Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUSTAAAAAAAAA

leżaczek -bujaczek WARTO KUPIC?????

Polecane posty

Gość JUSTAAAAAAAAA

zastnawiam sie nad kupnem ale nie wiem czy moje malnstwo bedzie z niego korzystalo, a jak to bylo u was, sprawdzil sie taki lezaczek?

Gość raz dwa trzy
rewelacyjnie się sprawdza :) Kupuj :)

Gość gytredcfr
u nas sie sprawdzilo

u nas sprawdzanie sie w trakcie-maly ma cztery misiace.Nie codziennie,ale od czasu do czasu korzystamy.Polecam.Mam tez hustawke i tez polecam-tez niezbyt korzystam,ale bardzo kube cieszy.Najbardziej jednak i najczesciej bawi sie na kolorowej macie lub pod przyrzadem z masą zawieszek;) Wszystko do wglądu i podglądu na kuby stronie:)Pozdrawiam

Gość fajna sprawa
jak robię coś w dużym pokoju (np.prasuję) a mały nie śpi to mam go przy sobie - na oku

Gość justaaaaaaaaaa
a od kiedy sadzalyscie swoje szkraby na taki lezaczek?

Gość 212121
u nas sprawdzil sie i bujaczek i hustawka i mata edukacyjna, wszystko z jedej firmy w bujaczku maly siedzial odkad ukonczyl 1 miesiac zycia, sadzalam go tam srednio co 3 dni kiedy nie spal a ja bylam zajeta, albo chcialam odpoczac maly uwlebial w nim zasypiac, albo gapic sie na swiatelka :) z maty korzystalismy od ok 3 miesiaca z hustawki od 6

Gość bardzo niezdrowe
jest układanie dziecka w lezaczku czy foteliku samochodowym. dziecko sie wolniej rozwija, jesli jest czesto w lezaczku. raz na jakis czas mozna uzywac i nie na długo

Gość fajna sprawa
od ok.1,5 mies. i podkładam pod to pod to poduszkę na długości całego ciałka, bo rzeczywiście jakoś tak dziwnie się w nim zapada

Gość sssssssss
po pierwsze, najlepiej podkladac cos, zeby dziecko bylo jaknajbardziej plasko, wtedy kregoslup tak sie nie meczy po 2 nie mozna klasc tam dziecka na zbyt dlugo, bo przyzwyczaji sie i nie bedzie chcialo lezec na podlodze czy w lozeczku, a wtedy to juz bedzie problem z raczkowaniem, siadaniem itp

Gość fajna sprawa
nie, no tylko jak coś robię a mały nie śpi, poza tym mój mały lubi leżeć wszędzie, byle być najedzonym, Maciek ;-D

Gość fajna sprawa
JUSTAAAAAAAAAA pożycz jak możesz i sprawdź czy Ci się przyda

Korzystam z niego do tej pory do karmienia , mały ma 11 mieięcy!!! podstawową zaletą jest to że to nie jest leżaczek ten w którym dziecko się zapada jak w hamaku!!! PRIMII SOGNI leżaczki z tej firmy są pożadnie usztywnione i dziecko ma w nim dużo miejsca dlatego nawet duze niemowlę się w nim mieści!!! Można kupić z tacką i bez to już zależy czy tacka ci się przyda czy nie:) BARDZO POLECAM ALE Z FIRMY PRIMI SOGNI:)

a po co lezaczek bujaczek, zbedny wydatek, moje dziecie buja sie w foteliku samochodowym, wiec mam dwa w jednym, a fotelik i tak musisz miec pozdrawiam

Gość dzicko w foteliku może spędzać
tylko do 1,5 godz. dziennie!!! oglądałam program gdzie wypowiadał się fizjoterapeuta. nie zastąpi on leżaczka!