Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość zwyklaja
Witajcie,natknęlam sie ostatnio na wasze forum i mimo ,ze nie zdarzylam przeczytac jeszcze wszystkiego,bardzo zainteresowala mnie ta dieta,niegdy o niej nie slyszalam i nie ukrywam,ze chcialabym ja wyprobowac.Jako,ze jesteście juz (jak dla mnie) ekspertkami w tej dziedzinie,pozwole sobie na zadanie Wam kilku pytań odnośnie tej diety:)Mam nadzieje,że nie bedziecie mialy mi za złe glupich i dziwnych pytan,ale wkoncu kto pyta nie bladzi,wiec zaczynam...Czy sa wsrod was osoby,ktore spodziewaja sie dziecko??Chodzi mi oto,ze nie wykluczone,ze pozostane przy tej diecie na dluzej,obecnie mam jednego szkraba w domu,ale oczywiscie w przyszlosci planuje kolejnego i zastanawia mnie czy ktos stosowal ta diete bedac w ciazy lub karmiac piersia,poniewaz ja karmilam syna 2 lata a wiadomo jak to jest z tym karmieniem,najpierw tzreba uwazac co sie itp z reszta pewnie same wiecie:)Głownie wlasnie chodzi mi o to czy bedac w ciazy i karmiac ta dieta jest dopuszczalna:)W ogole jakbym mogla prosic o wskazanie stron gdzie sa podane przykladowe manu itp.Wiem,ze z pewnoscia na waszym watku jest sporo na ten temat,ale nim przeczytam wszystkie strony to troche czasu minie,a ja to taka w goracej wodzie kapana jestem-jak sie na cos napale to nie ma na mnie sily:)A poza tym gratuluje,ze watek utrzymal sie juz tyle czasu,podziwiam.Nie spotkalam jeszcze takiego forum na ktorym watek ciagnalby sie latami.Pozdrawiam was dziewczyny i życze przyjemnego dnia:***

Witaj Zwyklaja...❤️ To własciwie nie dieta / bo te stosuje sie 2 tygodnie/, ale sposób odżywiania na zawsze, jeśli komuś odpowiada. Opracował ja polski dr....dieta zawiera zdrowe składniki, nie wypadają włosy, nie łamią się paznokcie, nawet, jeśli stosuje się 800 kcal. Spokojnie można stosować w ciąży i u dzieci...jeśli lubią koktajle...jest w sumie prosta, tania, potrzebny tylko blender lub mikser. Tu są niektóre przepisy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3457685&start=270

dodam.... 2x pije się koktajle 2 posiłki np. kanapka, owoc obiad a dla odchudzających się dieta weekendowa 3 dni, po 800 kcal na podanym linku są przepisy :P

Gość minika1975
Ja juz 3 ci tydzien chudne fakt ponad 3 kilo , nie moge powiedziec ze jestem glodna nawet wszystkiego nie zjadam, moj zoladek nie jest wstanie tyle zmiescic , no ale nie cwicze troche z lenistwa :) Polecam udanie sie jednak do dietetyka mam 2gi jadlospis i przydala sie ta zmiana obiadow. mankament diety to malo roznorodne sniadania. koktajle w 90% super no czyli jeszce 10 kg zostalo :) trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszle laski, mi np pani dietetyk pozwolila pic 1 kawe dziennie z mlekiem i 1 lyzeczka cukru co spowodowalo milosc do diety :)

Gość concordia
Mimik... powodzenia....

Gość czokolate
witam! już rozumiem jak niektóre osoby pisały że modlą się nad koktajlem odchudzającym. dziś zrobiłam pierwszy koktajl i właśnie odchudzający, (chcę zrzucić 23, 24 kg) do najpyszniejszych on nie należy :( . mam pytanko, czy jak ominę ten koktajl a będę stosować na na jego miejsce inny to da to rezultaty?

Gość minika1975
Czoklate tak mozesz zamieniac koktaile ja np nie trawie tego z tunczykiem jednak wiekszosc mi smakuje , jest kilka super smacznych, ja mam do zzucenia tez sporo jednak zmiana smaku chwile potrwa, trzymam kciuki za ciebie a i dziekuje za zyczenia powodzenia :)

Gość concordia
Czokolate.... mówisz o tym z avocado? dodaj zioła, zaraz smak się poprawi

Gość czokolate
dzięki Dziewuszki kochane. abyśmy wszystkie wyglądały tak jak nam się marzy.wyobraźcie sobie: krótkie spodenki, mini, dopasowane bluzki, zgrabne plecki i szczupła talia ........:) :)

Gość concordia
:O mnie tylko ta talia potrzebna do szczęścia i płaski brzuszek...ale na razie, to wałek mam nadprogramowy!

