Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkobiustnaaa

ODWAZYLAM SIE !!!pokazuje swój biust tylko po to byscie ocenily wy jako kobiety

Polecane posty

Gość zulugulaaaaaa
Matko kochana to jest mały biust?????????? Ten twoj chłopak jest beznadziejny.

Gość zulugulaaaaaa
Moim kobiecym okiem biuścik bardzo fajny naprawde nie warto nic zmieniać 🖐️ :)

Gość brzydkobiustna
WY POWAŻNMIE TAK MOWICIE?SERIO ? NIE CHIALAM SIE DOWARTOSCIOWAC ..NAPRAWDE:( JA SAMA NIE WIEM JUZ CZY MAM ZA MALY BIUST CZY NORMALNY..ON CIAGLE MI WMAWIA Z EPOWINNAMSIE ZDECYDOWAC NA WKLADKI SILIKONOWE:(

Gość to jest rozmiar B duze jak nic
a skoro masz miseczke DUŻE B !!TO NIE JEST TAKI MALY. maly to jest A! Ale przynaje ze są wieksze cycki takie jak C i D!jak przytyjesz powinnas takie mieć w przyszlosci.no to tyle!

Gość to jest rozmiar B duze jak nic
zreszta tez mam tylko b

Gość kici27
A może chodzi o to , że to tobie podobają się silikonowe cycki....Przyczytalam ten topik w calości i naprawdę w glowę zachodzę o co ci chodzi dziewczyno... Ps A tekst nie widzialam nigdy innych piersi -jest wprost niewiarygodny .Jakaś ściema i tyle

jeszcze raz sie wtrace. dla faceta nie warto nic zmieniac. ma cie kochac za caloksztalt a nie porownywac twoj biust z innymi. dla ciebie samej powiem ci ze mam biust podobnych rozmiarow ale bardziej zadbany. od lat cwicze biust aby tak sie nie \"rozlewal\" a byl kragly i ksztaltny. i jesli cokolwiek chcesz robic z biustem to zrob to dla siebie a nie dla faceta. pocwicz troche a biust nabierze ksztaltu i bedzie bardziej sterczacy a nie oklaply. pozdrawiam :)

Gość o FCUK
ooooooOOOOOOOOOOORGAZM mammmm

Gość kici27
Przykrość robisz tylko "malobiustym" kobietkom waląc takie teksty. No sama pomyśl ty masz male c a jest jeszcze a i b przed nimi.... szkoda gadać

Gość o FCUK
MUSZĘ TO JUTRO POWTÓRZYĆ!

Gość o FCUK
Zapiszę twój topik o ulubionych!

Gość brzydkobiustna
O MATKO!!A GDZIE JA NAPISALAM ZE NIE WIDZIALAM INNCYH PIERSI NIGDY>?NAUCZ SIE CZYTAC PROSZE BO TRAGEDIA.NAPISALAM ZE NIE POKAZWYALAM NIGDY MOICH PIERSI NIKOMU OPRÓCZ MEZA ANIE ZE NIE WIDZIALAM..CZEMU TAK PRZEKRECASZ?

Gość brzydkobiustna
rewelacja a jaką masz miseczke skoro masz podobny?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmma
jak dla mnie to za duze sa te cycki:) sama mam male i chcialabym miec wieksze ale te sa nieco juz za duze bo wole jedrne B a to takie C jest

Gość to jest ddddddd
A JAK WYGLĄDA D???PRZECIEZ TO WYGLADA NA D ANIE NA C ..SAMA MAM DUZE C I MAM MNIEJSZY BIUST.

Gość o FCUK
swoją drogą, musisz mieć starsznie krzywy kręgosłup

Gość kici27
23 lata a prożna jak nastolatka :( Po jakich ty ulicach chodzisz , że nie zauważylaś , że inne kobiet duuuuzo mniejszy biust mają

ja mam miseczke B. kupuje biustonosze za granica i nosze rozmiar 34 B a odziez sportowa w rozmiarze full B (pelne B) albo C.

Gość Kaasiia
wy to nazywacie duzym B????? o maaatkoooo.. ja nosze tak 70C zazwyczaj a mam chyba ze dwa razy mniejszy biust... ja bym dala D co najmniej:P ehh lepiej nie myslec co by ten twoj o moich powiedzial hehe:P biust masz prawie idealny:P

Gość to jest ddddddd
rewelacja tez ma pytanie do ciebie..blagam odpowiedz mi:) ile masz pod biustem i w biuscie..?

Gość kici27
no wlaśnie jaki biustonosz nosisz? A może nie nosisz i dlatego nie wiesz czy duży czy maly...

Gość to jest ddddddd
rewelacja ja mam pod biustem 75 cm a w biuscie 90 cm i nosze już C a czasem w b wchodze.. wiec ile ty masz wbiuscie i pod nim skoro masz piersi jak autorka i mowisz ze masz b??:( ja mam dwa razy mniejsze od tej laski a ma własnieB wiec moze ty masz Draczej?

Gość Kaasiia
o o no ja tez chcialabym wiedziec.. bo jakos dziwnie oceniacie.. ja mam pod 72 i w 87 to co to waszym zdaniem jest? B albo i C male bo male ale zawsze chyba co... a moje sa duuuuzo mniejsze..:(

ja nosze B ale tak jak mowie. ksztalt mojego biustu jest calkiem inny. na zdjeciu dziewczyna ma podluzny troszke oklaply biust. ja mam bardziej okragly i podniesiony. ale to kwestia cwiczen.

Gość Kaasiia
rewelacja - i masz takie jak brzydkobiustna ????? przeciez to niemozliwe...

noe nie mam takich samych. cwicze i mam zupelnie inny ksztalt. ale gdy mialam przerwe w cwiczeniu to mi podobniez oklapl :/ teraz staram sie do tego nie dopuscic. chociaz nie widze nic zlego w tym jesli ktos nie cwiczy biustu. to rzecz indywidualna. :)

Gość rewelacja cos klamiesz
rewelacja t male masz wymiary ..jak mozesz wiec miec takie wielkie cyce jak autorka?

jak przytyjesz i oklapniesz to tez bedziesz miec wielkie cyce. nie cierpie jak ktos tak mowi o piersiach. milego wieczoru :)

Gość Kaasiia
ajj rewelacja cos nakrecila i sie zmyla:P ja sie dalej upieram ze autorka ma D co najmniej:) a ja mam swoje marne C:)