Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Sunshine

Krem dla 24-latki???

Polecane posty

Hej, Niedawno skonczylam 24 lata i wydaje mi sie, ze czas pomyslec o dobrym kremie do twarzy. Dlatego zapytam, jaki krem polecacie, najlepiej do wrazliwej cery??? Dzieki

Gość figlarna
tez mam 24 lata i uzywam nivea visage nawilżający

Hej, Oj tak nivea ma bardzo fajne kremy, ja ostatnio uzywalam Aqua sensation i musze powiedziec, ze swietnie nawilza, ale czy dziala na pierwsze zmarszczki i wolne rodniki???

Gość figlarna
to polecam maceczki z soraya dzialaja jak mikrobrazja

Gość czy dziala na...
Nivea nawilza, natluszcza i tyle

Gość niebieskooookaa22
ja mam Hydraphase La Roche Posay XL i jestem zadowolona, nawilza, ma filtry, dz. zatem lekko p/zmarszczkowo:P:D tzn. można tak powiedziec;)

Ja tez mam 24 lata ale nie chce uzywac kremow przeciwzmarszczkowych.Wydaje mi sie ze skore wystarczy nawilzac i tyle wystarczy:)Przeciez masz dopiero 24 lata nie przesadzaj:)

Czesc, dzieki za porady....wiem, wiem, mam dopiero 24 lata i w zasadzie nie musze uzywac kremow przeciwzmarszczkowych. Zle sie wyrazilam....chodzi mi o taki krem, ktory zadziala kompleksowo:)oooo, wlasnie o to mi chodzi, hehe Pozdrawiam

Gość niebieskooookaa22
no to chyba mój taki jest:P;)

Gość nie jest
ma slabe filtry. nie zawiera antyoksydantow. tylko nawilza

Gość nie jest
to czy sie powinno uzywac kremu przeciwzmarszczkowego czy nie, nie zalezy od wieku tylko stanu skory. niektore dziewczyny maja w dowodzie 22 lata a skore jak u trzydziechy bo np. namietnie korzystaja z solarki albo pala papierosy.

Gość agnielica
Polecam Iwostin na noc odżywczy, a na dzień też Iwostin - nawilżający, ja mam o rok więcej i już sam nawilzający przestał mi starczać :(

Gość /hmmm/
Nie chcę Cię martwić, ale pierwsze zmarszczki pojawiają się ok. 25 roku życia. Nie jesteś już taka młodziutka ;) Liftingi, pseudobotoksy nie są dla Ciebie, ale dawka witamin by się przydała, żeby opóźnić pojawienie się zmarszczek.

Gość jakis super nawilzajacy
np z wit C zeby dodac skorze blasku :-) mam 25 lat i uzywam miraculum hydra-cos tam w zielonym pudelku i jestem zadowolona

Gość caminodelexito
Jesli chodzi Ci o krem na dzien, to bezwzglednie krem z filtrami, a na noc mozesz uzywac jakiegos lekkiego kremu z wit. C np. LPS Active C

Gość Mam 25 lat
Delikatny krem nawilzajacy dla dzieci i niemowlat Johnson's Baby firmy Johnson&Johnson. Do skory suchej polecam. Rewelacja!!! Wczesniej uzywalam Nivea Soft, bo byl to jeden z nielicznych kremow ktory nie powodowal u mnie uczulenia i zaczerwienienia skory. Ale ten jest delikatniejszy i naprawde doskonale nawilza. To teraz moj ulubiony kremik. Mimo ze dla dzieci, z powodzeniem sprawdza sie tez u mam, jak zapewniaja producenci. Jestem zadowolona :)