Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Tęsknie za swoim Misiaczkiem!!! Słomiane wdowy razem tęsknić będzie raźniej!

Polecane posty

Gość lilia nad stawem
tez jestem zazdrosna o mojego a on o mnie ani troche chyba, albo tak mi ufa ze wierzy ze nic zlego nie zrobie, fajnie ze chociaz tu mozemy napisac jak jest nam zle

ale ja juz mam tego dosc :( polazł gdzies na jakis festyn nawet nie wiem gdzie i z kim :( a mnie to juz nie łaska wziasc :(

dokladnie. wiecie ja czesto ja gdzies zabieralam. czasami ja moj chlopak i ona. a ona wcale:( nie wiem czemu tak jest. ale trudno. ja chetnie bym wyjechala do neigo gdyby nawet zdecydowal ze zostanie tam. studia bym przerwala bo wiem ze i tak je skoncze. predzej czy pozniej - bo to studia z zamilowania :)

lilia nie wiem moze sie myle..ale moze on nie jest typem zazdrosnika. Moj na przyklad nie ejst. czasami chcialam wywolac zazdrosc ale nie dalo rady. izapytalam o to. powiedzial ze ufa mi i nie ma powodow aby byc zazdrosnym. taki typ i juz;) mimo iz ja wolalabym czuc ciut zazdrosci:D

Gość lilia nad stawem
olenka wiem ze Ci trudno ale lepiej dokoncz studia jak najszybciej, potem bedziesz miaal to za soba, a nie masz innych kolezanek z ktorymi mozesz wyjsc pogadac? szkoda ze nie mieszkamy wjednym miescie

moja \"przyjaciolka\" to byl pasozyt :( jak jej bylo zle to ja jej pomagałam tez zabierałam ja z chlopakiem na imprezy a jak mi cos trzeba bylo to ona zadko co mi pomogła a teraz to juz wogole...:( szpanuje ze ma chlopaka o 7 chyba lat starszego...brr :( dobrze ze teraz idziemy do innych szkoł :)

Gość lilia nad stawem
nie dziwie ci sie madziu ze jestes zla, mogl zabrac ciebie, ale moze chcial spedzic czas z kolegami, facet potrzebuje tez troche pobyc bez dziewczyny, olenka w moim czasme udalo mi sie wywolac zazdrosc ale rzadko, jak dostawalam ssmki od kolegow to neizbyt mu sie to podobalo, ale ostatnio nie jest zbyt zazdrosny, chyba mysli ze jak juz jestemy tyle czasu razem to nikt mnie jemu nie odbije

i mi jakos smutno :( niby obydwoje zauwazylismy ze kryzys minal to teraz znow mi zle :(

ja wiem ze on jest z kolegami i wiem ze musi czasem pobyc beze mnie ale ja wiem ze tam moga byc jakies dziewczyny :( ufam mu ale jednak jestem zazdrosna.dziewczyny to da sie jakos wyleczyc???

Gość lilia nad stawem
powiem tak ufasz mu ale nieufasz innym dziewczynom bo niektore sa w stanei zrobic bardzo duzo zeby dostac to czego oczekuja, wiesz moze z czasem troche Ci minie, myslalam ze moj bedzie dzis na gg ale po wczorajszej sprzeczce chyba nie ma ochoty rozmawiac, szkoda, musimy si pogodzic do czasu jego przyjazdu

nienawidze jak gdzies wychodzi beze mnie :( nie dosc ze sie zle czuje to jeszcze mi zle bez niego i mi zle bo on gdzies poszedl sam z kolegami :( ehh :(

ja itak skonhcz te studia:) ale zawsze moge zagranica:D wlasnei dzwonil ahhh:D:D:D milutko go uslyszec:)

Gość lilia nad stawem
jezeli asz mozliwosc skonczenia studiow za granica i nic Ciebie tu nie trzyma to jedz do niego, madziu bedzie dobrze zobaczysz

ajj lilia narazie sobie tak gdybam;) zobaczymy jak bedzie, ja jestem taka osoba ze jutro moge wyprowadzic sie gdzies, a za rok jeszcze gdzies:) taka jestem:)

lilia mam nadzieje ze znow bedziesz miec racje :) jutro 16-stego około 16 bedzie 16 miesiecy jak jestesmy razem :D ciekawe czy sie jutro zobaczymy...

Gość lilia nad stawem
gratulace dla madzi z powodu malej rocznicy i dla ciebie olenka ze juz niedlugo bedziecie razem, ja pewnie za tydzien bede go miala przy sobie, no chyba ze nie pogadamy do tego czasi atmosfera bedzie dalej napieta, jak sie nie zobaczymy to w czwartek napize milego smska i bedzie dobrze

lilia napewno sie pogodzice.mam nadzieje ze szybciutko bo nie lubie jak jestescie smutne :)

Gość lilia nad stawem
pogodzimy to pewne, tylko przed nami trudna rozmowa o tym ile jeszcze bedzie za granica, wiecie jak jechal to mowil ze jedzie na maxymalnie rok czasu, tylko ja myslalam ze zostanie tam max 3 miesiace bedzie mial dosc i wroci na stale, zle mi ze on tam daje rade, ze nie cche wracac, to tak jakby bylo mu dobrze beze mnie

lilia napewno mu nie jest dobrze tam bez ciebie.ale wiesz jacy sa faceci nie pokaza za bardzo po sobie ze tesknia a w sercu napewno tesknia.ale niestety powazna rozmowa was nie ominie.

Gość lilia nad stawem
przez ten czas jak bedzie musze sie tak zachowywac zeby zrozumial ze zyc bede mnie nei moze, tylko nie wiem co mialabym robic zeby to zrozumial

hmm...moze poprostu mu powiedz ze ty nie mozesz bez niego zyc.ze jest dla ciebie wszytskim

Gość lilia nad stawem
to juz mu wiele razy mowilamwczesniej zanim pojechal i jak n gg rozmawialismy, moze jak mnie ozbaczy po tym czasie to zakocha sie na nowo, jak sie pierwszy raz zobaczylismy to po kilku miesiacach powiedzial mi ze nie sadzil ze bedzie mial u mnie szanse, ze taka dziewczyna jak ja chcicalaby z nim byc, a ja jestem normalna dziewczyna tylko wtedy ladnie wygladalam bo zalozylam spodnice, buty na obcasach a on lubi jak kobieta tak wyglada i to chyba byla milosc od pierwszego wejrzenia z jego strony

ehh skad ja to znam :) zobaczysz wroci i zakocha sie na nowo i to jeszcze bardziej :) przynajmniej u mnie tak bylo po dlugim rozstaniu

Gość lilia nad stawem
spac ide, wczesniej zrobie sobie maseczke a jutro bede sie opalala bo blado wygladam, nie chcialo mi sie opalac ale jak m wrocic to musze sei poswiecic i ladnie wygladac, pa dziewczynki, niech sie Wam przysnia Wasi ukochani

ja na sekundke zajrzalam ale sie zmywalm bo jestem zmeczona bo spedzilam dzisiaj w tym upale 3 godzinie w aucie;/ i wynudzilam sie u rodzinki. a tak poza tym mam ochote skakac do gory z radosci...ze za 19 dni jade...ahhh zycze wszystkim milusich snow:)