Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

chce dorwac nawiedzonego gowniarza !!!

Polecane posty

3 lata matko boska:O tylko uczyc sie od was tej cierpliwosci:P

Gość myśka...
wiecie co - ja bym tam numer zmieniła. Teraz można przecież sobie wybrać numer w zestawie startowym i mieć nowy całkiem fajny. Ktoś by mi kazał się męczyć tyle czasu... W końcu jaka to filozofia podać kilkunastu czy iluś tam znajomym nowy nr...

Gość sratatatablaha
A mi nikt nie pomoże z moim misterem ?? :(

Gość znam jednego
cierpliwości :D A co ja będę przez psychopatę numer zmieniać 😠 zobaczymy kto kogo przetrzyma :p

A właściwie czemu nie zgłosić na policji że wygraża? Jak będize miał rozprawkę w sądzie, to jak udowodni, że nie wygrażał , nie ubliżał? Dzwonił maniakalnie - na to są dowowdy, ale nie ma potwierdzenia na to co mówił! Możesz dowolnie tutaj uzupełnić, a jeszce mozę jakieś odszkodowanie by się wywalczyło! Dupek powinnien cierpieć ;p

jak chce ci sie to znosic to ok twoja sprawa

nastepnym razem bym bardziej uwazala po porstu komu nowy numer daje i tyle

Gość myśka...
bo mi się wydaje, że tutaj chyba o to chodzi żeby pokazać kto kogo przetrzyma, tylko po co komu coś tam udowadniać?! Po prostu jak nie zgłoszenie na policję to zmiana numeru, a nie tam niepotrzebne żale. Można sobie gdybać, ale samym gdybaniem się gościa nie zniechęci. On się najwyraźniej dobrze bawi, a dopóki nie dostanie po nosie, to z tej zabawy nie zrezygnuje. Jeżeli dziewczyny to poniekąd tyle czasu akceeptujecie, to co chcecie osiągnąć tym topikiem:

Gość znam jednego
Gregia ale co tu znosić ;) jak dzwoni zawsze odbieram i odkładam telefon głośniczkiem do poduszki, on sobie tam oddycha, albo milczy, a pieniądze na liczniku lecą, kiedyś będzie miał dość :D tych kosztów :p

jak przez 3 lata mu sie nie znudzilo i te koszty chyba zbytnio tez mu po kieszeni nie polecialy to chyba troszke jeszcze poczekasz:P

zrobie tak : numeru nie zmienie bo nie chce zmieniac. nie bede reagowala na jego tel, on zawsze dzwoni na moj koszt.wyglada to tak ze odbieram i slysze jakas sekretere ktora pyta czy zgadzam sie na ta rozmowe.poprostu nawet tej sekretarki nie bede odbierac.w lipcu znow wyjezdzam za granice.zmienie na te 3 miechy nr na zagraniczny moze znowu pomysli ze ten polski jest nieaktualny :)

Gość sratatatablaha
A na mnie nikt nie zwraca tu uwagi :(

jak to zwykle bywa opinie sa podzielone jedni zmienili by numer inni zostawili i znosili wydzwanianie dyszenie i cos tam jescze dalej:)

Gość ehhehehhe
przekierunkuj ten telefon najlepiej na 0 700 od razu mu si ode chce

cholera ciekawa jestem kto to jest.....zadzwonie z jakiegos numeru do niego...i teraz jak to sprytnie powiedziec aby powiedzial swoje imie, i cos wiecej.moze bede uwawala ze ze cos wygral.....ze bral udzial w konkursie i zeby potwierdzil swoje dane ;)

tylko musze wymyslec jakis konkurs, nagrode i ten caly tekst aby sie nie zorientowal ze to jaja .

Gość pomachać jej na pożegnanie
zadzwoń i zapytja "mogę prosić Tomka?" jak spyta "jakiego Tomka" to zapytaj "a do kogo się dodzwoniłam i jakąś nawijkę" (tak robiłyśmy z kumpelą jak do niej wydzwaniał koleś) a jak powie ze jest Tomek to przynajmniej imię będziesz znać :) mister białegostoku - napisz tu jego numer to go podręczę, jeśli ci tak dokuczył bardzo, kolejny raz piszę zeby tu podać jego numer (zależy ci na jego prywatności?) chyba ze to jakiś były na którym chcesz się odegrać, niefajnie..

\" dzien dobry z tej strony katarzyna chojnacka z firmy ....Panski numer bral udzial w losowaniu. dzis szczescie usmiechnelo sie do Pana.wygral pan 700zl. Po nagrode prosze zglosic sie osobiscie lub wyslemy przekazem pocztowym do domu.prosze tylko podac swoje dane abysmy mogli stwierdzic cxzy to pan.\" mopze znacie jakis lepszy tekst? a moze cos w tym poprawic ?

tylko wez to pod uwage ze on moze odrazu sie kapnac ze to jakis przekret bo bedzie sobie zdawal sprawe z tego ze nie bral udzialu w zadnym konkursie

Gość znam jednego
Myśka... - ja się tutaj nie żalę, nic z tych rzeczy :) tylko opisuję przy okazji tego topiku swój przypadek. Ona...82 a to mamy inaczej, bo ja znam "swojego" psychopatę to Czeczen, który jest tu na uchodźstwie, ubzdurał sobie, że zostanę jego żoną :p Pierwszą żoną, a ponoć pierwsza żona w muzułmaniźmie jest najważniejsza, taki honor :o

albo że dzwonisz z radia i ktoś wygrał konkurs i nie odbiera, i dzwonisz jeszcze raz, ale pomyliłaś cyferki, a że nie chce ci się tej osoby szukać co nie odbiera to proponujesz jemu nagrodę - tylko niech poda dane osobowe bo musisz zmienić w komputerze żeby się nikt nie dopatrzył podmiany...

Gość sratatatablaha
żaden mój były, już podaje, a możesz coś teraz napisać?? np. że chcesz się z nim umówić?? bo on wkółko śledzi mnie.

wieczorem mogę, jak kupię startera z innym numerem ;) ale spoko, tylko coś więcej napisz o nim, żeby nie było że to podpucha. może ma konto na fotce albo coś - zobaczyć chociaż kto to..

wieczorem mogę, jak kupię startera z innym numerem ;) ale spoko, tylko coś więcej napisz o nim, żeby nie było że to podpucha. może ma konto na fotce albo coś - zobaczyć chociaż kto to.. na razie uciekam na słonko, będę zaglądać, niezła opcja z tymi świrami.. do mnie kiedys koleś tak wydzwaniał, pisał, ignorowałam, nie reagowałam, w końcu znajomi (wspólni) mu "zasugerowali" żeby odpuścił. a potem zawołała go armia i spokój;)

Gość sratatatablaha
zaraz wyślę link z jego zdjęciem, sciągnęłam z netu.