Dziewczyny! Jaki koktajl macie w planie na dziś? Ja planuję pomarańczowy z sezamem, słonecznikiem, jabłkiem i bananem-) Na śniadanie zaliczyłam własną kompozycję i był super, mniaaaam (jabłko, kiwi, banan, sezam, len, płatki migd. i jogurt)

Gość concordia
Maja...smacznego! a można wymyslac kktajle? czy tylko pić te podane przez dr? Nic dziś nie jem! obiad - ziemniaczki, jogurt z czosnkiem i pietruszką....koniec i za dużo czekolady zjadłam..... kara...

Nie wiem czy można samemu wymyślać koktajle, ale nie zawsze mam skladniki, wiec wtedy kombinuję- póki co moje są dużo smaczniejsze. Ten oryginalny pomarańczowy z sezamem byl ....bleeee, niesmaczny, gorzki. A Ty jesli chcesz się naprawdę ukarać, to powinnaś wypić koktajl. Np. z tunczykiem :-D

Gość monwgazeta.pl
Do wszystkich dziewczynek, które nie wierza w dietę str. Kobietki, najpierw się kurczę oczyście...wiecie ile toksyn w Was od urodzenia??? A potem dieta. To tak jakby ubrac balową suknię na spocone ciało, a feeeeee

A jakie oczyszczanie masz na myśli? Lewatywy czy detoks+? :-) Czy coś jeszcze innego?

Gość monwgazeta.pl
DETOX - body cleaning ;-)

Gość grzia
słuchajcie a czy można ten morszczyn co jest w koktailu odchudzającym dodać do innego koktailu i nie pić tego z awokado?będzie miało podobne działąnie? bo ja tego z awokado nie mogłam nigdy przełknąć...

Gość concordia
:P

Gość concordia
Oj, nie wiem...ma działanie lekko przeczyszczające... dla mnie tuńczyk nie istnieje!

Właśnie jestem po koktajlu własnego pomysłu, bo te są dla mnie syte i smaczne. A tego z tuńczykiem jeszcze nie testowałam, i nie wiem czy kiedykolwiek zrobię :-D. Chcę zrzucić 3 kg i nie mogę. Może te koktajle mi pomogą:-)? Na razie chwalę je sobie, bo ruszyły moją przemianę materii, która stanęła po rzuceniu cygarów :-)

Gość concordia
:P koktajle własnego pomysłu robisz ze składników strukturalnych? liczysz jakoś kalorie?

Tak :-). robię koktajle wg wlasnego pomysłu i apetytu, ze skł. str. Wcześniej piłam koktajl błonnikowy Słoneckiego, bardzo podobny do strukturalnych. Nie liczę kalorii. Po co? Do tej pory byłam tylko na roślinkach, a i tak tyłam. Żeby podkręcić przemianę materii muszę jeść więcej i częściej. Do takich wniosków doszłam. Ale każdy jest inny, a Ty concordia ile chcesz zgubic :-D?

zainteresowały mnie te koktajle,możecie podać pare przykładów,jeden chyba mi nawet mignął.Z góry dzięki :-)

Gość norA_wrona
Chyba wszystkie na główki upadłyście. Koktajle? Po co. Należy jeść wszystko w ograniczonych ilościach. Robię tak całe życie i ważę 55 kg mając 46 lat. (wzrost 172). NA waszej naiwności ludzie robią nielichą forsę. Wiem co mówię. Mój znajomy to jeden z nich. Nieraz mi wciskał ten badziew.

Nie wiem kto na mnie robi biznes, gdy zamiast kanapki na sniadanie i kolację wypiję jogurt ze zmielonymi nasionkami o owocami:-D Mam 160 cm i ważę 50 kg. Pod koniec roku stuknie mi 40 :-) Licytujemy dalej? :-D

Gość norA_wrona
Jak będziesz ważyć 29 to pogadamy. Ha ha ha. Mój facet naprowadził mnie na ten topik. Usłyszałam głośne salwy śmiechu. Zaczęłam czytać i... no nie... he he he, po prostu żal mi was. Zdrówka życzę na tych dietkach cud :) I.... smacznego! Ha Ha ha!!!!

Gość upssss
nor...ten facet tak samo głupi jak i ty!!! zjezdżaj stąd, anorektyczko na emeryturze!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować