Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez22

po 10 latach chyba trafiłam na dobrego dermatologa

Polecane posty

Gość czarna inez22

lepiej poźno niż wcale:)przepisała mi pani dr duac i jakiś roztwór który Panie mi robiły w aptece.moja skóra po3 dniach wygląda lepiej:)poza tym zaproponowała mi kurację izotekiem.zaden inny mi tego nie zaproponował.ale jeszcze dam szansę temu duacowi i temu płynowi,bo czytałam że ten izotek to b.silny jest.zresztą dermatolog mi już mówiła.

Gość derepecze
a co to jest ten duac moja siostra ma straszne problemy z twarza i chcialam sie zorientowac

Gość czarna inez22
nie wiem co to jest ale pomaga:)jak na razie:)

Gość czarna inez22
mam nadzieję że będzie tylko lepiej.jak kiedyś poszłam na kasę chorych i mówię że może już nie jest tak tragicznie jak kiedyś,ale zawsze coś sie pojawi nowego to powiedziała że sie nie da do końca tego wyleczyć i że zawsze coś się pojawi:(

u mnie sie zaczelo w wieku 29 lat :) od wrzesnia ubieglego generalnie jest ok ale cos zawsze wyskoczy, tyle, ze nie szarancza a drobiazdzki. od tego czasu cere mam tlusta i pory rozszerzone ale generalnie jestem zadowolona. fajnie sobie dobralam kosmetyk i czuje sie swietnie i tak tez wygladam. a jedna krostka czy dwie nie przycmiewaja urody zewnetrznej i nierzutuja na pogode ducha. pozdrawiam :)