Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko Magda.

ZROZUMIEĆ FACETÓW

Polecane posty

Gość tylko Magda.

Chciałabym zaznaczyc ze jeszcze nigdy nie wypowiadałam się na forum. Czytam problemy ludzi, nigdy nie miałam potrzeby wyżalić się.. do czasu.. do dzis, do 14.. Nie wiem od czego zaczac wiec zaczne od poczatku.. Jest bardzo ladny, wysoki, sympatyczny, ja.. tez niczego sobie, mam powodzenie u mężczyzn. Nie zdradze po ile mamy lat.. Spotkaliśmy się już siódmy raz. To on proponuje spotkania, chce się ze mna spotykac. Nie ma opini podrywacza, ale duzo dziewczyn mu powiedzialo ze jest niedostępny. Stwierdzil ze nie ma ochoty po 3 spotkaniach calowac się z dziewczyna a po 7 isc z nia do lozka. Po prostu chce poznac dziewczyne.. Mój problem polega na tym, ze spotkaliśmy się już 7 razy, dosyc duzo. Mowi mi mile rzeczy, ale w malych ilościach, calusy w policzek, komplementy typu ‘jestes bardzo ladna, sliczna, bardzo fajna. Cieszy mnie to lecz cos innego mnie zastanawia. Czy on nie chce zrobic pierwszego kroku? Jestem taka ze albo się angazuje albo nie. Nie chce robic sobie nadziei, nie chce mieć ciagle do niego dystansu. Chce się otworzyc. Co mam robic? Jeśli on mi nie daje odpowiednich znakow.. czy pasuje zapytac się mnie za kogo mnie traktuje? Macie jakies pomysły? Magda.

Jeśli nie da Ci odpowiednich znaków, to się wycofaj. I nie rób pierwszego kroku. To bardzo częsty błąd młodych dziewczyn. Źle się na tym wychodzi. Doceń, że jest jak jest i ciesz się tym.

Gość tylko Magda.
a jesli on mi prosto w oczy powiedzial ze jest wstydliwy i niesmialy? nie lubie miec nie jasnosci.. chce wiedziec na czym stoje

Gość /łączenie tematów/
14:29 dementia mi się wydaje że jest Tobą zainteresowany i po prostu nie jest tzw.Szybkim Billem.Poczekaj trochę.Jeżeli będzie mu na Tobie zależało to na pewno wykona zaczniej bardziej działać.A pierwszy krok wykonał,tzn.umówił się z Tobą 14:33 tylko Magda. ale ile mozna czekac? 7 razy sie juz widzielismy 14:34 dementia ale na co Ty czekasz? 14:35 jak dla mnie masz lat ona sam nie wie no na seks przecież pisze ze ja tylko w policzek matko co za idiotyzm no płakać sie i tacy potem dorastaja i rodziny zakładają 14:35 tylko Magda. czekam na to ze nie wiem moze powie mi ze mnie traktuje jak swoja dziewczyne.. ja tez chce wiedziec na czym stoje a nei spotykac sie w ciemno.. 14:38 jak dla mnie masz lat jezu a co tu sobie mówić spotykacie sie jest miło i juz daj spokuj co ty bys chciała ze po 7 spotkaniach ci sie oświadczył kobito 14:39 tylko Magda. ale ile tego czasu.. myslisz ze nie powinnam sie pytac kim dla niego jestem?

Gość jesli nie czujesz ...
... kim dla niego jestes, lepiej nie pytaj :O

Gość aprilGirl
zrozumieć facetów.....niemożliwe ;)