Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dor00

Solarium...?

Polecane posty

Gość czarny ptak
tak w piątek możesz iść spokojnie najlepiej do solarium chodzić 2 razy w tygodniu. Idź znowu na 7 min I nie opalaj się w staniuku! :D

Gość agusia agusia
ja tez chce na solarke, le kurde jakos nie moge sie przekonac no :P

Gość dor00
Na serio! Nie masz się czego bać :D w każdej chwili możesz sobie podnieść klapę i wyjść jak Ci się nie spodoba :D nikt Cię tam nie kontroluje w tym pomieszczeniu :D

Gość moty l
a jak ktoś juz uzyska optymalny kolor opalenizny to jak często trzeba chodzić żeby utrzymać efekt? raz w tygodniu na ile minut?

Gość agusia agusia
to chyba trzeba sie wybrac, ale chyba bym wolala na stojace, tak mi sie wydaje...

Gość dor00
łii tam na stojącym jest beznadziejnie... nie byłam, ale tak przypuszczam :D Na łóżku to sobie leżysz z zamkniętymi oczkami i słuchając muzyczki się relaksujesz :D Na serio jest bardzo fajnie i niczym nie trzeba się stresować :D.. bo nic nie może nam się tam stać! a zresztą można wyjść w każdej chwili. A na stojącym to trzeba stać te 7 minut i w ogóle tak dziwnie na pewno :/ :D... no chyba, że chcesz to sobie idź ten pierwszy raz na stojący, a jak już stojące wypróbujesz, to drugi raz idź na leżące :) Za bardzo nie chciałabym tu udzielać jakichś wielkich rad, bo byłam tylko raz jak na razie :D Ale tak myślę :) Może inne, bardziej doświadczone dziewczyny Ci doradzą :):):)

Gość agusia agusia
a jak tak sobie lezysz to goraco jest??

Gość dor00
Nie jest gorąco :)... jest ciepło :D a nawet może być troszkę chłodniej, jeśli sobie ustawisz maksymalny nawiew :D:D:D... można sobie nawiewy regulować w każdej chwili... tak jak otworzyć klapę i wyjść (chociaż żeby wyjść nie ma żadnych powodów) ;) :) Ale na pewno ani tam nie zamarzniesz ani nie spalisz się :D

Gość agusia agusia
no trzeba pomyslec nad tym powaznie:) bo balsamy brazujace nie rowno sie zrozprowadzaja iszybko schodza...:D

Gość blada panienka 22
ja tez mam pytanie, ile razy musze isc na solarke (po 2 razy w tygodniu) zeby wygladac na opalona ???? przez miesiac ? dwa? dodam, ze mam ciemne wlosy, dosc jasna karnacje, ale nie mam piegow, skore mam normalna. jakies rady ??

Gość czarny ptak
ja polecam solarium stojące:) dla mnie 100 razy lepsze od leżącego

Gość dor00
Stojące??!! Dlaczego?? :/... :D Jak się pytałam do tej pory innych, to wszyscy uważają, że leżące jest lepsze.. hym..???

Gość blada panienka 22
stojace jest wygodniejsze, bylam na stojacym dwa razy :P jest wygodniej nic ci nie przylega do ciala

Gość agusia agusia
a na stojacym sa tez nawiewy?? ja sie boje ze goraco mi bedzie i duszno, a mam sklonnosci do wkrecania sobie ze mdleje cz jest mi slabo i jeszcze wylece z tego solarium....:D mimo wszystko wole wybrac chyba stojace, bo podobno rowno opala.

