Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcę ważyć 52 kg.

Mam tylko 4 tygodnie na MEGA przemianę.

Polecane posty

Witam:) Mam tylko 28 dni, aby zmienić się nie do poznania :) Tzn: ❤️ schudnąć minimum 5 kg. ❤️ wyleczyć buzię z zaskórników ( stosuję mieszankę petroleum + olejek pichtowy) ❤️ do zera zlikwidować niewielki celluliu ❤️ poprawić kondycję, codziennie mimimum 500 podskoków na skakance ❤️ ćwiczenia na brzuch - Aerobiczna 6 Weidera ❤️ zapomnieć o kolacji ❤️ zacząć ponownie chodzić na solarium ❤️ zmienić całą garderobę A w nagrodę jeśli wytrzymam te 4 tygodnie z tymi postanowieniami -> fryzjer, kosmetyczka :) i wyjaaaaaazd :) Może któraś się dołączy? :) Pozdrawiam

świetne postanowienia..trzymam kciuki!!!

a tak niedyskretnie spytam ile masz wzrostu?

Gość zawsze smiesza mnie
takie szajbuski ktore na sile chca sie zmienic powodzenia

szkoda, ze na tej liście zabrakło wizyt u psychiatry ....

uważam że jesli cienieinteresuje ten temat to poprostu sie nie wypowiadaj!!!każdy ma tu prawo napisąc sobie to co uważa za słuszne..

170cm, wiem, moja waga aktualna jest NIBY idealna, ale 95-96 cm w pupce to chyba za dużo? :) Biorąc pod uwagę że w biuscie 88 cm. Chciałabym miec figurkę typowej klepsydry tzn, 88/60/88 :) Zeby było proporcjonalnie. Kiedyś udało mi się schudnąć 5kg w 10dni. Także mam nadzieję, że i teraz uda mi się to powtórzyć, ponieważ za 4tygodnie mam wyjazd. Ajj 5 kilo w 2 tygodnie to były dla mnie ogromny sukces. A z solarium muszę poczekać do 12maja, ponieważ leczę buzię, efekty naprawdę widać :) Czarnych kropek duużo mniej, jedynie co mnie męczy to dziurki na nosku :( I postanowiłam przez te 4 tygodnie wogole sie nie malować :) Żeby już tak na maxa wyleczyć buzię. No jedynie max 1 raz w tygodniu :) Musze dac buzi odpoczać :)

to teraz będziesz typowa sex-bombą..ach ja tez bym chciała ze 3 kg zrzucic ..jak to zrobiłas 5 kilo w 10 dni?

Ale ja sie na siłe nie chce zmienic! Zawsze o siebie dbałam, chce tylko wygladac jeszcze lepiej;) Te wszytskie rzeczy ktore wypisałam to dla mnie zadne nowosci. Tylko nie robiłam tego wszystkiego systematycznie ! I pomyslalam ze taki topik bedzie mnie jeszcze bardziej motywować, a że mam teraz 4 tygodnie wolnego (jedyne co mnie czeka to matura) to postanowiłam jeszcze bardziej o siebie zadbać bo wiekszosc czasu spedze albo w ogrodzie na powietrzu ucząc się - albo w domu. Wiec czasu bede miała naprawde duzo. A za 4 tyg czeka mnie wyjazd za granicę na dość długo i chciałabym sie pokazać z jak najlepszej strony :)

prosta metoda, jadlam śniadanie ( dużo), pozniej 1/2 obiadu, a na kolację nic. Po 10 dniach weszłam na wagę a tu 56 kilo (ważyłam 61) i waga utrzymuje sie az do dzisiaj mimo że przez ostatni miesiac jadlam ponad 2000 kcal dziennie (wiadomo zakonczenie roku, stresy) i nie przytyłam :)

no to jasne...ale to normalne że dużo dziewczyn po maturze sie zmienia..styl,fryzura i ogólny image..a powiedz mi masz cere trądzikową?jak sobie dajesz rade..bo powiem ci szczerze że ja właśnie przed maturka i do tej pory męcze się z krostkami..;/

Tak mam cerę trądzikową jednak ta mieszanka bardzo mi pomogła, zostały mi tylko 2 malutkie krostki. Najważniejsze to nie dotykać buzi przez cały dzien, nie wyciskać nic. I przecierać buzię tą mieszanką. A jesli Twoja buzia produkuje za dużo sebum polecam bibułki matujące :) Są naprawde świetne :) A Ty, jeśli można spytać, ile ważysz i ile masz wzrostu? Tez masz w tym roku maturkę tak?:) Z czego zdajesz?:)

nie nie ja juz dawno po maturce:P mam 183 cm waże 68...a podaj mi przepis na te mieszanke to spróbuje..

i to naprawde pomoaga?a skąd sięo tym dowiedziałaś? a moze znasz sposób na pozbycie sie ciemnego koloru z włosów..kurde kupiłam castinga mroźny bez a tu prawie czarne wyuszły ale jestem zła!!

