Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę poradźcie

Czy warto?

Polecane posty

Gość proszę poradźcie

Jestem w ostatniej klasie klasie gimnazjum ( i proszę nie piszcie, że to nie forum dla nastolatek) i dręczy mnie pewna sprawa. W ciągu tych trzech lat przyjaźniłam się z dwiema dziewczynami, z jedną jeszcze w podstawówce. Niestety, na początku trzeciej klasy doszło między mną a jedną z nich doszło do sprzeczek ( podobno powiedziałam coś na temat jej tuszy ). I już od tego momentu nie było jak dawniej. One nadal się przyjaźnią, ja tylko czasem z nimi rozmawiam. Do końca roku szkolnego zostały 2 miesiące. Nie chcę, byśmy rozstały się bez wyjaśnienia wszystkich moich błędów i nieprzyjemności, jakie im sprawiłam. Czy warto porozmawiać albo napisać list i przeprosić za to wszystko? Bo sama już nie wiem...

zawsze warto rozmawiać :) jak się nie spróbujecie dogadać to sie może ciągnać i ciągnać, a nie zaszkodzi spróbować. powodzenia.

witaj rowiesniczko :P Tem mialam taki problem:) niestety nie wyjasnilam sobie z przyjaciolkami wszystkiego i rozstalysmy sie wrogo do siebie nastawione :( jednak, po kilku miesiacach, zapomnialysmy o starych urazach i nadal się przyjaznimy ;);) Ale pogadaj z nimi! jesli nie beda mialy ochoty na powazna rozmowe... moze i liscik, gdzie na pewno musialy by cie wysluchac ;);) rozmowa jednak na pierwszym mijescu! Musicie dojsc do tego, dlaczego jest miedzy wami gorzej, a pewno okaze się, że w sumie powod jest blachy(badz tak naprawde nigdy nic nie pwoiedzialas zlego na temat jej tuszy) lub sobie wzjemnie wybaczycie :)

Gość proszę poradźcie
Dzięki. To nie jest tak, że w ogóle ze sobą nie rozmawiamy, ale czuję, że jednak nie wszystko jest z nami w porządku. Chcę, żeby było jak dawniej

Gość henk1
No cóż nie przystoi wytykać komuś jego słabości,ale zawsze można przeprosić ( przyznać się ż popełniłam błąd ) przecierz każdy ma prawo do postępowania jak naj lepiej dla siebie.Wierz mi zawsze się przyznaję nawet jak boli