Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest czy nie

Czy facet patrzący na to z iloma facetami kobieta spała jest szowinistą?

Polecane posty

Gość ciachociacho
ej dziewica22. moze ty staniesz sie kiedys pierwszym lepszym bo cie ktos tak nazwie w przyszlosci...

Gość Darek90
ciachociacho, To nie faceci wszystko nastawili, tylko natura, dawniej, przed tabletka antykoncepcijna to kobieta ktora puszczala sie z facetami to w koncu zostala z duzoma dziecmi. Kobiety musieli byc bezpieczni. Dlatego zostala taka natura kobiety, ze uwaza z kim idzie do lozka. Tak naprawde, to jak masz chec na seks z kilkanascie na tydzien to nie jestes sama, jest duzo innych kobiet w takiej kategorii. Wiekszosc facetow taki typ kobiety to uwielbia bo dajecie im seks i oni tylko to chca od was i nic innego ale nie przejmuj sie tym. Ale nie mysl ze jestes wyzwolona bo nawet nie wiesz od czego jestes wyzwolona.

Gość katoprawiczki
dziewica 22 pisze: "...bo nie mogłabym być z kimś kto dziewictwo stawia jako warunek - brzydzę się taką postawą..." Wierność (seksualna) też cię brzydzi jako warunek ?

Gość katoprawiczki
dziewica 22 pisze: "...bo nie mogłabym być z kimś kto dziewictwo stawia jako warunek - brzydzę się taką postawą..." Wierność (seksualna) też cię brzydzi jako warunek ?

Gość Darek90
ciachociacho, To nie faceci wszystko nastawili, tylko natura, dawniej, przed tabletka antykoncepcijna to kobieta ktora puszczala sie z facetami to w koncu zostala z duzoma dziecmi. Kobiety musieli byc bezpieczni. Dlatego zostala taka natura kobiety, ze uwaza z kim idzie do lozka. Tak naprawde, to jak masz chec na seks z kilkanascie na tydzien to nie jestes sama, jest duzo innych kobiet w takiej kategorii. Wiekszosc facetow taki typ kobiety to uwielbia bo dajecie im seks i oni tylko to chca od was i nic innego ale nie przejmuj sie tym. Ale nie mysl ze jestes wyzwolona bo nawet nie wiesz od czego jestes wyzwolona.

Gość croll
"Tak, maz to szczyt kobiecych marzen, nagroda za przyzwoitosc" spojrzmy prawdzie w oczy :) komu bardziej zalezy na zwiazku, narzeczenstwie, malzenstwie? zdecydowanej wiekszosci mezczyzn czy zdecydowanej wiekszosci kobiet? i odpowiedz na to pytanie, ktora dla mnie jest jasna, mogla by byc, mogla by byc, poczatkiem watku na temat tego kto sobie moze pozwolic na "wybrzydzanie" obojetnie w jakiej kwesti.

Gość iga mam pytanie
--->ej dziewica22 co to znaczy puszczalska/ łatwa? ludzie dobierają się ze wzgl charakterów pewnie do ciebie nie będzie pasować dziewczyna któa ostro imprezuje i uprawia seks z przypadkowymi partnerami ja osobiście takiego zachowania nie rozumiem ze wzgl zdrowotnych, niekoniecznie światopoglądowych i nie lubię określenia "łatwa" to sugeruje że seks jest czymś czego kobieta nie lubi i nie pragnie że można ją zaciągnąć do łóżka, złamać, zdobyć - w sposób łatwy lub trudny tak jakby ona sama nie miała prawa zadecydować że chce uprawiać z kimś seks (z obojętnie jakich powodów) nie lubię takiego podejścia nie lubię kiedy ktoś nazywa mnei porządną, cnotliwą, bo mam błonę bo to oznacza że jak się błony pozbędę to automatycznie stanę się kurwą nie planuję czekać do ślubu dziewictwo nie jest dla mnie wartością, czymś co mam komuś dać, ofiarować sama decyduję czy chcę z kimś się kochać czy nie jestem dziewicą bo to tej pory nie trafiłam na kogoś z kim bym chciała nie wiem czy chciałabym pójść z kimś do łóżka bez miłości , może tak może nie - ale musiałabym tego kogoś troche poznać "zanim" jak spotkam kogoś kto mnie pociąga a nie będę go kochać, to może pójdę z nim do łózka, to jest moja sprawa i moja decyzja, nie świadczy o mojej łatwości bądź trudności do wszystkich tych którzy uważają że z "puszczalskimi" każdy może - chcielibyście ale tak nie jest - to kobieta decyduje czy i z kim ja nie toleruję jedynie zachowań ryzykownych zdrowotnie : seksu z byle kim, nieznajomym, chodzenie do agnecji w przypadku panów itd nie chciałąbym być z kimś takim z obawy o moje fizyczne zdrowie dorabianie do tego ideologii mnei brzydzi

