Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcę ważyć 52 kg.

Mam tylko 4 tygodnie na MEGA przemianę.

Polecane posty

ale za to w biodrach (juz sama nie wiem ile, jak trzymam \"luzno\" centymetr 95, jak lekko \"napne\" 93. ) dziwne bo w rozmiar 36 wchodze, czasem tylko są za małe:) najwiekszy mam problem własnie z biodrami i udami - cała reszta - idealnie. Ale od dziś skakam na skakance ( dziś juz 400 razy \"poskakałam\"). Mam nadzieje, że od skakania nie wyrobią mi się mięsnie? :( i czy zmniejszy mi sie pupka?:) Pozdrawiam Was gorąco:) Mam nadzieję, że sie dołaczycie do mnie i będziecie mnie wspierać 🌻

Gość no normalnie jaja
do chce wazyc 49 czy to juz nie poczatki anoreksji? chcesz miec 88 w biodrach przy takim wzroscie :O o ranyy te 95 co masz teraz jest ok! naprawde! dziewczyno opamietaj sie!

ja mam 88-89 w biodrach - przy 180 cm jeśli tyje to w brzuszku..na plecach - nic na to nie poradze taka ma figura ...

Gość ffsdfd
A co to jest to petroleum ?????????????????????????????????????

Ajj ile ja bym dała by tyć w brzuszku :) a nie tak jak mam, że jak tyję to od razu w pupę idzie ehh!!! :) Co za życie :) Wszystko idealnie, tylko ta przeklęta PUPA:) Ale i z nia się uporam :) A petroleum z tego co pamietam to njczystsza odmiana nafty ;) Pozdrawiam PS. Do anoreksji mi naprawdę daleko. Waga nie jest wyznacznikiem choroby.. ani wygladu.

Gość skąd te infantylizmy
chcę ważyć ---> pupka, buzia, nosek, kropeczki, ciuszki, pieniążki, brzuszek i td :O Autorko, ile Ty masz lat? Czy taka ilość infantylizmów to u Ciebie norma?

heh lubie zdrabniać ale to tylko na forum- nie martw się :) Jestem młoda,tegoroczna maturzystka. Mam sie zachowywac jak stara zakompleksiona baba z depresją? No wybacz :) Poki co u mnie, jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem :) Na wadze mniej, buzia ładniejsza, kondycja coraz lepsza. Ale będzie jeszcze lepiej :) Pozdrawiam

hej, mam pytanie do autorki :) czy olejek ma dzialanie nawilzajace,natluszczające itp. ?? bo jak uzywalam samego petroleum bardzo wysuszyla mi sie skora... BARDZO co w sumie nie bylo takie zle bo moglam uzywac nawet nivea i wszytsko sie wchlonelo nie powodując wysypu:) ,ale mimo wszytsko nie chce znow wysuszyc tak skory

Na moja twarz działa raczej wysuszająco nie działa, chociaz wolalabym aby mi znacznie wysuszyło :) Najgorsze jest to że ta mieszanka wogole nie działa na rozszerzone pory, owszem czarnych kropek brak (mimo ze przed \"kuracja\" miałam ich masę) to jednak rozszerzone pory na nosie i policzkach nadal są widoczne! Może macie jakiś sposob żeby trwale rozszerzone pory-zamknąć? Od 11 maja zacznę chodzić na solarium także może dzieki opaleniznie beda mniej widoczne :) Bo poki co jestem blada (na buzi) poprzez te wszystkie maści ktore stosowałam i widać na niej dosłownie wszytsko:)

Waze rowne 52 :) 2 kg w 50 dni?? no pewnie :) sporobuj ze skakanka! podobno ujedrnia pupe, boczki spadaja, ja po pisemnych zaczynam. Ale jestes szczupla, ja nie mam duzego brzuche, mam szerokie biodra (ale nie bardzo) i wciecie w talii, a mimo to mam 73 cm w tali. gdybym z 3 cm stracila to i tak bylo by dobrze, taka mam budowe i nie potrezbuje mniej. Zalezy jaka kto ma budowe, nie ma co skupiac sie na wymiarach, dla was moge byc za gruba lub za chuda. czuje sie dobrze w tej wadze, ale gdy schudne 2 kg bedzie bardzo dobrze. ja o cere dbam zawsze wiec to normalka, tylko postanowilam nic nie cisnac zeby nie bylo sladow paznokcie ciagle nawilzam, mascia z wit A, olejkiem, co mam pod reka, zawsze mialam takie ladne, ale jakos zaczely sie lamac no i to chyba tyle;) o wlosy tez zawsze dbam, wiec glownie zalezy mi zeby cialo ujedrnic ;) chce wazyc 49 kilo -----> masz jakis przeciek na jutro? :P pozdrawiam

heh ja slyszalam, Potop, Wesele (wg najgorsze lektury) Ludzie bezdomni... ale z tym Potopem wiele osob sie powtarza, moze cos w tym jest, ale kto wie :)