Gość stojące lepsze jest
po pierwsze równo opala ( na leżącym niektórym zostają białe ślady w miejscach gdzie ciało styka się z łóżkiem np. na łopatkach) po drugie jest bardziej higienicznie, nie stykasz się bezpośrednio z łóżkiem na którym ktoś przed chwilą leżał ( mimo iż po każdej osobie jest dezynfekowane łóżko i zakładana świeża folia nie do końca można ufać, że czymś się nie zarazisz :()

Gość stojące lepsze jest
I są tam też nawiewy... spokojnie :P

heyka :D ja jak 1 raz poszłam to na 5 mnut bardzo mocne lampy.. potem 2 raz za klka dn od razu na 15 też bardzo mocne i na drudzi dzień to samo :D byłam spalona masakrycnzie.. potem nie chodziłam klka miesięcy i zaczełam znowu i raz poszłam na bardzo mocne na 15 min i wyglądałam jak murzyn hehe mnie bardzo szybko berze :D ale teraz to chodze na stojące wypas.. bardzo nowoczesne solarum super.. jest mega mocne zawsze chodze na 10 minut i jestem czekoladka :D:D pamiętam jak sę spalłam raz na tym 15 mn to ne mogłam przez 3 dn spać na plecach.. całą byłam czerwona.. ale to dlatego że to jeszcze były nowe lampy to ostro.. jak macie jakies pytania to odpowiem chetnie :D

Gość Ciii
Jezu jaki debil -autor topicu- nie opalasz się w kostiumie ani w bieliźnie tylko nago ;/ a rozbierasz się w tym samym małym odgrodzonym pomieszczeniu w którym się opalasz...nie ma żadnej przebieralni....:/ to nie jak na plaży ...nie porzynosisz własnych kosmetyków do opalania bo nie potrzeba kosmetyków ...ewentualnie mozesz kupic na miejscu balsam przyspieszający opalanie...możesz się spiec na solarium że będzie cię piec skóra na całym ciele ale to tylko jak pujdziesz na zbyt długo na solarium...nie dlatego że na jednej z lam lezysz tłumoku...a klape zamykasz zwykle naciskając odpowiedni guzik...i będzie nad toba wisieć a nie leżeć na tobie czy tego typu...

Gość agusia agusia
do ciii--> widac ze nie czytales(las) calego tematu... jezeli spisz na codzien w solarium to dla ciebie wszystko jestjesne, ale sa tacy, ktorzy jeszcze nigdy nie byli i pytaja po to, by sie dowiedziec. wiec jezeli nie masz zamiaru udzielic jakiejs konkretnej rady to.....papa stad :O

Gość ło matulu
patrycja90 po tym opisie glupoty to chyba nikt rozsadny nie poprosi ciebie o porade ;)

Gość agusia agusia
a bleee

Gość ło matulu
Ciii troszke grzeczniej, nie szafuj tymi 'tlumokami' ;)

do\"ło matulu\" --> jak byś chciała wiedzieć to było dawno i nie wiedziałam jak korzystać.. a teraz wiem i robie to z umiarem .. dużo wiem na temat solarium..

Gość dor00
O ja...! :O Co za czarownica :O i może ona jeszcze myśli, że jest sexi... :D:D:D hah :D lol

Gość dor00
Właśnie wróciłam z solarium :) Byłam drugi raz :D... ale chyba chodzę na za mało minut, bo znów bardzo mało mnie to opaliło :/... jak sądzicie- czy 8 minut to za mało dla ciemnej karnacji? ;/

zależy na jakie lampy chodzisz.. możesz iść spokonie już na 10 jeśli sie nie spiekłaś na 8:D

Gość Kamila cierpiaca bo czerwona
SPALILAM SIE NA SOLARCE!!!! piecze : ( (((((( nie wiem co robic bo az mi niedobrze.... posmarowac czyms cialo? isc pod prysznic???? pomocy ; ( ps. 1. to nie moj pierwszy raz 2. nie jestem solarkowa lala 3. w zeszlym roku bylam 10(!) razy na 5(!) min 4. w tym roku bylam 2 razy na 5min.. 5.i poszlam na nowe (nie stare) wymienione ledwo co lampy (600) na uwaga uwaga 7min. :(