Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość fela105
zapraszamy :))

Gość skarpetka22
miałam fatalną noc fatalny dzień zjadłam ser pleśnowy z wyzszej półki marketowej i w nocy umierałam, odbijanie... czyli dziś dieta do diety.. herbata, rumianek, woda, kefir...

Gość fela105
ja wiem ze dziś po grzeszę,karp na śniadanie a na obiad kaczka-mmm... same ulubione ,Ale dziś będzie inaczej zjem a nie będę żarła będę sie delektować jak w najlepszej restauracji :)) i po 18ej nic do pyska,ale nawet jak mam taki dzien ,ze jak coś zjem niezgodnie z dietą i mam wielkie poczucie winy to następny dzień przestrzegam skrupulatnie, Skarpetka jedz dużo warzyw do posiłku a zobaczysz że sie ruszy u mnie połowa to warzywa ,pekinka kapusta,kiełki ,pomidor,ogorek kisz, kukurydza,papryka-jak zjesz tyle warzyw to jesteś taka syta...

Gość skarpetka22
🖐️Fela ranny ptaszku ..jem , jem warzywa..

Gość fela105
hej ,i po co wlazłm na wagę:( 73,1 kg - no nic ... warzywka :) ,koktajle i ćwiczenia

Gość skarpetka22
🖐️ to po niedzieli u mnie wczoraj rozpusta cielęcina! dziś lenistwo, bo mróz, pochmurno, to nawet na spacer sęe nie chce iść

Gość skarpetka22
🖐️ to po niedzieli u mnie wczoraj rozpusta cielęcina! dziś lenistwo, bo mróz, pochmurno, to nawet na spacer sęe nie chce iść

Gość fela105
zobaczymy co jutro dzień przyniesie :)

Gość skarpetka22
wróciłam ze spaceru.. choć mrozik ale bez ruchu sama dieta nic nie da dalej czuję się objedzona dzis juz nic nie jem piję wodę lub herbatkę

Gość skarpetka22
zastanawiałam się dlaczego morszczyn dlaczego siemie i mam odpowiedź ''Poskramiamy nadmierny apetyt Wypróbowanym na to sposobem jest przyjmowanie preparatów, które pęcznieją w żołądku. Należy do nich morszczyn, który skutecznie hamuje apetyt, wypełnia żołądek i przeciwdziała zaparciom. Zdarza się, że jemy zbyt dużo pod dyktando naszego żołądka, bo chorujemy na nadkwasotę. Wtedy może nam pomóc picie wodnych wyciągów z siemienia lnianego. Nasiona lnu wypełniają żołądek, osłabiają uczucie głodu, są łagodnym środkiem przeczyszczającym. Wodne wyciągi z siemienia mają również inne zalety - osłaniają błony śluzowe przewodu pokarmowego. Są dobrym źródłem wielonienasyconych kwasów omega 3, które sprzyjają obniżeniu poziomu insuliny we krwi, co także skutecznie zmniejsza apetyt.''

Gość skarpetka22
za szybko wrzuciłam link a to tombak, którego uważam za szarlatana nie...szukam innego oczyszczania

Gość skarpetka22
basen zaliczony zjadłam obiadek - kasza z roladka miesną, warzywa ..i nie wiem czy nie przejść na same jogurty? bo waga stoi w m-cu

Gość skarpetka22
basen zaliczony zjadłam obiadek - kasza z roladką mięsną, warzywa ..i nie wiem czy nie przejść na same jogurty? bo waga stoi w m-cu

Gość skarpetka22
basen zaliczony zjadłam obiadek - kasza z roladką mięsną, warzywa ..i nie wiem czy nie przejść na same jogurty? bo waga stoi w m-cu

Gość fela105
hej dziś mam dzień leniwca....nic mi się nie chce Tombak kiedyś byłam jego fanką :)) ale teraz Małachow jest na szczycie ,wszystko to co piszą obaj działa i jest prawdą ,ale trzeba się zaprzeć żeby robić koło siebie

Gość skarpetka22
przepraszam ale coś te posty się nie wyświetlają a potem kilka na raz

Gość skarpetka22
Hej, Fela wróciłam ze spaceru jutro planuję basen a co Ty myslisz, zrobić takie 300 kcal ze 2 dni? bo mi waga stoi

Gość fela105
spróbuj może akurat się ruszy ,pij herbaty moczopędne ajak u Ciebie ze solą ,Dużo używasz

Gość skarpetka22
piję ..rumianek wodę wodę z sokiem soli mało używam raczej zioła.. myślę,że to jeszcze nie mięsnie, ale obolałe nogo, rece, itd, itp..

Gość skarpetka22
nogi, ręce...

Gość fela105
waga u mnie stoi w miejscu 73kg ,jutro mam urodziny i pierwszy raz po długim czasie mam doła ,ale nie z powodu urodz,tylko z tych ciągłych po raszek z odchudzaniem :(( każdy kilogram to walka i zeby nie wrócił ... ach ...

Gość skarpetka22
u mnie dziś 69,05 byłam na basenie i spacerze.. trochę mi brzuch wywaliło po fasolce myślę,że do poniedziałku będzie lepiej! nie załamuj się, odchudzanie proste nie jest! ❤️❤️

Gość fela105
super gratuluje :))) aż mnie zmotywowałaś ,bosko hii.. hurrra u mnie stoi w miejscu może dobrze ;) dziś goście więc.... będe starała się nie przeginać dzięki za wsparcie :))

Gość skarpetka22
🖐️ damy radę wiadomo,że zimą więcej się siedzi w domu i jakieś ciepłe herbatki, przekąski... latem, to ja moment trace wagę ale cały dzień na nogach... dziś mam ciężkie nogi po tych marszach i pływaniu... i waga stoi...jednak muszę się ograniczać z jedzeniem, a brak mi wytrwałości!

Gość skarpetka22
dałam sobie wycisk 2 H z kijami po górkach w śniegu i wieczorem dołożyłam nogi bolą, ręce też.. hhheeejhhe zobaczę za kilka dni na wadze? czy nie?

Gość fela105
he a mi waga skoczyła do góry ,przez dinkowanie :) ,ale dziś wraca na swój tor , pózniej napisze jak mi poszło

Gość skarpetka22
dziś basen marsz z kijami waga stoi.. wiadomo, zmęczone mięśnie ale wierzę,że za kilka dni spadnie! ..zresztą...robię co mogę co ja jeszcze moę zrobić, żeby spadła?

Gość ćwiczyć!!!
Z Chodakowską najlepiej!!!

Gość skarpetka22
dziś znów wycieczka z kijami teraz delektuję się pieczonym boczkiem jak nie lubię, to sieęskusiłam...taka roladka pieczona z czosnkiem , cebulką... jeszcze w zyciu nie jadłam takiej pychoty! a kalorie...myślę,że spalam cały czas..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować