Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaaa

BIELACTWO - jak zatuszować plamki na twarzy?

Polecane posty

Gość plamkaaa

Cierpię na bielactwo. Na twarzy wokół oczu i w okolicach ust mam widoczne białe odbarwienia skóry. Stosuje podkłady, ale niestety nie kryją dobrze, no i niestety po upływie godziny schodzą... nie wiem jakiego kosmetyku użyć:( poradźcie mi. Nienawidzę swojej twarzy. Niedługo już w ogole nie wyjde na dwór.

Gość A od jak dawna
masz te plamki ?Mi wyszły w tamtym roku w kwietniu koło oczu i od tamtej pory nic się z nimi nie dzieje jak nie jestem opalona to nawet nie tak bardzo jewidać gorzej jest teraz ale ja nakładam cień do powiek perłowy brąz i jest w miarę dobrze.

Gość plamkaaa
Ja mam te plamki od dziecka... ale kiedys nie były aż tak widoczne. Mam na kolanach, dłoniech, kostkach nóg, to bym jeszcze przeżyła, ale na twarzy to koszmar:(

Gość na takie biale plamki
pomaga dziurawiec poczytaj sobie o nim przed wyjsciem na slonce tzreba nim nasmarowac zmienione miejsca

Dziurawca nie mozna stosować i pozniej wystawiac sie na promienie sloneczne i chodzic na solarium!!!!! To wlasnie grozi przebarwieniami

Gość na takie biale plamki
ale autorka nie ma przebarwien tylko biale plamki ktore trzeba doprowadzic do takiego koloru jak reszta twarzy, dlatego pomocny jest dziurawiec tylko trzeba dokladnie wyczytac jak go stosowac

Gość _tyropka_
przy bielactwie przeciez nie miożna wychodzic na słońce!!!!!1