Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia Bunia

Co się stało z moim okresem ??? ...SZOK !!! /////

Polecane posty

Gość Niunia Bunia

Yyyyy ... co jest ?? Mój okres to zazwyczaj trwające 5 dni NORMALNE krwawienia ciemną krwią ... w siuśkach można było zobaczyć czasami skrzepki krwi (czyli sporo jej) ... szły 4 podpaski dziennie ... Duże podpaski :D ... a wczoraj rano dostałam właśnie Okres ... i ... Wczoraj wyglądał tak: * zużyłam jedną podpaskę!! nawet nie do końca :/ :D Haha! ale to brzmi ... :/ * kolor krwi to jasna czerwień ... * na samym początku brązowe plamy ... dopiero potem ta jasna czerwień * skąpy okres jak Nigdy :/ nic nie czułam ... ze leci ... * tak jakby lekka domieszka przeźroczystego śluzu Dziś wyglądał tak: * żużyłam 2 pospaski ... licząc NOC ... też nie do końca :D * nic nadal nie czuje :/ a zawsze czułam dyskomfort, że leci coś ... :/ * jasna krew ... taki ładny czerwony ... a zawsze na podpasce był ciemno - czarno - bordowy ... Sorry, że tak to dokładnie opisałam, ale dla mnie to dziwne ... Miała któraś tak? ...że tak nagle okres sie zmienił o 90stopni :P ?

Gość Niunia Bunia
Poza tym okres się chyba kończy :/ a w sumie się nie zaczął :/

Gość Niunia Bunia
W sumie miałam taką nadzieje, że jestem ... ale jednak okres przyszedł ... :/ i nie spóźnił się nic, a nic :/ sama nie wiem ;|

Gość leosiaaaaaa
Oby nie :/ na co ci bahor ?

Gość Niunia Bunia
Tylko, że ja chciałabym to dziecko leosiu :/ ... ale skoro okres przyszedł to raczej mogę pomarzyć :((( Pytam tylko czy któraś tak miała, że okres zmienił jej się diametralnie ??? i czym to może być spowodowane ??? ??? ??? ???

skoro jest możliwosć ze mogłabyś byc w ciazy ( i gdyby tak było to dobrze ze tego chcesz) to wydaje mi się, ze moze to oznmaczać ze jednak jesteś. a robiłaś test? bo masz ewidentnie inny przebieg miesiaczki niz zawsze, jak to opisałaś, a krwawienie mimo tego jest możliwe przez pierwsze miesiace ciazy, tylko jest o wiele mniej obfite. wiec moze jeszcze nie wszystko stracone :D pozdrówka 🌻

Gość zatroskana
w takim razie zycze Ci zeby to bylo tylko plamienie w czasie miesiaczki :) czasem sie tak zdarza nawet do trzeciego miesiaca :)

ja poprostu słyszałam od kolezanki ze jej znajoma przez cztery miesiace dostawała okresu ale to razcej były plamienia i sie okazało ze jest jednak w ciazy n ciaza nie zawsze równa sie brak okresu, ale da sie zauwazyć zmiany w tym jak on wyglada 🌻

Gość Niunia Bunia
O Mój Boże !!!!!! ale dałyście mi nadzieje :D:D:D ... zrobie test na pewno ... tylko kiedy ?? Jak krwawienie ustąpi ?? (o ile możńa nazwać to krwawieniem) :/

zrób rano - zawsze trzeba potwierdzić :) niby okres nie przeszkodzi tu idzie o stężenie i obecność HCG w moczu ;) ale najlepiej w takiej sytuacji kup ten \"na kropelki\" teraz nie pamiętam jak on się nazywa, byle NIE strumieniowy (no niby jej bardziej wiarygodny, ale przy niby okresie to by nic z tego nie wyszło;) ) 3mam kciuki za ciebie koleżanko ;)

Gość Niunia Bunia
Do tego mam biegunkę :/ a nie pamietam kiedy ostatnio miałam :/ chyba kilka lat temu :D co o tym wszystkim sądzić ? :/

Gość -ala-
kurde taka jasna krew nie wrozy nic dobrego ciaza, nie ciaza lepiej isc do gina i sie zbadac

Gość Niunia Bunia
Dziewczyny !! Po zrozbieniu bolesnego stolca dostałam normalny okres :/ co jest nie tak ??? Czemu tak ?? to normalne? .. ze najpierw boląca kupka by dostać porządny okres?

Gość hdhdfn dtrg
:(