Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia74

JESTEŚCIE KONSULTANTKAMI???

Polecane posty

to napiszcie jakie kosmetyki oferujecie??? Ja mam avon, faberlic i perfumy FM i do tego świeczki ozdobne. A Wy???

dziewczyny, kosmetyki faberlic są rewelacyjne. niestety juz zlozylam zamowienie na katalogi i tylko te dziweczyny, ktore do mnie napisaly na maila, dostana deklaracje i katalog w maju na adres domowy, ale jak ktos chce to moge wyslac w czerwcu. kolejne zamowienie mam dzisiaj na 200 złotych, ida jak swieże buleczki:-) kociur_23@tlen.pl

powtorze sie: i kolejne 60 zlotych do kieszeni za zamowienie o wartosci 200:-), jak ktoras z was by chciala zostac konsultantką, to katalogi bede wysylac w czerwcu wraz z deklaracjami, tak okolo 5 czerwca, polecam, robie drugie zamowienie w tym miesiacu i 4 kosmetyki dostaje w prezencie:-). a poza tym, znowu dziewczynki dzwonily i dziekowaly :-) jak cos to kociur_23@tlen.pl, juz pare osob mam ale ze 20 katalogow moge wyslac, zaczyna mnie byc stać:-)

Gość Michał FL
Witam, Mam dla Ciebie super propozycję – przeczytaj! Firma Faberlic Kosmetyki Tlenowe (określenie - kosmetyki tlenowe – stosować tą nazwę ma tylko jedna firma - Faberlic) to nowy lider na Polskim rynku kosmetycznym. Swój ogromny sukces zawdzięcza zawartemu w kosmetykach Aquaftem™-owi i jego właściwością. Faberlic to wiodąca rosyjsko – francuska firma kosmetyczna, sprzedającą kosmetyki tlenowe w systemie sprzedaży bezpośredniej. Proponuje kosmetyki tlenowe o bardzo wysokiej jakości, drogą sprzedaży bezpośredniej, po przez katalogi ukazujące się co miesiąc. Zawierają m.in. szeroką gamę kosmetyków do pielęgnacji wszystkich rodzajów cery i nie tylko, także perfumy, wody toaletowe i kosmetyki kolorowe. Firma współpracuje z wiodącymi światowymi wytwórniami kosmetycznymi - Intercos (Włochy), Fiabila (Francja), Faber Castel (Niemcy) oraz utrzymuje kontakty z gwiazdami światowego przemysłu kosmetyki kolorowej i perfumerii- Chiarą Fantig i Pierre Bourdon. Są dwa sposoby współpracy z Faberlic: 1. Zostajesz Członkiem Klubu Faberlic dokonującym zakupów na potrzeby własne i swoich klientów. Otrzymujesz wtedy aż 27% rabatu na wszystkie zakupione produkty. 2. Zostajesz Członkiem Klubu Faberlic, który oprócz własnych zakupów buduje zespół Współpracowników. Otrzymujesz wtedy dodatkowo od 6% do 26% dodatkowej zniżki w zależności od wyników własnych i grupy. Współpraca ta jednak, to nie tylko wymierne korzyści ekonomiczne, ale i wyjątkowa szansa dokonania zmian jakościowych w życiu: • to kontakt z ludźmi, dla których możesz stać się osobistym doradcą w sprawach urody • to samorealizacja i aktywny sposób życia • to możliwość stworzenia własnego interesu, bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów bez względu na wiek • to możliwość uczestnictwa w darmowych szkoleniach z zakresu znajomości produktów Faberlic, urody, stylu i przedsiębiorczości • to możliwość rozwoju i awansu Zasady współpracy: I. Rejestracja Deklaracji Członka Klubu Faberlic następuje przy złożeniu pierwszego zamówienia oraz przesłaniu kopii (ksero) dowodu (to da Ci możliwość odroczonej płatności o 14 dni) II. Nie ma opłaty wpisowej III. Nie ma kwoty minimalnego zamówienia, otrzymujesz aż 27% rabatu już od zakupu jednego kosmetyku IV. Jako Członek Klubu Faberlic korzystasz dodatkowo z ofert specjalnych, które dostępne są tylko dla Członków Klubu Faberlic V. Każdego miesiąca czeka na Ciebie nowa oferta promocyjna w postaci katalogu i dodatkowych promocji- niespodzianek Chcesz zostać członkiem Klubu Faberlic? Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie Faberlic? Chcesz wiedzieć czym jest Aquaftem™? Jak działają nasze kosmetyki? Chcesz mieć wysokie zniżki na wszystkie nasze kosmetyki i ponadto dostać oryginalny kosmetyk GRATIS?! Skontaktuj się ze mną! Michał kom. 669-022-266 gg. 1801864 Każda osoba, która się do mnie zgłosi i zostanie członkiem Klubu Faberlic - otrzyma dodatkowy kosmetyk gratis! Za zaproszenie znajomych do Klubu również otrzymasz ekstra niespodziankę!

Gość paulina332
witam!! jestem konsultantką firmy FABERLIC i szukam osób zinteresowanych tą linią kosmetyków na terenie Elbląga i okolic, naprawdę warto, bo produkty są świetne, a przede wszystkim naturalne i to w nich cenię :)

Gość atmas
jestem dystrybutorem perfum FM chcesz zostac dystrybutorem czy chcesz poprostu kupic pisz na aizdaj@o2.pl odpowiem na wszystkie pytania,pozdrawiam

jeśli chcielibyście poszerzyć asortyment o produkty ułatwiające rożne prace domowe to zapraszam do współpracy z firmą Betterware. Zainteresowanym wyślę katalog i inne informacje :)

Gość karolcia_z.gwp.pl
zostań konsultantka/em firmy FABERLIC. o niebo lepszej jakości kosmetyki niz przereklamowanego Avon czy Oriflame.... zainteresowanym odpowiem na pytania karolcia_z.g@wp.pl

Witam:) Chciałabym zostać konsultantką Faberlic. U kogo mogę się zapisać? Chciałabym aby to był ktoś z województwa opolskiego, a najlepiej z okolic Kędzierzyna-Koźla. Proszę o kontakt na e-mail: info34@onet.pl Pozdrawiam Iza

Gość kartob76
Ja jestem konsultantką FABERLIC. Oferujemy kosmetyki tlenowe, rewelacyjna jakość. Ceny podobne jak w AVON czy Oriflame. Dużo promocji. Firma jeszcze mało znana co daje olbrzymie pole do rozwoju. Jeśli Panie byłyby ciekawe to podaję swój mail. kontakt@faberlicos metics.pl (moja prywatna strona).

Gość kjlarcija
Polecam aromagroup - www.twoje.aromagroup.pl