Gość croll
"Tak, maz to szczyt kobiecych marzen, nagroda za przyzwoitosc" spojrzmy prawdzie w oczy :) komu bardziej zalezy na zwiazku, narzeczenstwie, malzenstwie? zdecydowanej wiekszosci mezczyzn czy zdecydowanej wiekszosci kobiet? i odpowiedz na to pytanie, ktora dla mnie jest jasna, mogla by byc, mogla by byc, poczatkiem watku na temat tego kto sobie moze pozwolic na "wybrzydzanie" obojetnie w jakiej kwesti.

Gość dziewica 22
POMYLIŁY MI SIĘ NICKI:D --->ej dziewica22 co to znaczy puszczalska/ łatwa? ludzie dobierają się ze wzgl charakterów pewnie do ciebie nie będzie pasować dziewczyna któa ostro imprezuje i uprawia seks z przypadkowymi partnerami ja osobiście takiego zachowania nie rozumiem ze wzgl zdrowotnych, niekoniecznie światopoglądowych i nie lubię określenia "łatwa" to sugeruje że seks jest czymś czego kobieta nie lubi i nie pragnie że można ją zaciągnąć do łóżka, złamać, zdobyć - w sposób łatwy lub trudny tak jakby ona sama nie miała prawa zadecydować że chce uprawiać z kimś seks (z obojętnie jakich powodów) nie lubię takiego podejścia nie lubię kiedy ktoś nazywa mnei porządną, cnotliwą, bo mam błonę bo to oznacza że jak się błony pozbędę to automatycznie stanę się kurwą nie planuję czekać do ślubu dziewictwo nie jest dla mnie wartością, czymś co mam komuś dać, ofiarować sama decyduję czy chcę z kimś się kochać czy nie jestem dziewicą bo to tej pory nie trafiłam na kogoś z kim bym chciała nie wiem czy chciałabym pójść z kimś do łóżka bez miłości , może tak może nie - ale musiałabym tego kogoś troche poznać "zanim" jak spotkam kogoś kto mnie pociąga a nie będę go kochać, to może pójdę z nim do łózka, to jest moja sprawa i moja decyzja, nie świadczy o mojej łatwości bądź trudności do wszystkich tych którzy uważają że z "puszczalskimi" każdy może - chcielibyście ale tak nie jest - to kobieta decyduje czy i z kim ja nie toleruję jedynie zachowań ryzykownych zdrowotnie : seksu z byle kim, nieznajomym, chodzenie do agnecji w przypadku panów itd nie chciałąbym być z kimś takim z obawy o moje fizyczne zdrowie dorabianie do tego ideologii mnei brzydzi