Chcę ważyć 49 kilo - moja matula przynosi mi z pracy maść dla niemowlaków - jest szara - stosuje się ją na skóre dziecka jak np. ma potówki czy coś - w skład wchodzi z 15 składników jest robiona i to najlepsza maść na świecie .... jak pryszcz mi się pojawi raz na 2 miesiące smaruje i już :) 3-4 i po pryszczu....dobra jest maść cynkowa :)

Gość a czemu chcesz
wymienić całą garderobę? Że niby jak schudniesz to ta obecna będzie za duża? Czy zmieniasz styl?

Gość ewassss
ja w sumie tez bym chciala troche schudnac. mam 169cm i waze obecnie 52 kg, kiedys wazylam 58 wiec i tak schudlam, ale moim marzeniem jest zejsc ponizej 50. 49 byloby idealnie... no moze teraz cos schudne bo chlopak mnie nie chce i odechcialo mi sie jesc z tego wszystkiego. tylko jak jestem juz naprawde bardzo glodna to przegryze kawalek bulki, a tak to nic caly dzien nie jem od paru dni. ale to dobrze, moze schudne dzieki temu...

Jak to chlopak Cie nie chce? A co do wagi masz idealna;) ile bym dała by ważyć 52 kg .. A dzis z chłopakiem na kolacje zjadłam pyszne pierożki ( ja zjadłam 4 :( ) buu ale przed chwilą skalalam na skakance.. 500razy takze wyrzuty sumienia mniejsze;)

Gość dshkdhfkhfkfdh
upss ja mam tylko 160 cm wzrostu i waże ok 47 kg i jestem bardzo drobna bo czasem młodziezowa XSjest za duza... I jestem od Was o adnych kilka lat starsza. a 49 kg przy 170 to jest niedowaga - 6 kg. Sorry dziewczyny ale to chore i rujnujecie sobie zdrowie... jedzcie zdrowo i uprawiajcie regularnie sport i bedzie ok. I BEZ TEJ PRZESADY!!! A i musze to powtrzyc: SOLARIUM TO PASKUDZTWO!!! ZWLASZCZA DLA PROBLEMOWEJ TRADZIKOWEJ CERY!!!

Gość diet
hejka, i jak idzie założycielce topiku? jestem ciekawa, bo sama zaczęłam stosować się do: duże śniadania, małe obiady i brak kolacji,minął tydzień i nawet kg w dół:( podaj Twoje przykładowe menu na jeden dzień, please:)

Witam:) Idzie mi całkiem niezle;) mimo ze na wadze ciagle bez zmian to obwody mi spadaja;) z bioder juz -2 cm, z ud -2 . Przykładowe menu: rano: 2 jajka na miekko, 2 kromki chlebka z masłem, herbata Yerba Mate obiad: \"hot - dog\" , parówka w kromce ciemnego chleba (zamiast bulki hot dog) + duzo ketchupu. (uwielbiam) po poludniu - owoc. i skakanka;)

Gość nastrurcja1888
my macie dziewczyny nasrane powaga... zjadłam 4 pierożki :( przeciez to paranoja :D ja zjadam 15 :D i co kazdy centymetr i już lament. to dla mnie chore. i koniec , wpedzicie sie w jakieś choroby i sie skończy, wiecej akceptacji. albo ćwiczcie poprostu a nei jedzenai orgaznizmowi żałujecie!!!

Gość diet
dzieki za menu:) bo zastanawialam sie czy duzo wiecej jem i ile kalorii tak mniej wiecej zjesc na ten obiad, zeby nie bylo za duzo;) a glodzic sie tez nie zamierzam, bo nie potrafie,zawsze cos mnie skusi...i pisz jakie masz efekty,bo podejscie masz zdrowe, podoba mi sie, a zaloze sie, ze wiele osob mobilizujesz swoja silna wola:) pozdrawiam:)