Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

gadu, gadu, gadu

Polecane posty

a ja mega wypompowana - niewiem co jest, ale cierpie niemiłosiernie - wszystko mnie boli :( ja będę chora w taki upał to się chyba zastrzele z rozpaczy - ja już tak mam .... upał 30 stopni a ja z paczką husteczek się nie rozstaję sayuri .... piszesz??? ....

wiesz, wczoraj na swój kiepski dzień posłużyłeś sie mną jako workiem treningowym... nic o mnie nie wiesz, więc proszę nie oceniaj.

jeeeeeeeesus - nawet pisać porządnie już niepotrafię :( sorrki za orty :( badania - analiza - grrrr poważna sprawa ... dajesz rade?

dziś trochę ślepnę ślepne juz, pomimo,ż edopiero teraz siadłam ndo kompa, ale jest ok. gorzej w serduchu ale to też inna bakjka. ogólnie ciesza mnie postępy :D no juz nie marudzę.

Ghostek - nie traktuje w ten sposób facetów, więc się nie martw :-)

puk puk można ? :D wypadłam z obiegu --nadrobiłam ostatnie str.i w szoku jestem ghostek - fajny nick;)

ghostek - teraz widzę :) wysłałaś w trakcie gdy ja pisałam

_acha_ :D brakuje tylko Iwone Ghostek- dajmy już temu spokój. Ja lubię szczerosć ale uzasadniona. Dobra i koniec tematu :D Jak WAM minął dzień???

Ghostek--- >>> nie olewam- po prostu nie wykorzystuje ;-) Asiek brak , brak! Byłam u Julci- wow ale zmiany. Kobieto jak przeglądałm Wasz pierwszy blog to miała łzy w oczach...cudowną Masz rodzinę

_acha_ mam do ciebie pytanie jeśli mogę :) powiedz mi proszę, czy jednym z objawów ciąży było może być: męczenie, ból w dole - taki upierdliwy nieustępujący i \"niemożność\" uniesienia bez bólu rąk do góry? - ja wymiękam ...