Gość Darek90

Gość dziewica 22
POMYLIŁY MI SIĘ NICKI:D --->ej dziewica22 co to znaczy puszczalska/ łatwa? ludzie dobierają się ze wzgl charakterów pewnie do ciebie nie będzie pasować dziewczyna któa ostro imprezuje i uprawia seks z przypadkowymi partnerami ja osobiście takiego zachowania nie rozumiem ze wzgl zdrowotnych, niekoniecznie światopoglądowych i nie lubię określenia "łatwa" to sugeruje że seks jest czymś czego kobieta nie lubi i nie pragnie że można ją zaciągnąć do łóżka, złamać, zdobyć - w sposób łatwy lub trudny tak jakby ona sama nie miała prawa zadecydować że chce uprawiać z kimś seks (z obojętnie jakich powodów) nie lubię takiego podejścia nie lubię kiedy ktoś nazywa mnei porządną, cnotliwą, bo mam błonę bo to oznacza że jak się błony pozbędę to automatycznie stanę się kurwą nie planuję czekać do ślubu dziewictwo nie jest dla mnie wartością, czymś co mam komuś dać, ofiarować sama decyduję czy chcę z kimś się kochać czy nie jestem dziewicą bo to tej pory nie trafiłam na kogoś z kim bym chciała nie wiem czy chciałabym pójść z kimś do łóżka bez miłości , może tak może nie - ale musiałabym tego kogoś troche poznać "zanim" jak spotkam kogoś kto mnie pociąga a nie będę go kochać, to może pójdę z nim do łózka, to jest moja sprawa i moja decyzja, nie świadczy o mojej łatwości bądź trudności do wszystkich tych którzy uważają że z "puszczalskimi" każdy może - chcielibyście ale tak nie jest - to kobieta decyduje czy i z kim ja nie toleruję jedynie zachowań ryzykownych zdrowotnie : seksu z byle kim, nieznajomym, chodzenie do agnecji w przypadku panów itd nie chciałąbym być z kimś takim z obawy o moje fizyczne zdrowie dorabianie do tego ideologii mnei brzydzi

Gość Darek90
ciachociacho, To nie faceci wszystko nastawili, tylko natura, dawniej, przed tabletka antykoncepcijna to kobieta ktora puszczala sie z facetami to w koncu zostala z duzoma dziecmi. Kobiety musieli byc bezpieczni. Dlatego zostala taka natura kobiety, ze uwaza z kim ida do lozka. Tak naprawde, to jak masz chec na seks z kilkanascie na tydzien to nie jestes sama, jest duzo innych kobiet w takiej kategorii. Wiekszosc facetow taki typ kobiety to uwielbia bo dajecie im seks i oni tylko to chca od was i nic innego ale nie przejmuj sie tym. Ale nie mysl ze jestes wyzwolona bo nawet nie wiesz od czego jestes wyzwolona.

Gość croll

Gość do ciachociacho
Ja widzę, że takie dyskusje wszczynają niedojrzali chłopcy, których podnieca fakt, że kiedyś "zaliczą" dziewicę, przerwą błonę i dzięki takiej zdobyczy zyskają świadomość, że są męscy, bo któraś oddała im wszystko co miała. Poza tym, także i dla bardziej doświadczonych mężczyzn "rozdziewiczanie" jest interesującym tematem. "Fetyszyści" to odpowiednie sformułowanie. Co do udziału w takich dyskusjach kobiet to niektóre chyba mają misję uświadamiania osób o innych poglądach, które przecież tkwią w mrokach średniowiecza (---> enamorada), inne sprzeciwiają się męskiemu punktowi widzenia (co chyba nie dziwi żadnej z nas...). Na pewno jest jeszcze wiele powodów. Mi się nie podoba, że ktoś usiłuje mi narzucać swoje poglądy i posługuje się wulgarnym językiem.

Gość croll

Gość do ciachociacho
Ja widzę, że takie dyskusje wszczynają niedojrzali chłopcy, których podnieca fakt, że kiedyś "zaliczą" dziewicę, przerwą błonę i dzięki takiej zdobyczy zyskają świadomość, że są męscy, bo któraś oddała im wszystko co miała. Poza tym, także i dla bardziej doświadczonych mężczyzn "rozdziewiczanie" jest interesującym tematem. "Fetyszyści" to odpowiednie sformułowanie. Co do udziału w takich dyskusjach kobiet to niektóre chyba mają misję uświadamiania osób o innych poglądach, które przecież tkwią w mrokach średniowiecza (---> enamorada), inne sprzeciwiają się męskiemu punktowi widzenia (co chyba nie dziwi żadnej z nas...). Na pewno jest jeszcze wiele powodów. Mi się nie podoba, że ktoś usiłuje mi narzucać swoje poglądy i posługuje się wulgarnym językiem.

