Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolajn

HELP.. moje włosy co teraz zrobić??

Polecane posty

Gość Carolajn

Witam. Mam taki problem.. otóż wczoraj pojechałam z koleżanką na zakupy i w drogerii ona doradziła mi abym kupiła sobie rudą farbę do włosów-(czerwona miedź).. dodam przy tym ze mialam ok. 3 cm odrosty (jestem naturalną brunetką ale zawsze pogłębiałam kolor na cimniejszy np. na czekoladowy lub coś podobnego) wiec sie skusilam, pomysalam ze nic nie zaszkodzi zmienic troche image.. i tu był mój błąd:| dzisiaj kiedy się z nią spotkałam na farbowanie.. nałożyła mi farbę tak jak na ulotce garniera pisze na odrosty 20 min reszte na 10.. Tyle że tej reszty zostało niewiele to po 1 a po 2.. efekt jest taki że w miejscu odrostów mam jaskrawo rude włosy a na reszcie ich długości brąz wchodzący w miedź.. Przeraża mnie to ponieważ nie tego się spodziewałam..:( Wstyd mi teraz wyjść z domu.. Możecie mi doradzić co mogę zrobić aby jakoś przybledzić ten rudy kolor albo czy jeśli kupię farbę ciemny szatyn to pokryje ona wszystkie niedoskonałośi??? Jeśli miałyście podobne problemy to co zrobiłyście.. Bardzo proszę o odpowiedź..

Gość kici27
Kobieto.Farba nie rozjaśni innej farby - stąd jaskrawy odrost , brązowa reszta. Kolor podany na pudelku dotyczy wl.naturalnych. Sama pomysl. masz czarne farbowane wl nakladasz blond i co ci wychodzi? Domorosle fryzjerki szkoda gadac