Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

chce dorwac nawiedzonego gowniarza !!!

Polecane posty

Gość dama...
najpierw sprawdź czy nici bo tego bym nie była pewna...masz stacjonarny? spróbuj przekierować na swój stacjonarny to zobaczysz czy się da czy nie nie wiem czy to zależne jest od aparatu czy od sieci, ale już na kilku telefonach to robiłam i od razu pokazuje się komunikat czy przekierowanie działa czy nie..

Gość sratatatablaha
ten mój wielbiciel:D to mister bialegostoku.Kto chce numer i teraz go powkurzać????????

nic o nim nie wiem.dzwonilam od kumpeli do niego.nagralysmy jego glos.nie znam tego glosu ( facet ok 20 lat).nie mam zadnych podejzen kto to moze byc.skad ma moj nr....

Gość myśka...
ona82 - usiądź sobie na gg, załóż fikcyjne konto, poświęć godzinkę - jak mu tak puścisz kilkadziesiąt smsów pod rząd to sobie odpuści :P

ja doskonale wiedzialam kto to byl, bo cale noce siedzial w krzakach pod moim oknem i czekal az wyjde :O ale nic mi nie robil, nie grozil, tylko kochal do szalenstwa, doslownie :O

mozna wysylac z netu smsy na nr zaczynajacy sie od 887 ? z jakiej bramki ?

Gość sratatatablaha
hallo!!!!!!!!!!

Gość pomachać jej na pożegnanie
ona - pewnie to pomyłka, tzn on myśli ze dzwoni do kogoś innego - mój chłopak tak miał - dzwoniła laska do niego, tyle zę jak już się odezwała to chciała rozmawiać ze swoją mamą (pomyliła cyferki), a sms pisze nadal "mamo kup mi coś tam" ;) mister białegostoku powiadasz... dawaj go tutaj ;)

Gość myśka...
ona82 - można z gadu gadu - mój facet ma tel od 887 (sami swoi) i się da. Czasem są chwilowe problemy, ale generalnie wychodzi.

ok, zaczynam mu pisac :) z ta \"mamo kup mi...\" fajny pomysl :)

idziesz na polcje mowisz ze spod tego numeru dostajesz pogorzki i ma pozamiatane a przynajmije zablokuja ten numer dziwie ci sie ze rok czasu tak wytryzmujesz

Gość dama...
jakiś opis przyrody z pana tadeusza w częściach mu wyślij:classic_cool::P

Gość sratatatablaha
nazywa sie tadzio siekierko :D-namierzyłam go.kto mi pomoze?????

Gość myśka...
ona - tylko ze swojego nru gadu nie pisz, bo jak on podłapie, to Ci jeszcze gg zapcha. Załóż sobie inne takie robocze :D

cholera.problem z gadu gadu nie da sie wysylac smsow na ten nr . wyskakuje komunikat : Obecnie Gadu-Gadu nie umozliwia wysylania komunikatów SMS do tej sieci GSM

Gość myśka...
pomoże - nie pomoże - na pewno nie zaszkodzi. Może mu to coś da do myślenia. I jeszcze parę smsków o 3 w nocy np. po drodze do łazienki. Niech też mu coś w nocy dzwoni...:D

Gość nunu
ten numer 887... to sami swoi nie heya

Gość myśka...
mi czasem puszczało. Nie zawsze ale przeważnie tak. Spróbuj za jakiś czas...

Gość nunu
sprobuj wyslac ze ztrony plusa

wydzwanial regularnie przed wakacjami.pozniej wyjechalam za granice na 3 miesiace.zmienilam numer na zagraniczny.dupek pewnie myslal ze juz nie mam tamtego numeru.teraz sobie o mnie przypomnial i znow od jakiegos miesiaca dzwoni na moj polski numer.

Gość sratatatablaha
Halo!!! Czy ktoś mi pomoże tego mistera wykurzyć???????

a czemu nie zmienis po prostu numeru:O sama sobie problem robisz

Gość myśka...
albo faktycznie - wyłącz go na parę dni. Albo wyłączaj na parę godzin dziennie. Jak parę razy usłyszy że jesteś niedostępna to sobie odpuści - przynajmniej na jakiś czas.

ja bym na jakis czas zmienila numer a potem bym do tamtego worcila najbliuzszych znajomych bym poinformowala o nowym numerze i poczekala az tamten sie uspokoi zobaczy ze przez miesiac powiedzmy jest abonent czasowo niedsotepny i pomysli ze zmienila numer

zreszta niewiadomo czy tylko on ma ten numer czy moze po necie gdzies nie krazy w ogłoszeniach towarzyskich jak to czasami bywa

Gość znam jednego
który już 3 lata wydzwania i jeszcze mu się nie znudziło :p w dodatku dał mój numer telefonu kolegom i oni też się dołączyli do zabawy :o