Gość croll

Gość do ciachociacho
Reasumując, niech sobie chłopcy fantazjują. Tylko to im pozostaje. Dostaną coś od nas albo nie - wszystko zależy od tego co postanowimy :P

Gość Darek90
ciachociacho, To nie faceci wszystko nastawili, tylko natura, dawniej, przed tabletka antykoncepcijna to kobieta ktora puszczala sie z facetami to w koncu zostala z duzoma dziecmi. Kobiety musieli byc bezpieczni. Dlatego zostala taka natura kobiety, ze uwaza z kim ida do lozka. Tak naprawde, to jak masz chec na seks z kilkanascie na tydzien to nie jestes sama, jest duzo innych kobiet w takiej kategorii. Wiekszosc facetow taki typ kobiety to uwielbia bo dajecie im seks i oni tylko to chca od was i nic innego ale nie przejmuj sie tym. Tylko nie mysl ze jestes wyzwolona przez to bo nawet nie wiesz od czego jestes wyzwolona.

Gość croll
ojjj czasy sie troszke pomalu zmieniaja i co raz czesciej dziewczynki odchodza z ...... niech sobie kazdy dokonczy :)

Gość z duzoma dziecmi
:D

Darek, trudno zrozumiec twoje wypowiedzi, bo kiepsko poslugujesz sie jezykiem polskim :( do ciachociacho - niestety czesc spoleczenstwa jest pograzona w glebokim sredniowieczu, ale jesli Ciebie to nie dotyczy, to po co to bierzesz do siebie?

Gość dziewica22
darek 90 tak się czujesz bezpieczny? dzisiaj każdy może złapać hiva nawet z prezerwatywą względy zdrowowtne są jedynymi które usprawiedliwiają ostrożność w seksie - dorabianie do tego ideologii czystości jest śmieszne dotyczy to obu płci niestety i panów chyba to bardzo frustruje że obie płcie są już równe w tych sprawach do ej dziewica22 co to znaczy wg ciebie "puszczalska"? będziesz z kobietą która będzie ci odpowiadać pod wszystkimi zwzględami nie lubię określenia 'łatwa" to sugeruje że kobieta nie decyduje sama z kim uprawia seks tylko że ktoś musi ją zdobyć/przekonać/przymusić itd to śmieszne kobieta sama decyduje z kim i dlaczego idzie do łóżka więc nie łudźcie sie panowie że z "puszczalską" to każdy może niestety nie każdy - pewnie część z was nieraz się o tym boleśnie przekonała i teraz leczy kompleksy wyładowując się na kurwach (nie mówię o tobie ej dziewica22)

croll - niestety musze sie z Toba zgodzic, ze wiele kobiet szuka meskich portek, byle jakich oby byly, i to jest smutne. Jednak to nie znaczy, ze argumentacja: \"Bo cie zaden nie zechce\", jest madra argumentacja, wyglada bardziej jak zastraszanie. Poza tym ja akurat naleze do tej czesci kobiet, ktora nie jest uzalezniona od mezczyzny.

Gość Darek90
wiem enamorada, bo to nie jest moj pierwszy jezyk. Wpadlem na ta strone, mam przerwe w pracy i sobie pisze.

Gość krasnoludek Hałabała
durzoma dzieciami po różnych chłopiech :P .

Gość Darek90
dziewica22, nie atakuj mnie, ja z toba sie zgadzam, swoje juz przeszlem. Naj lepsze lekarstwo na takich dziewczyn to zeby naprawde byly puszczalske ale tak do konca i moze same sie przekonaja. Bo jak ktos inny im wytyka albo proboje pokazac bledy to tylko wmacja im troszeczke bledna opinie.

Dziewica - dobrze powiedziane. Nie wiadomo dlaczego kobieta uprawiajaca seks dla przyjemnosci, seks dla seksu, mylona jest od razu z maloletnimi panienkami robiacymi to z kim popadnie lub kobietami szukajacymi w seksie akceptacji, milosci. Nie mowimy tez o osobach uzaleznionych od seksu, ale kazdy raz na ile potrzebuje to zrobic, takze osoby samotne, mozna uzyc wibratora, a mozna uzyc kochanka, co za problem?

Gość katoprawiczki
(wywaliło nas na trochę ale wracamy w wielkim stylu :P ) "...wiele kobiet szuka meskich portek, byle jakich oby byly, i to jest smutne..." - męskie portki nie muszą akceptować wszystkich propozycji damskich kiecek.