Przyłączam sie do ciebie! Waże 55 i tez musze schudnać do 49 i nie wiem jak to zrobic. Bardzo oprnie mi idzie.. Codziennie steperek po 40 minut i bede jesc do 18, A nawet to 17.30. Musze schudnac ok 6 kg, najgorzej ze biore tabletki antykon i chyba one nie pozwalaj mi schudnac bo juz troche sie katuje. Pozdroweina!

Gość usmiechnieta
a (przepraszam za pytanie) jestes bogata? bo napisalas ze chcesz wymienic CALA garderobe... znasz jakies bardzo tanie sklepy, nie potrzebujesz duzo ubran czy po prostu masz duzo kasy?

Gość no normalnie szok
49 kg przy wzroscie 170 to troche przesada :/

Czy bogata.. hmm jestem jedynaczką..oczkiem w głowie rodziców.. także nie narzekam :) już wiekszą cześć garderoby wymieniłam (na co wydałam naprawde dużo pieniążków). Niedługo wyjezdzam wiec- no musiałam :) Zreszta wydoroslalam, zmieniłam styl :) a poza tym sprzedaje ciuszki (założone raz, badz wogole) na allegro. Trzeba sobie jakoś radzić :) A co do mojej wymarzonej wagi. Nie mowie ze bede sie odchudzac zeby zobaczyc na wadze te 49 kilo ! Chce tylko mieć w biodrach 88cm. Także musi mi \"zejść\" ok 7 cm. Czytałam gdzieś, że 1cm = 1kg mniej. Takze na logikę - 7cm mniej= musze schudnac 7 kg. Takze do 49kg. Jesli ważac 52 kg, zmniejszy mi sie pupka- zakoncze odchudzanie. proste. Majac 88cm w biuscie, i ok 95 cm w biodrach wygladam smiesznie :)

Gość a powiedz mi
ile masz cm w udzie w najszerszym miejscu? Tez chcę ważyć 49 :P

Gość a powiedz mi
ja to samo 54. Tyle że Ty jesteś wyższa. Ja mam 166 cm:) w biodrach natomiast mam 90. Chcę aby było 88, tylko te uda nie chcą mi zejść :( PS Też mam maturę

nie zrzucisz tych 7 cm z bioder, przy Twoim wzroscie to bedzie smieszne, 88 cm w biodrach?? wiesz dla mnie wymiary to totalna bzdura, moge podac swoje, uznacie ze jestem b. szczupla, inni ze gruba i co?? kazdy ma inna budowe. ja tez jestem przed matura, duzo czasu mam, schudlam juz 5 kg, po prostu mniej jem, pije duzo wody, wysypiam sie, cera lepsza, do teg odorzuce skakanke, a Tobie radze hula hop - na biodra idealne, tak jak skakanka. Tylko to dopiero po pisemnych zaczne ostro cwiczyc. Ja waze 52 kg, chce wazyc 50, mam 166 wzrostu. i wiesz tez bym chciala zeby z bioder mi polecialo, szczegolnie z ud, ale schudne 2 kg i koniec, a reszta to cwiczenia cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia. Schudlam 5 kg, ale wcale nie zlecialo mi 5 cm. bzdura. jestem szczupla, nie narzekam na figure, tylko boczki tu i tam po zimie :P sama zauwazylam ze spodnie coraz bardziej ciasne, teraz jest o wiele lepiej. Mi zostalo 50 dni - do wesela siostry. ogolnie jestem miedzy rozmiarem 36 a 38, i mam problem z kupnem ciuchow, 38 za duze, 36 za mel, wiec 2 kg w dol i spokojnie wejde w 36. Jeszcze zdaze kupic taka sukienke. pozdrawiam :)

Ja nie mogę, że wam tak zależy na jakichś centymetrach...

U mnie to samo, tylko trzebaby odjac trzy ostatnie warianty... nnnooo i punkt nr 3 Co do cery to juz sie wzielam za nia- jezdze do Dermatologa, stosuje masc i krem, myje ja ze 3 razy na dzien i znow rozpoczelam tonik bo wczesniej nie chvcialo mi sie z nim bawic, tylko ze nie wiem ile to da jesli dalej bede tak nalogowo wyciskiwac swoje pryszcze;] Mam od tego taka czerwona twarz ze wygladam jak burak;]