Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest czy nie

Czy facet patrzący na to z iloma facetami kobieta spała jest szowinistą?

Polecane posty

Osobiście zaczęłam doceniać wartość dziewictwa. Jak rozmawia się z mężczyznami w wieku 25 29 lat to oni naprwdę szukają dziewic na żony..

Gość Szukajacy zony
enamorada -po twoich wypowiedziach juz sie zaczalem domyslac jak zapewne wygladasz. pewnie lalunia z ciebie duzo makijazu skape ciuszki odpicowana fruzura mozliwe ze solarium tipsy full bizuterii i latasz pewnie po dyskotekach i sluchasz dance i techno

Gość ty jestes smieszna
'tendencyjna' buahahahaha

A ja po pierwszej stronie wyobraziłem sobie panienkę jako śliczną małolatkę a tą drugą jak starą tłustą ścierę

Gość ty jestes smieszna
ciekawe jakie ma notowania w meskich rankingach :O

Gość Szukajacy zony
Na zone to albo dziewica albo taka co spala max z 1 jednym. Jako ze dziewicy jeszcze nie rozdziewiczylem to szukam jej na zone

kurcze im częściej wchodzę na takie tematy tym mniej lubię facetów. Bo jak można lubić kogoś dla kogo wartość kobiety to tylko to ilu miała facetów i czy wogóle miała miała. Można na to podać wzór: Wk=W-18/If Wk-Wartość Kobiety If- Ilość facetów z którymi spała W - Wiek kobiety Wzór dotyczy tylko nie dziewic... Ciekawe czy mężczyźni z tego wpisu wiedzą dlaczego? I liczcie sobie półgłówki, jeśli potraficie... ;/ Jak wogóle kobieta, czekająca rzeczywiście do ślubu ze swoim pierwszym razem może potem bez obrzydzenia oddać się mężczyźnie, który ją kocha tylko dlatego, że nikt wcześniej jej nie miał, a sam zamiast na nią poczekać latał jak ostatnia szmata do dziewczyn, które się wg niego nie szanowały? Ale to zrozumie tylko mądry koleś... wątpię, żeby tutaj taki był....

Gość no nie mogeeee
kro jak ty wszystko upraszczasz:o ,przecież żaden facet nie wezmie sobie pierwszej lepszej za żone tylko dla tego że jest dziewicą :o w grę wchodzi wiele czynników to chyba oczywiste dla każdego nie sądzisz? i co wam przeszkadza że ktoś wyznaje wartości z którymi wam nie po drodze? żyj i pozwól żyć innym tak jak maja ochote

Gość Szukajacy zony
Miałem tylko jedną w łóżku, ona nie była dziewicą. Teraz chcę dziewicy, bo co to za facet co nigdy dziewicy nie rozdziewiczył

Gość croll
a kto tu mowi ze dziewictwo to jedyne kryterium wyboru, nie odwracaj kota ogonem. aaa i jeszzce jedno, mialem tylko jedna dziewczyne i z nia to zrobilem w wieku 22 lat a przedtem sie nie kurwilem, ani teraz jak jestem sam rez nie mam zamiaru, wiec sobie wypraszam. "Ale to zrozumie tylko mądry koleś" z klubu "rzeznia" w pcimiu dolnym? tak samo ja bym mogl czuc obrzydzenie do lasek oczekujacych "bezpieczenstwa" wszyscy wiemy co sie kryje pod tym slowem. NO COS ZA COS DROGIE PANIE.

Gość Szukajacy zony
A z tym 18 masz rację. Bo dla mnie panienka, która rąbała się przed 18-stką, w wieku 15-16 lat to głupia pinda

Gość nad niemnem
dziwne zeby ktos byl madry w wieku 16 lat

Gość ty jestes smieszna
wcale nie. ja oceniam mezczyzn ta sama miara. nie chodzi o to, zeby byl dziewica, ale jesli traktuje kobiety lekko i przedmiotowo, zalicza bo lubi, zarywa na dyskotekach to dla mnie taki mezczyzna jest odpychajacy. nawet jesli taki czlowiek mysli o sobie, ze jest macho, korzysta z wolnosci itp. to dla mnie to szmata. a ja sie ze szmatami nie zadaje :)

