa! startowałam z dużej wagi i w ciągu miesiąca zgubiłam 4 kg! Mam nadzieję, że nie będzie efektu jojo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2015 tutaj możecie znaleźć listę produktów które można jeść na diecie http://www.zyj-zdrowo.pl/dieta-strukturalna-produkty/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach