Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

gadu, gadu, gadu

Polecane posty

Na ząbkach, kupkach i zupkach to ja się nie znam _acha_ ;) tak w ogóle to mam wątpliwości na czym znam sie w ogóle

dobra misiaki - ja spadam bo ból zaczyna się robić coraz bardziej nieznośny :( już niedaje rady

na mój gust ... ghostek ma jakąs tajemnicę .... i ma interes w tym ,że trzyma nas na dystans .... Sayuri może to sąsiad Twój:) Basia rozejrzyj się ;) K***faktycznie jakaś podenerwowana jesteś ....oj mam przeczucie ...mama.....❤️

Widzę, że wszyscy zaczynamy pisać bez ładu i składu :) A już myślałem, że tylko ja jestem przemęczony.......

ghostek- a powiedz mi gdzie Ty pracujesz ...? Bo jak Tobie się mózg teraz wyłączył ...a jesteś lekarzem i masz dyzur od 6-tej .... to ja \"daleko od noszy\" .......:D:D:D

no! kierowniczka zarządziła przymusową ewakuację karolki do wyrka! ja to świetna organizatorka jestem ;D

myszka miki :D znasz się znasz ...mówię Ci to ...! ;) kazda kobieta się \"zna\"- i nie wie skąd ? ...instynkt ?

mysza- chodzilo mi o to,ż enajlepiej znasz sie na myszach. ghostek możesz tylko powiedzieć, czy Jesteś lekrzem? bo ja juz sądzę,że nie

_acha_ ;) sayuri - dziękuje megamysz - piątka ghostek - trzymaj się dzielnie _____________________________________ buziaki na dobranoc - owocnych ... a potem kolorowych ...

dystans- nie mówisz nic o sobie oprócz nicku nie wiemy nic. każdy tu wchodzi i mówi o sobie ...jezeli chce się dowiedziec cos o nas czyta topik albo pyta... nie powiesz gdzie pracujesz nie powiesz ile masz lat .... czy cookolwiek mozna wywnioskować ,że jestes zombie - bo tylko o braku snu ....piszesz ;)

no to miałam nosa :D rzuć choć brznże. ej o my nie zbieramy materiałów śledczych ale fajniwe wiedzieć w jakim kierunku zainteresowań uderzac w rozmowie

wiesz co ghostek ! ? chyba się bardzo sieszysz ,ze taką \"furorę\" robisz i nasze zaiteresowanie budzisz... łechta to Twoją męską próżność co ? więc ja ...na dziś mam dość\"łechtania\" :P ide w objęcia Morfeusza za Karoliną ....;) ale do swojego łózka awkors i do chrapiącego Ł.:) Buziaki dziefffczynki i fffaciku ;)😘

ghostek to ja mam neutrane pytanie- skad się wziołeś na topiku w dziale ciąża????? bo ja tak szczerze, jak już wiesz, przez przypadek

Ghostek do jakiego konta? nawet sie nie waż :D Ty tu z nami bądź, zawsze to męskie ramię ;)

a tak wogóle to podoba mi się ksywka say :D Asiu - ucałuj Juliannę ;D o Ł. to już nie wspomne, bo zrobisz to sama bez \"przykazu\" śpij słodko i wracaj do nas ! Zawsze Cię tu brak...Zawsze brak tu każdego, kto coś tu wniósł, a go nie ma

Również się pożegnam, nie jestem dzisiaj w najlepszej formie... właściwie to od jakiegos czasu w takiej samej, więc ... spokojnej nocy Sayuri, Ghostek... dobranoc

No to i na mnie czas przyszedł bo wysiadają mi oczka a juz troche policzyłam. Jutro cdn. pozdrawiam Ghostek- czekamy na topnienie lodowca... dobranocka for everyone. Miło było poznać dziś nowych ludzi