Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

gadu, gadu, gadu

Polecane posty

musze iść do roboty bo mam plany i jest mi potrzebna kasa al ciiii bo się nie uda jak już zaczne paplać ;)

ja też muszę i też mam plany, ale mnie sie marzy pracowac jakoś tak kierunkowo po moich studiach..

Gość karoina_21
hej... jest tu ktoś?

Ledwo otwarłyscie okienka a ja już przybiegłam! Mało piszecie, więc ja podzielę się wieściami ode mnie. Na 90% Od jutra zaczynam staż. Przez 6msc będę sie bawić w przedszkolaka :) cieszę sie b juz mam dość chodzenia na rozmowy w sprawie pracy i wysłuchiwania sławiennego \"Odezwiemy się\". A tak poza tym to zarazki mnie dopadły i odobnie jak Acha jestem chora :(((( buuuuu

Dzień dobry kobietki! Nie wiem , czy oglądacie program \"Perfekcyjna Pani Domu\", bo mnie zdarza sie z zaciekawieniem śledzić wydarzenia każdego odcinka. Znalazłam nawet na cafe topik, na którym panie wymieniają sie poradami ( miło się je podczytuje, bo można sie trochę nauczyc :) polecam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3502809&start=0

SAy no to gratuacje przynajmniej bęziesz robić to co lubisz. A ja się odważyłam i po ośmiu latach powiedziałam dość i dałam wypowiedzenie:):):):) Teraz szukam tak jak Ty.

I waśnie zostałam zaproszona na rozmowę :):):) Trzymajcie kciukasy;);););)

Iwonka całym serduchem jestem z Tobą!!!! ps. mieli dziś dzwonic ze stażu a znów sie przesówa, no ale cóż. Fakt jest jeden- staż będzie -jupi!

dzwoniłam do PUPu.staż zaczynam w poniedzialek, ale jeszcze w piątek mam sie do nich zglosic! beznadziejnie bo w weekend jade do przyjaciółki do Krakowa i byłabym tam wcześniej a u zonk ;/ iwone- czekam na wieści

Karolina, niestety tak, ale uwierz mi wolę tyle niż siedziec w domu... przykry jest jednak fakt,że studiowałam tylko po to tak skończyć

Say -przykre, że za staż dostaje sie taka śmieszną forsę ale cóż faktem jest że będziesz miała doświadczenie i to najważniejsze. Dziewczynki w środę za tydzień będę potrzebowała waszych kciuków będę przesłuchiwana:):) w sprawie pracy.Jeśli się nie uda to trzeba będzie działać dalej;););) Karolina_21

no widzisz Iwone, ale masz rację- doświadczenia jest bardzo ważne ! ja trzymam kciuki juz od wczoraj :D