Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blumblum

Moj facet nie ma zadnych zainteresowań..

Polecane posty

Gość blumblum

Tak jak w temacie.. Mój facet nie ma żadnego hobby, w wolnym czasi siedzi w necie i oglada telewizje... Mowie, ze moze cos bysmy znalezli, co nas razem "kreci" (jakies konie, scianka wspinaczkowa, czy cos...byle nie siedziec w domu), ale jemu zadna propozycja się nie podoba... a ja nie chce do konca zycia siedziec przed telewizorem albo sama chozic na imprezy (bo n nie ma znajomych). Co mam robic?!!

Gość rzuć go
:D:D:D:D

Gość Ona 2007
zmienic faceta!!

Gość blumblum
Dzieki... powaznie sie nad tym ostatnio zastanawiam, ale to nie takie latwe... mieszkamy razem od 2 lat...

Gość ozesz kuurwa hehehe
nie zmieniaj, mam takie same :classic_cool:

Gość ja mam tak samo ..
wiem co czujesz , ja mam tak samo , moj facet ma 28 lat , nie ma pracy - ma sporo kasy bo zarobił wczesniej , ale stwierdził , ze juz mu sie nie chce pracowac , nie ma zadnych zainteresowan poza siedzeniem przed TV i na necie , nie ma za duzo znajomych - w kazdym razie nie wychodzi z nimi na imprezy , jedyne co chce robic to lezec ze mna i ogladac TV , albo chodzic ze mna na spacery i wozic mnie samochodem po miescie :/ tyle tylko , ze ja juz postanowaiłam go rzucisc , bo strasznie mnie to męczy , czuje sie jakbym miała jakis mebel a nie faceta. A Twój ile ma lat ?

Gość domowonicy i tyle
ciekawe czy chcecie takiego ja, co wysiaduje w pijalce cale dnie , wiec chodze wszedzie sama i chetnie bym dziada tez zostawila

Gość blumblum
Moj ma 33, ma prace i ciezko pracuje... moze sie czepiam, a on jest po prostu zmeczony...no ale przeciez zycie nie polega tylko na pracy?!!

Gość ja mam tak samo ..
hmm , ale problem w tym ,ze skoro Ci to przeszkadza to bez sensu sie meczyc , chyba ze chcecie całe zycie spedzic osobno . Tzn on przed TV a Ty ze swoimi znajomymi

Gość buheheheehehhe
a ja zupełnie tego nie rozumiem. Zmienił się tak nagle. Pewnie zawsze był taki sam, trzeba było od razu stwierdzić, że ci ten typ nie odpowiada. chyba się da w parę miesięcy, co? Sam nie mam, zainteresowań, znajomych, na imprezie w życiu nie byłem i nie zamierzam, jestem cholernie nieśmiały ale takich rzeczy nie da się ukryć przed kimś z kim się częściej widujesz. sam takiego chciałaś