Gość Szukajacy zony
Dla mnie to panna bez zadnego systemu wartosci i zasad. Dziewictwo/skromna przeszlosc kobiety to inwestycja na przyszlosc - pamietajcie dziewczyny. To swiadczy o porzadnosci

Gość Szukajacy zony
Porzadna kobieta powinna przynajmniej chciec oddac sie temu jedynemu (nie chodzi ze po slubie) i przynajmniej starac sie miec tych partnerow jak najmniej. I to, ze sex uprawia tylko z milosci, w zwiazku to podstawa porzadnosci

bezpieczeństwa oczekuje każda dziewczyna i większość wcale nie rozumie pod tym hasłem pieniędzy. Bezpieczeństwo to możliwość zaufania drugiemu człowiekowi. Rozsądny człowiek wie, że kiedy pozwala się zbliżyć drugiej osobie bierze w pewnym sensie na siebie odpowiedzialność za drugiego człowieka. Kobieta, która czuje się bezpiecznie w związku, wie, że kiedy jej mężczyzna pojedzie na weekendową imprezę integracyjną z pracy na pewno nie wskoczy do łóżka koleżance z biurka obok, czuje, że jej pozycja jako partnerki jest nie zagrożona, a facet będzie robił wszystko, by uchronić ją przed złym światem. Przy którym po powrocie z pracy przestanie być kobietą biznesu, przebojową i pewną siebie, ale stanie się bezbronną kobietką, w ramionach kochającego mężczyzny... To jest poczucie bezpieczeńswa i kasa często nie ma z tym nic wspólnego. W swoich związkach płaciłam sama za siebie, na randki przyjeżdżałam swoim samochodem i nie chcę nic nikomu zawdzięczać. Ale teraz po tym jak kilka razy przejechałam się na facetach mam dość. W wieku 21 lat mam dość mężczyzn. Totalnie ich nie potrzebuję do związku. Mam przyjaciół facetów, a nie chcę, żeby jakikolwiek się do mnie zbliżał. A co dziwniejsze - im bardziej ja trzymam dystans tym bardziej mężczyźni próbują go zmniejszyć, żeby udowodnić mi, że tylko mi się wydaje, że nie potrzebuję facetów ;/

a która nie chce oddać się temu jedynemu? Ale co jeśli \"TEN JEDYNY\" okazuje się być tylko pierwszym? Każdy ma marzenia, ale życie to weryfikuje. Nawet ta, której wydaje się, że bedzie do końca z jednym, bo już są po ślubie, może się na swoim przekonaniu przejechać, bo mężczyźni nie są stworzeni do monogamiczności, większość mając możliwość zdradzenia żony to zrobi. I wszysy doświadczeni, ale czekający na dziewicę tylko potwierdzają to co napisałam. Mężczyzna który ma seks w zasięgu ręki skorzysta, jeśli tylko wie, że mu to ujdzie na sucho.

Gość do kro
kro- wielkie dzięki za to co napisałaś, popieram i podpisuję się pod Twoimi słowami!!!:)

Gość Szukajacy zony
To po co kobiety uprawiaja sex bez milosci? Po co spia odrazu z kazdym facetem, z ktorym sie spotykaja i pruja sie w wieku 15 lat? Po co sobie tak celowo licznik nabijaja?

ja tak nie robię, nie nabijam sobie celowo licznika. Poprostu wiążę się nie z tymi facetami co powinnam. Niestety tego nie widać na pierwszy rzut oka

Gość zuaaa
szukajacy zony- piszesz tak, jakby wszystkie kobiety były takie same... :O a dlaczego faceci uważają że mogą przelecieć niezliczoną ilość kobiet bo nie potrzebują miłości do seksu, a później mają prawo szukać sobie "czystej" na żonę????

Gość Szukajacy zony
Spałem tylko z jedną, a ona spała niestety z kimś wcześniej :( Więc wypraszam sobie

Gość Szukajacy zony
spałem z jedną i to całą noc:(

Gość Szukajacy zony
Tak czy siak kilku albo więcej partnerów na koncie wg. mnie obniża atrakcyjność kobiety