Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

pomocy!!!

Polecane posty

Gość gosia 100

czes! CZY PODWYZSZONE proby watrobowe moga wplynac na dzialnie tabletek antykoncepcyjnch?np.zmiejszyc ich dzialnie? ostatno zrobilam badanie i wyszly mi troszke podwyzszone proby watrobowe

Gość gosia 100
WIEM ZE POWINNAM JE ODSTAWIC ALE ZROBIE TO ZA MIESIAC BO MI JESCZE ZOSTALO 1 OPAKOWANIE MICROGYNON 21. JAK MYSLICIE CZY PIGULKI NORMALNIE DZIALAJA JAK POWINNY I JESTEM ZABEZPIECZONA PRZY POWIEKSZONYCH PROBACH WATROBOWYCH?

Gość gosia 100
dzieki za odpowiedz

Gość gosia 100
czyli nie powinam sie martwic?czyli dzialaja?i jestem zabezpieczona?

działają, ale przecież to nie tylko o to chodzi!!!jak próby są za duże to trzeba przerwać branie, chociaż na pół roku, może mniej, ale trzeba. daj odpocząć organizmowi bo widocznie ma dość!!!

Gość gosia 100
dzieki za odpowiedz.chodzilo mi tyko o to czy podwyzszone proby watrobowe moga zmiejszyc dzialanie tabetki anty..?ale co mi odpisalas jest o.k>TAk? bede musiala jednak je odstawic

Gość gosia 100
czy podwyzszone proby watrobowe moga obnizyc dzialanie pigulki antykoncepcyj nej?

Gość gosia 100
czy ktos wie cos na ten temat?

Gość gosia 100
czy podwyzszone proby watrobowe moga obnizyc dzialanie pigulki antykoncecyjneJ? czy pigulki dzialaja tak jak powinny przy powyzszonych probach watrobowych i czy jestem zabezpieczona?

Gość gkakak
bosh laska głupia jesteś czy jaka?????? Podwyższone próby wątrobowe są SKUTKIEM brania tabletek, znaczy ze wątroba sobie z nimi nie radzi. Ale tak, jesteś zabezpieczona, oczwywiście. Tylko że wiesz co, durna panno, powinnaś NATYCHMIAST odstawić tabsy, nim sobie zjedziesz wątrobę jeszcze bardziej. Skąd się biorą takie idiotki.

Gość gosia 100
czyli jestem zabezpieczona??

Gość gosia 100
???

chyba wszyscy ci pisza ze jestes zabezpieczona mimo tych prob ale dalsze branie tabletek anty bedzie bardzo szkodzilo twojej watrobie! juz wszystko rozumiesz?

Gość gosia 100
wiem,ale w jakiejs ksiazce przeczytalam ze nawet jakes schorzenia moga powodowac ze tabletka sie zle wchlonoie, z przewodu pokarmowego.o jakich oni scgorzeniach mowia?

Gość gosia 100
co to jest niewydolnosc watroby?

Gość gosia 100
przepraszam ze o to pytam ciagle.ale dzisiaj tak przeczytalam ze scwystepujace schorzenia moga powodowac ze tabletka zle sie wchlonie z przewodu pokarmowego.chcialam sie was tylko spytac o jakie schorzenia jest mowa.

Gość gosia 100
wiem jednak bede musiala tak zrobic.....tylko ostatnio sie kochalam z chlopakiem i sie boje ze nie dostane okresu.i wszystko to jest przez ta watrobe///bo sobie cos wmowilam a co z tymi schorzeniami?o jakich schorzeniach pisali w tej ksiazce?co mieli na mysli? a co to jest niewydolnosc watroby?

Gość gosia 100
wczoraj wzielam ostatnia tabletke.czyli mowisz zebym sie uspokoila i tabletki dzialaja???? dziki i jeszcze raz przepraszam ze ciagle sie powtarzam

Gość gosia 100
czyli podsumowujac to podwyzszone proby watrobowe nie obnizaja dzialania tabletek? i jestem w pelni zabezpieczona lykajac tylko tabletki antykoncepcyjne?

Gość gosia 100
?

Gość gosia 100
rozumiem ze odpowiedz tak oznacza ze nie wplywaja na pigulki? przepraszam,ale wlasnie przed chwila nma innym portalu wyczytalam ze pigulki sa rozkladane w watrobie,a jak sa podwyzszone proby watrobowe to skladniki pigulki moga sie dobrze nie wchlonac.czy to prawda? ja juz sama nie wiem co o tym myslec...

Gość gosia 100
ale prosze odpowiedz,jak ci sie wydaje? czy rzeczywiscie nie powinnam sie martwic?

Popierwam to, co napisała Natia.Próby wątrobowe nie mają nic do skuteczności czy nieskuteczności.Odpowiedź \'tak\" była odpowiedzią na Twoje pytania. Przeczytaj pytania i dopasuj odpowiedź.\"podwyzszone proby watrobowe nie obnizaja dzialania tabletek?\"- Tak, nie obniżają.\"i jestem w pelni zabezpieczona lykajac tylko tabletki antykoncepcyjne?\"- Tak, jesteś zabezpieczona

Gość gosia 100
z tego wynika ze proby watrobowe nie obnizaja tabletek?

Gość gosia 100
ale sa skuteczne?

Gość gosia 100
nie po prostu sie teraz boje... prosze,napisz mi w jednym zdaniu czy proby watrobowe wplywaja na tabletki antykoncepcyjne? chyba mi terzeba to 10 razy powtazac przepraszam was za to...

Gość gosia 100
nawet 1 badanie powinno byc najwyzej do 31 normy a mi wyszlo az 77

Gość gosia 100
prosze ostatni raz.... i obiecuje ze juz nie bede was nekac takimi pytaniami...