Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest czy nie

Czy facet patrzący na to z iloma facetami kobieta spała jest szowinistą?

Polecane posty

Również sexu nie uważam za grzech ale nie widzę powodu dla którego miałbym zrezygnować z rozdziewiczenia własnej żony

Oczywiscie Jaroo, szukajcie sobie jakich chcecie kobiet. Wiele \"porzadnych\" dziewczyn marzy o tym przez cale zycie, aby ktos w koncu docenil ich starania i je odnalazl. :P

Gość ty jestes smieszna
bo wytykasz innym chamstwo a sama operujesz takim jezykiem 'Smiesza mnie tez te wszystkie swietoj**liwe panienki robiace z d**y oltarz i dopisujace do zwyklego pieprzenia sie ideologie. Chyba tak bardzo wstydza sie swoich jekow, ze musza je jakos usprawiedliwiac, najlepiej swteirdzeniem, ze "poswiecaja sie" w imie milosci' czy to nie jest CHAMSKIE? moim zdaniem tak i naprawde jest mi przykro, ze nie mozesz sobie wyobrazic, ze ludzie, ktorzy naprawde w to wierza i dla ktorych seks to nie jest gimnastyka. naprawde przykro czytac wypowiedzi osob, ktorzy seks sprowadzaja do rzniecia sie z byle kim i przy byle okazji

Rzeczywiście teraz za dużo jest kurew. Robię tak że wypierdole i spierdalaj wycierucho...

Gość ja też tak robię

Istota seksu nie sa fruwajace milosne anioly, a sperma nie ma zapachu rozy. Seks to najbardziej fantastyczna chwila zapomnienia, na jaka czlowiek moze sobie pozwolic, chwila, w ktorej mozemy przestac sie kontrolowac i powrocic do pierwotnej natury. Dlaczego sie tego wstydzic? Dlaczego mamy to usprawiedliwiac?

Gość z tego powodu jesteś dumna
bo dupy dajesz. Zobaczymy czy twoj przyszly facet będzie taki dumny bo jego narzeczoną miał kto chciał SZMATO

Gość croll
dzisiejsze czasy baaaardzo sie roznia od pierwotnej natury, niestety.

Gość Szukajacy zony
Trudno dzisiaj o porzadna kandydatke :( Kazda spala przynajmniej z 5 facetami :( a pelno kobiet doswiadczylo przygodnego sexu Spalem tylko z 1 i ona dziewica nie byla :( Teraz szukam zony. Oczywiscie dziewicy. Bo co to za facet co nigdy nie rozdziewiczyl zadnej dziewicy!

Gość trzeba szukać w odpowiedniej
grupie wiekowej, i wierz mi że ciężko żyje się z taką co zaliczyła więcej niż ty

Gość Szukajacy zony
Mnostwo facetow, nawet tych prowadzacych bogate erotyczne nigdy z dziewica nawet nie bylo :( Dla mnie to bylo troche upokarzajace miec pierwszy raz z niedziewica

Po pierwsze to narzeczonego to ja juz mam. Po drugie nigdy nie dawalam dupy kazdemu kto chcial, a jedynie temu, komu JA chcialam. Wasza argumentacja panowie jest porazajaca: \"ciekawe kto cie w przyszlosci bedzie chcial, tylko jakis frajer\". Najsmutniejsze jest to, ze dziewczyny wciaz sie na nia nabieraja i czuja przymus bycia swietojebliwymi, bo w przeciwnym przypadku nikt ich nie zechce na zone :O

Gość Szukajacy zony
Ja bym w zyciu nie wzial na zone kobiety, ktora sie niezbyt cnotliwie prowadzila

wątpie czy go masz a nawet jeśli to pobawi się a jak będzie chciał się zenić to będzie szukał porządnej dziewczyny

Oczywiscie najwazniejsze jest to, czego wy chcecie i co byscie wzieli, a co nie. nie rozsmieszajcie mnie, naprawde mam to gdzies co soebie o mnie myslicie i czy byscie mnie chcieli za dziewczyne. :O

tez facet - w zasadzie to nie ma roznicy czy go mam czy nie, bo nie uwazam, ze posiadanie faceta swiadczy o mojej wartosci.

Gość Szukajacy zony
Twoja mala cnotliwosc napewno niezbyt pozytywnie swiadczy o twojej wartosci

Gość ty jestes smieszna
enamorada, czytaj ze zrozumieniem. nie powiedzialam, ze to robisz, tylko ze do tego te czynnosc sprowadzasz. takie wnioski mozna wyciagnac czytajac twoje chamskie i agresywne wypowiedzi. nie sadze, zebym w takim ich odbiorze byla odosobniona... definicje mozesz sobie darowac bo nie jestem juz dzieckiem a w aniolki nigdy nie wierzylam. nie rozumiem tez dlaczego wypisujesz, zeby sie tego wstydzic. chyba wydaje ci sie, ze masz do czynienia z jakimis dewotkami z wiktorianskiej Anglii, ktore w koszuli nocnej mialy wycieta dziure, zeby maz mogl przez nia wprowadzic pracie albo jakis infantylne panienki, ktore oczekuje na milosne laurki, kwiatki, cukiereczki i czytaja Harlequiny. sa takie kobiety, ale to nie norma, a ty piszesz o sobie jako o wyzwolonej, przeciwstawiajac sie im, czyli calej reszcie 'swietoj**liwych panienek robiacych z d**y oltarz i dopisujacych do zwyklego pieprzenia sie ideologie' otoz informuje ciebie, ze moze to zwykle pieprzenie dla ciebie, ale dla innych niekoniecznie. nie jestem swiatobliwa a to nie zadna sztuczna ideologia tylko moje przekonania. dlatego nie mam zamiaru sie 'pieprzyc' z pierwszym lepszym, chociaz mialabym z tego frajde, bo jestem dla wybranych, a jesli ktos nie podziela moich przekonan i nie uwaza seksu za cos wyjatkowego i mnie za osobe wyjatkowa i nie chce mi dac czesci siebie, ale tylko sie zabawic, to go nie tkne. jezeli chce rozladowac napiecie seksualne, moze skorzystac z uslug agencji albo wyrwac jakas puszczalska.

nie masz na stałe bo nikt nie chce się wiązać z używanymi kurwami. I za dużo czytasz kolorowych głupich pisemek dla niedorozwiniętych kobiet bo nawet używasz tak infantylnego języka. Bo brak faceta świadczy o twojej atrakcyjności. I właśnie brzydkie kobiety dają dupy aby wogóle na pewien czas utrzymać przy sobie faceta

Gość croll
zobaczcie jaka opinie i "obraz" maja doda i jeszcze lepszy przyklad, frytka. co tu duzo mowic.

Czym jest cnotliwosc? Nieusprawiedliwianiem seksu miloscia? Czy moze nie uprawianiem seksu w ogole? Co jest zlego w seksie?