Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pure_life

cofnąć czas

Polecane posty

Hej. Bez owijania postawię wam temat: dziewczyna z która lata temu budowałem przyszłość, po czym rozstaliśmy się z hukiem, nawiązała ze mną kontakt, zaczęliśmy pisać przez tlen, łapczywie nadganiać czas. Po ok 3 tygodniach miałem okazję być w rodzinnym mieście i spotkać się z nią. I jak by to Krawczyk zaśpiewał, powietrze miało \"elektryczny smak\";)... Problem w tym, że nie bardzo wiem, co dalej począć z tą odnowioną znajomością. Jesteśmy o 6 lat starsi, ona ma męża i dziecko, chociaż domyślam się, że czasem (tak jak każdemu chyba?) jest jej po prostu źle... ja natomiast siedzę na końcu europy i zasuwam jak jakiś leming, marnując w sumie cenny czas. Czy jest sens pakować się w dalsze \"odnawianie\" znajomości? Jakie są wasze pierwsze skojarzenia na taką sytuację?

Gość zła glusia
nasze skojarzenia sa takie, ze Ci się nudzi i myslisz o walnieciu w rogi swojej pani ;:o

Gość rrrrrrrrrrr
ja bym się zastanowiła zanim bym się wpakowała w takie gówno...romans na boku? mi by nie pasował i głupio by mi było względem jej dzieci chociażby, ze im matką chędożę, a powinien tatus. a na coś dłuższego...no cóz. raz wam się nie udało. nie oznacza to że tym razem by nie wyszło, ale taki związek z mężatką to duży stres i niewiele przyjemności, jak już wyjdzie na jaw

a czy ona ci cos zasegurowala ze natchnely cie mysli o sprobowaniu z nia jeszcze raz?