Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karandash

Spotykam samych swirów!!

Polecane posty

oczywiście że przenośnia nie chciałam nikogo urazić :) ja i tak wole przeżyć coś pięknego choć raz ,aniżeli czerpać namiastki z miłości:D przez całe życie..

Clea------> ja tez nie chce namiastek,ale chce miec chociaz normalnych kolegow na poczatek, co na razie bylo niemozliwe z powodu cech jakie posiadali w/w przez mnie moi ex-znajomi:P;)

ok rozumiem ...prędzej dinozaura znajdziesz niż fajnego faceta ,niestety każdy facet po bliższym looknięciu ma wady mniejsze bądz i większe,trzeba je zaakceptować albo szukać nieustannie.. oczywiście nie myśle o totalnych poprancach życiowych, ale warto dać szanse osobie z skazą by ona mogła zaakceptować nasze niedoskonałości i odwdzięczyć się jej tym samym:D

Clea-----> ja naprawde nie szukam ksiecia i kogos bez wad;) Nawet tych wszytskich popaprancow, ktorych opisywalam nie odrzucalam po 1 dniu znajomosci. Naprawde bylam cierpliwa:P wychodzac z zalozenia,ze kazdemu trzeba dac 2,3 i 4 szanse ale pewnych rzeczy nie da sie po prostu zaakceptowac;) To co napisalam tutaj o nich to naprawde nawetw polowie nie oddaje tego jacy byli naprawde;) I nie potrzebuje zadnego idealu bez skazy, bo idealy sa zawsze podejrzane;)

no nie wiem ,to faktycznie trafiłaś na 100% nieudaczników , popapranców i idiotów w jednym ...tego nie da się zaakceptować.. musisz wierzyć w lepszy los ... epatować szczęściem które samo przyciągnie odpowiednią osobą dla Ciebie

Jak na razie to czuje sie jak drugi Freud przyciagajacy facetow z problemami emocjonalnymi;) najgorsze jest to,ze mam za dopbre serce i nie potrafie komus wprost powiedziec \"odwal sie swirze\" tylko ciagne to i ciagne, a czym dluzej ciagne to swiry poprawiaja swoja samoocene i samopoczucie a ja czuje sie coraz grzej;) Wiecej asertywnosci mi trzeba

asertywność to moja największa wada ,dla innych zaleta:D Podobno można się tego nauczyć, mówić nie zdecydowanie ,choć czasami czuje się jak matka Teresa z Kalkuty

Matka Teresa... Moja kolezanka mnie tak tez okreslila;) I cos w tym jest, bo zawsze zal mi takich dziwnych przypadkow jak moi \"koledzy\". I tak sie spalam, jestem mila, slucham, pocieszam i w koncu jak pociesze to koledzy pokazuja swoje prawdziwe oblicze:O

ponieważ traktują nas jak gąbke ,która wyłącznie wchłania problemy, ale ja je i kumuluje, nie kończą sie wraz z ostatnim slowem rozmówcy z problemem... ach i tak wierze ,że ktos gdzieś czeka ..wystarczy mały kroczek do przodu by nie stać całe życie na jednej nóżce:D a miłość cierpliwa jest

Dokladnie Clea. Na koncu zostaje nie tylko ze swoimi problemami, ale tez z problemami innych:O I co jest zabawne to ze ciagle czuje,ze daje wiecej niz otrzymuje:O Moze sama jakos podswiadomie przyciagam takich facetow? kto wie?? W kazdym razie nie zalamuje sie, bo gdzies tam musi byc na swiecie ktos normalniejzy dla mnie:P;) Clea, ide juz spac. Dziekuje za rozmowe i mam nadzieje,ze jutro sie potkamy na topiku;) 👋

Kobiety, to nie jest tak, że nie ma normalnych facetów, tylko wy albo ich niezauwacie, albo jak zauważycie, to ta ich \"normalność\" wydaje się dla was podejrzana i uważacie, że to niemożliwe, żeby to ten właśnie był tym kogo szukam. I dalej szukacie, narzekacie. Jaki to ma sens? Ostatnio poznałem dziewczynę, strasznie narzekała na swoich byłych facetów, przez co każdego kolejnego wpycha do jednego wora razem z poprzednimi. Mnie traktuje jako potencjalnego intruza, ciągle testuje, docieka i marudzi. Wytrzymywałem to przez 3 spotkania, ale się właśnie poddałem. Nie mam zamiaru być porównywany z innymi. I naprawdę uważam się za tego \"normalnego\", tylko teraz trafić na taką samą kobietę to jest duży problem.

