Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

chce dorwac nawiedzonego gowniarza !!!

Polecane posty

od ponad roku ciagle wydzwania .odbieram i cisza.probuje sie laczyc na moj koszt.nie wyrazam zgody a jesli wyrazam i laczy mnie z tym numerem to i tak nic nie gada.przez 3 miesiace mialam z tym nr swiety spokoj ale znowu teraz sie zaczelo.potrafi dzwonic co 3 minuty non-stop.o kazdej porze. wiem tylko tyle ze to jakis facet( zadzwonilam do niego kiedys z innego nr, jakis mlody gl;os, ok 20 lat).wyswietla mi sie jego nr. Chce dowiedziec sie do kogo nalezy ten nr, czy policja mi w tym pomoze?

Gość pomachać jej na pożegnanie
do sieci jego idź, powiedz o co chodzi i powinni sprawdzić, ew najpierw na policję, da się go namierzyć, lepiej żebyś miała kogoś znajomego w tej sieci (ppo nr mniej więcej określisz co to za sieć) bo tak moga robić problemy a ogólnie to mała szkodliwość społ czynu jest i nikomu się nie będzie chciało tyłka zza biurka ruszyć..

jego numer zaczyna sie od 887.....to chyba \"sami swoi \"

Gość sucha111188
no to sieć ery

wiem ze policja jest w stanie szybciutko stwierdzic do kogo nalezy nr kom.dowiedza sie nawet nazwisko, adres tej osoby.kiedys bylam swiadkiem jak pewien prokurator rozmawial przez tel z jakims glina ktory siedzial w pracy nad jakims aparatem.prosil go aby mu szybko sprawdzil czyj to nr.namierzyli go szybko. zastanawia mnie czy policja zgodzilaby sie to zrobic dla mnie. czy te argumenty wystarcza ze ktos nadmiernie dzwoni i mnie wkurza.w sumie niczym mi nie grozi.

Gość sratatatablaha
Policja w takiej sytuzcji nic nie zrobi-sama jestem w podobnej-i nie namierzy telefonu jeśli to jest telefon na kartę.

Gość melrose2
mozesz zablokowac polaczenia z tego numeru. zapytaj w telekomunikacji.

a mozna jakos zablokowac ten nr? zeby juz do mnie nie dzwonil ?

operator nic ci nie pomoże, chyba że ma nakaz od odpowiednich organó ścigania, policja też za wiele ci nie pomoże, jeżeli \"tylko\" dzwoni i nic nie mówi- co innego gdyby groził, ubliżał. Zmień nr.

Gość sratatatablaha
ja próbowałam zablokować to mi powiedzieli że mam nie odbierać telefonu.

nie jest grozny ale mega wkurzajacy. bo jak zaczynaja sie te telefony to non stop. dzisiaj narazie nie dzwonil ale moze dzwonic wieczorem przez 2 godziny. numeru nie chce zmieniac. moge chyba tylko liczyc az mu sie znudzi.dzieki Wam wszystkim za udzielenie odpowiedzi :)

daj nam jego nr to i my zobimy sobie z niego jaja :-D

Gość makumba***
wlasnie daj tu numer, to mu sie szybko odechce

Gość dama...
spróbuj zrobić w telefonie przekierowanie rozmów na jakiś zagraniczny nr telefonu :D nie próbowałam nigdy tego robić - tzn robiłam przekierowania z komórki na stacjonarny ale na zagraniczny numer nie jeśli się da i szczeniak dodzwoni się do honolulu i w sekunde wszystkie środki z karty mu zeżre to może odechce mu się dzwonić :P

Gość sratatatablaha
k8------------->a moge ci dac tego co mnie wkurza???????

ale będziemy tylko sygnały puszczać z zastrzeżonego nr :-) i tak nic nie robię, tylko w łózku leżę...sama :-)

Gość makumba***
przekierowanie to genialny pomysl

Gość sratatatablaha
przekierowanie jest mozliwe gdy masz tel na abonament

Gość dama...
niby tak, ale musisz mieć też na uwadze to że ty nie będziesz wiedzieć czy ktoś dzwonił czy nie ja bym to załatwiła z kimś znajomym kto siedzi za granicą wieczorem jak gówniarz by dzwonił zrobiłabym przekierowanie na numer kogoś znajomego i przez skypa bym się z tą osobą kontaktowała - bo to ona będzie wiedzieć czy dzwoni czy nie:P

no właśnie, policja nie zrobi nic bo nie jest groźny, a sieć nie bo to ich klient i nie mogą.. dlatego zorientuj się czy nie masz kogoś znajomego tam (887 to nie heyah?) ale jak ma na kartę to ten pomysł z przekierowaniem jest świetny:) teraz techniczne pytanie - jak się to robi? mam tel w orange i chcę takie coś zrobić. jak?

no z tym przekierowaniem to bybylo zajebiscie....szkoda ze on ma karte.

ale to ty musisz mieć na abonament, nie osoba dzwoniąca..

Gość dama...
co z tego ze ma karte, przeciez to nie on ma przekierowywać rozmowy... nawet lepiej bo jak mafona na kartę to może za granice dzwonić a z abonamentami to różnie bywa:P

Gość sratatatablaha
a mi ktoś pomoże??????

jego nr to albo z sami swoi albo z hejah......kurde ja tez mam na karte.wiec z przekierowania nici .

ty zrób to samo:) albo podaj ten nr tutaj, coś się wymyśli... wiesz coś o nim?

Gość dama...
nie wiem czy to jest zależne od sieci... zawsze to robiłam w telefonie, w menu połączeń jest przekierowanie rozmów, tam podaje się numer tel na który mają być przekierowane połączenia...w ten sposób też się pocztę głosową wł lub wył - wystarczy wpisać tam nr poczty głosowej

ooo tez mialam nawiedzonego wielbiciela :O jezeli nie grozi ci i nie straszy to policja nic nie pomoze :O