Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednny piesek

w jakim czasie odrosna wlosy PSA??

Polecane posty

Gość biednny piesek

wczoraj wrocilam ze strzyzenia mojego pisula, bboshe dobrze ze go nie widzicie ale najgorsze ze ciagle cos po tym strzyzeniu swedzi go przy uszach i pod ogonem- patrze a tam zaczerwieniona skora a na uszach kropeczki krwii - tera z radosnego psa zamienil sie w zatrzymujacego sie co chiwila biednego stwora ciagle rozdrazniony bo nawet teraz ladny nie jestj ak jakies polaczenie nietoperza ze swinia wyglada:[[[[[[ czym mu chociaz ta podrazniona skore przemyc zeby sie szybciej zagoila?? za jakis czas ta siersc mu odrosnie (choc tak na 5 cm teraz jest z 5mm ):((((((

Gość użyj no interpunkcji
:o

Gość biednny piesek
a bez nie potrafisz juz przeczytac?chyba nie bo to odpowiedz na pytanie nie jest :P

Nie wiem w jakim czasie odrosnie mu sierść.Po co w ogóle kazałaś go strzyc!? I to do tego jakiejś osobie nieodpowiedzialnej......:O Podrażnione miejsca przemyj rumiankiem albo szałwią.Żeby jakieś zakażenie się nie wdało.Najlepiej skonsultuj się weterynarzem. Jest znakomita maść na rany \"Nitrofurazon\"(kosztuje niewiele),ale najpierw przemyj te podrażnienia. ♥♪♫

Gość biednny piesek
za kazdym razem obcinalam go nozyczkami bo ma bardzo dlugie wlosy ktore mu sie placza koltunia ... namowila mnie znajoma ktora zajmuje sie strzyzeniem w klinice wet. matki , wiec czegos nie rozumiem :/

Gość biednny piesek
dzieki Marketa za rade zaraz zrobie rumianek ... strzygla go tez w obecnosci matki

Gość właścicielka pudelka
mój po miesiącu wygląda jak puchata kuleczka, a po 3 jak owca :D też strzyżenia nie lubi, ale jest ono konieczne, po 2 dniach chandra mu przechodzi....

Gość biednny piesek
dzieki :)mam nadzieje ze tez za kilka dni mu przejdzie bo nie moge patrzec jak sie meczy .... chyba jednakzostane przy nozyczkach , przynajmniej jest spokojny i nie piszczy .

Że ma długie i kołtunią mu się........Miałam owczarka niemieckiego,sierść długa,gęsta i falowana(dosyć mocno),teraz mam mieszańca,też o długiej sierści...W takim wypadku należy psa czesać,czesać i jeszcze raz czesać.Jak trzeba nawet dwa razy dziennie:) No,ale teraz musztarda po obiedzie(u Ciebie):( Mam nadzieję,że pieskowi nic nie będzie:) Faktycznie,biedny piesek.... ♥♪♫