Gość piwwonia
Ja mam podobnie tez w wiekszosci trafiam na takich co mi nie odpowiadaja. Czesto podrywaja mnie faceci nizsi ode mnie, jednak troche dziwnie czulabym sie z facetem nizszym chociaz nie powiem czasami widzialam fajnych. Trafiam tez na typowym debili ja to chyba takich przyciagam i nie chce ich urazic dajac delikatnie do zrozumienia, ze mi nie odpowiadaja a oni pozniej mysla ze maja szanse bo jestem mila. Moja cierpliwosc tez jest ograniczona i pozniej nie wytrzymuje i mowie to co mysle. Raz trafilam na faceta naprawde w moim typie ale chyba ze strachu nie dopuszczalam go do siebie. Ale mimo wszystko nie poddaje sie, przez to ze odrzucilam tego chlopaka i pozniej kolejnego (ktoremu praktycznie nie dalam szansy- troche zaluje) stalam sie bardziej otwarta.

masz szczęście, że nie trafiłaś na mnie! Tamte świry to przy mnie cieniasy. Ja jestem SUPERŚWIREM!!!!! :classic_cool: Jak klikniesz w mój nick to dowiesz sie więcej.

Gość upppuppp

Gość na mojej drodze
na mojej drodze też sami p******i faceci stają..........:(:(

on_bez_nicka-----> nie mam wygorowanych oczekiwan, ale nie bede brala 1szego lepszego faceta byle tlyko nie byc samemu. Rozumiem,ze ktos nie ma inteligencji Einsteina 9ja sama jej nie mam:P), ale jesli moj kanarek jest bardziej rozumny niz poznany \"kolega\" to chyba cos jest nie tak:P;) A panow obmacywaczy i erotomanow, ktorzy mysla,ze jak postawia mi bilet do kina i piwo to stane sie ioch prywatna dziwka z gory odrzucam:O To chyba normalne:O;)

No to współczuję Ci serdecznie takich \"elementów\" :) Ja takich osób nie znam, moi koledzy są zupełnie normalni, a obmacywanie nieznajomych kobiet i tzw. tani szpan jest nam obcy :)

Gość AsiaAska
on_bez_nicka-----> takich niestety spotykalam ewenementy:P Teraz sie z tego smieje, ale jakis czas temu nie bylo mi do smiechu;) Teraz naprawde az sie boje poznawac nowe osoby, bo nie mam sily znowu przechodzic prze takie akcje jak z kolegami;) Co do obmacywania to az tak ostro nie bylo, ale podtexty juz od samego poczatku i to wcale nie tak niewinne podtexty tylko powiedzialabym "prosto z mostu";)

Gość facetttttt
powinnas sie cieszyc ze chca cie dotknac pomacac

Asiu i on_bez_nicka------> Moi znajomi z neta tez jechali z podtextami, wiec znam ten bol:D;) Nie bylo u mnie tez obmacywania, ale takie niektorzy mieli marzenia,ze az wstyd pisac;) Asia-----> podaje reke towarzyszce niedoli:D;) czytalam Twoj topik o tez jakims swirze, ktorego spotkalas i wspolczuje:D;) 🌼

Gość AsiaAska
Karandash-----> Podaje reke:D Trzymaj sie dziewczyno i powodzenia w szukaniu normalnego faceta:)

Gość AsiaAska
facetttttt-----> akurat nie jest moim glownym marzeniem bycie opbmacana przez jakiegos napalenca:O

AsiaAska > ale o jakie obmacywanie Ci chodzi? Bo ja często mam problem z tym kiedy wypada w końcu dziewczynę dotknąć, objąć, czy przytulić, żeby nie pomyślała sobie, że jestem napaleńcem. Zazwyczaj jakiś czas trzymam dystans i obraca się to przeciwko mnie, bo kobieta myśli, że mnie nie pociąga. I jak tu z wami kobiety postępować? :)

Gość AsiaAska
Objecie czy przytulanie jest jak najbardziejw porzadku, ale chwyt za tylek chyba jest czyms innym:P albo spojrzenie skierowane bynajmniej nie w moje oczy:P:P:P:P

Asia tak chyba ma tak jak ja;):D Dobrze,ze nie jestem sama :D:D:D;)

Mnie ostatnio taki jeden napaleniec zaczął obmacywać. Wyobraźcie sobie - sprzedawca w sklepie z komórkami. Myślał pewnie że jestem łatwą panienką której zaimponuje \'swoimi\' telefonami. Ale miał pecha bo był ze mną mój facet, który go sprowadził na ziemię. Nie znoszę tych pseudo macho i wieśniaków.