Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blancaa

czy to prawda meżczyźni???

Polecane posty

dlatego próbuje mu udowodnić,ze ja też mam swoje życie i nie jestem na każde jego zawołanie.

Życzę Ci takiego faceta, który pokocha Cię i bardzo szybko poczuje, że nie może bez Ciebie żyć. To całkiem normalne, że młodzi ludzie chcą być razem i mieć dzieci. Jeśli wasze oczekiwania nie są spójne, to lepiej nie przedłużać tego. Naprawdę, kiedy się kocha, to się wie, czy chcesz być razem, czy nie.

Gość Andre
Ty nie masz mu tego udawadniać,on ma to sam poczuć.Jeżeli tak nie jest,to spalasz się dla niewłaściwego faceta.

Andre, w tym samym czasie piszemy to samo :D:D:D Blanca, to chyba coś znaczy? To oznacza, że niepewny facet, to niepewna przyszłość z nim.

Gość Andre
Motylek,zauważyłem to hahaha

wiecie co porozmawiam z nim jeszcze raz,zapytam mu sie czy widzi jakąś szanse,potem zrobie tak jak napisałam... moze jak urwiemy kontakt to mnie doceni..

Gość Andre
Dobrze jej radzimy,ale miłość jest ślepa,nie słucha żadnych rad.Kiedyś sama do tego dojdzie...

napisałam mu jeszcze kiedyś ze nie bede przyjaciółeczką od wszystkiego,stwierdził ze tak nie jest...i co ja mam myśleć, po prostu czekam

Gość Andre
Na co czekasz? NA CUD?

moze on by chciał,ale boi sie większej odpowiedzialność:( sama nie wiem...

Blancaa, porozmawiaj z nim, ale nie przyciskając do muru. Staraj się mówić bez zbytnich emocji. Opowiedz mu tylko o swoich odczuciach i oczekiwaniach. Rzuć te słowa jak ziarno na glebę: albo wykiełkuje, albo nie. Tylko sobie poczekaj. Nie za długo oczywiście. (ciekawa jestem, czy w tym samym czasie Andre pisze to samo?) :D

masz racje Andre ale miłosc jest ślepa,ja już życ nie umiem bez niego:(

Gość Andre
piszę chyba to samo,tylko w skróconej formie hahaha

Jak to facet. Kobieta lubi być wylewna :D Blancaa, chyba nam wybaczysz, że sobie żartujemy przy okazji. Nie z Ciebie przecież 👄

Gość Andre
wrzuć na luz dziewczyno! Takie "żyć bez niego już nie moge" wywołuje reakcje odwrotne do zamierzonych.

Blancaa, co byś poradziła koleżance, gdyby była w takiej samej sytuacji, jak Ty? czasem warto zrobić sobie takie ćwiczenie, bo można pewne sprawy uświadomić.

Gość Andre
A co by poradziła? Powiedziałaby,że dała sobie spokój na jakiś czas i obserwowała co się będzie działo.Jeżeli facet nie będzie przejawiał większego zainteresowanie,sprawa jest prosta i oczywista:NEXT!

Gdy z kimś rozmawiasz, zwłaszcza ze swoim facetem, to słuchaj go uważnie. Może naprawdę nie nadaje się na stały związek? Przecież tak mówił. Pomyśl.

pomyśle ale moze jemu potrzeba czasu na miłośc....

Gość Andre
Ojoj...na siłę chcesz sobie wytłumaczyć,że jest coś czego nie ma...

Kiedy przeszyła mnie i mojego faceta ta sama strzała (Amora), od razu wiedzieliśmy, że to jest to! Kiedy nie masz gotowej odpowiedzi, albo inaczej: kiedy on nie ma gotowej odpowiedzi, to znaczy wątpi. A jak wątpi, to znaczy, że powinien szukać dalej. Sorki, że tak wypaliłam, ale szkoda mi Cię. Lepiej uzmysłowić sobie pewne rzeczy bardzo szybko, niż się oszukiwać.

Gość Andre
Tym samym wszystko co było do powiedzenia zostało powiedziane.Dziękuję za uwagę i zyczę miłego dnia!

Jesteś w bardzo dobrej sytuacji, bo masz dopiero 22 lata i możesz jeszcze poszukać, zdobyć doświadczenie, poznać się na ludziach. Nadchodzą wakacje, wyjedź, poznaj kogoś dla kontrastu, wolnego od smętnych myśli, zdecydowanego. Poszalej sobie jeszcze trochę. :D