Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość sekta
gasdaaa tu wczesniej sa przepisy i dzienny jadłospis musisz poszukać szybko się chudnie, bo pijesz zdrowe koktajle

Gość gasdaaa
poszukam , dzieki :)

Gość sekta
gasdaaa a ile chcesz stracić?

Gość fela105
ja dałam ciała,więc zacznę 2 stycznia ach,ciekawa jestem jak u Was

Gość fela105
no i zaczęłam :)) waga 75,2 kg

Gość fela105
dzis pierwsze ważenie po jednym dniu koktajlowym iii.... 1kg ,mniej

Gość skarpetka22
fela pisz

Gość skarpetka22
fela jesteś na 900 kcal?

Gość Katrin75
Fela 105 startujemy od tej samej wagi :-) trzymam kciuki pisz o swoich wyczynach:-) ja jestem 4 dzien na diecie,jak narazie zero efetku buuuuu:-(

Gość fela105
hej , jestem dziś 6 dzień na diecie - 2 dni koktajle a teraz 1200 kcal ,piję około1,5 litra wody - woda herbaty ziołowe i dziś waga 72,8 kg jestem bardzo zadowolona,nie zmieniam na 900 kcal,bo przy takiej nadwadze i tak będę chudła -mój wzrost 155cm ,chciałabym chudnąć 1kg tygodniowo a będę zadowolona ,piszcie jak u Was

Gość fela105
sorki 7 dzień na diecie hi..

Gość skarpetka22
Witajcie , kochane Fela, czyli start z 75? teraz zjadłam serek z cebulką, trochę późno, ale w pracy nie jem takich ostrych ..zapachów... więc nie wiem , jak to spalić? pogoda deszczowa pływałam 50 min na basenie moja waga nie spada, stoi w m-cu myślę,że budują się mięśnie może jutro zdąże na basen choć oczy mnie pieką jak cholerka

Gość skarpetka22
chętnie do Was dołączę jeszcze stricte strukturalnie się nie odżywiam, bo mam zapasy, albo coś kupię przypadkiem dziś zjadłam -rano kawa rozpuszczalna,kiwi -po basenie deser czekoladowy/100kcal/ -po południu ser plesniowy/ ulubiony/ z małą kromką gotowane warzywa z ziołami i jogurtem -kolacja serek z cebulka, ziołami, kakao piłam nie tylko wodę..

Gość fela105
wczoraj zgrzeszyłam ,dziecko nie chciało zasnąć i zjadłam 6 ciastek owsianych o 23 ej,ale dziś mam ochotę na koktajle ,ważne ze jak się upadnie do si ę podnieść i iść dalej,początek jest ważny bo można dużo schudnąć a potem waga może się zatrzymać, Skarpeta Ile masz wzrostu ?

Gość skarpetka22
170 cm próbowałam sie tu gdzieś dołączyć, ale co nowy temat założą , to pada... wczoraj ogladałam 2 filmy i już nie jadłam, jedynie piłam wodę i w. z sokiem ważyłam już 69, ale kg mi wrócił muszę 5 stracić ciężko idzie, waga stoi od X udało się 4 może to nie dużo, ale nic sobie kupić nie mogę, bo w 40 nie wchodzę, a większe wisi na mnie wiesz , dla mnie to juz sukces , jak ta waga stoi, bo mam skłonności do tycia pomimo wzrostu wyglądam jak pasztet! kupiłam elektrostymulację - to takie prądy na sadło i tłuszcz, ale drogo wychodzi po 1 razie już widać było wyszczuplenie żebym wyglądała jak normalna kobieta, to z 10 do stracenie, ale to raczej niemożliwe...mam zastój albo spowolniony metabolizm od tarczycy

Gość skarpetka22
170 cm próbowałam sie tu gdzieś dołączyć, ale co nowy temat założą , to pada... wczoraj ogladałam 2 filmy i już nie jadłam, jedynie piłam wodę i w. z sokiem ważyłam już 69, ale kg mi wrócił muszę 5 stracić ciężko idzie, waga stoi od X udało się 4 może to nie dużo, ale nic sobie kupić nie mogę, bo w 40 nie wchodzę, a większe wisi na mnie wiesz , dla mnie to juz sukces , jak ta waga stoi, bo mam skłonności do tycia pomimo wzrostu wyglądam jak pasztet! kupiłam elektrostymulację - to takie prądy na sadło i tłuszcz, ale drogo wychodzi po 1 razie już widać było wyszczuplenie żebym wyglądała jak normalna kobieta, to z 10 do stracenie, ale to raczej niemożliwe...mam zastój albo spowolniony metabolizm od tarczycy

Gość fela105
ja mam 155 cm wzrostu i prawie 36 lat 2 dzieciaki,od 2 lat biorę euthyrox na tarczycę a i tak puchnę :( zaczęłam od 3 stycznia brać suplement diety z morszczynem,koprem włoskimi łopianem produkt jest z grupy wspomagania odchudzania i oczyszczania organizmu więc jak nie podziała na pierwsze to niech wspomoże drugie hiii.... dzień zaczęłam od koktajlu zielonego z awokado -smaczny;)

Gość skarpetka22
to u mnie podobnie jak się prawie głodzę i dużo pływam, to 1 kg- 2 stracę teraz kończę z tabletkami, bo nie wiem, czy nie one powodują tycie też miałam hormony od kilku dni biore tylko magnes .na skurcze zobaczę..ale zima, to fakt, człowiek więcej siedzi w domu..

Gość skarpetka22
wypiłam rano kawę rozp. 1 kiwi potem pojadę na basen nie moge więcej jeść, bo mi się w wodzie odbija po..kanapka wieczorem dopiero kolacja, warzywa, serek jutro pleban, a szkoda, bo skoczyłoby się na narty

Hej. Nie odzywałam się ostatnio ale nadal jestem na diecie. Wychodziłam z wagi 76,2kg po diecie wekendowej było 72,9kg ale był sylwester i zaszalałam obudziłam się 1 stycznia z wagą 74,6kg ale się nie załamałam i postanowiłam kontynuować dalej dietę jem 2 koktajle dziennie rano dochudzający z avocado a wieczorem oczyszczający w między czasie staram się jeść w miarę zgodnie z dietą strukturalną i na razie jestem zadowolona bo waga dzisiaj rano pokazała 72,7kg czyli za mną 3,5 kg pewnie to się zmieni bo jutro wieczorem jadę z mężem do Kołobrzegu na 6 dni i tam nie będzie jedzenie strukturalnego zobaczymy ile mi przybędzie ale jak wrócę to od soboty znowu wekendówka a potem dieta strukturalna życzę wszystkim powodzenia w gubieniu kilogramów

Gość sephia/
można do Was dołączyć?

Gość sephia/
coś się posty nie wyświetlaja to dopiszę :P justysia138 super na Ciebie ta dietka działa będzie dobrze! spaceruj, idź na five oclo,k

Gość sephia/
coś się posty nie wyświetlaja to dopiszę :P justysia138 super na Ciebie ta dietka działa będzie dobrze! spaceruj, idź na five oclo,k

Gość sephia/

Gość sephia/

Gość sephia/

Gość sephia/

Gość sephia/
oj, przepraszam nie moja wina te duble..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować