Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkobiustnaaa

ODWAZYLAM SIE !!!pokazuje swój biust tylko po to byscie ocenily wy jako kobiety

Polecane posty

i niech wam bedzie :) nie bede sie spierac skoro wiecie lepiej niz ja jaki mam biust :)

Gość do brzydkobiustnej
ZMIEŃ FACETA ZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETA ZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETA ZMIEŃ FACETA ZMIEŃ FACETA ZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETAZMIEŃ FACETA

Gość ale jaja .chyba was kopło
ej rewelacja ja mam identico jak autorka prawie i nawet cyknelam teraz cyfrówką fotke i wyszly takiej samej wielkosci piersi a mam takie wymiary. pod biustem:76 cm w biuscie :98 cm wiec jak ty mozesz miec takie same?szok:(

Gość do brzydkobiustnej
JESTEŚ STUKNIĘTA DZIEWCZYNO, ILE MASZ LAT ŻE SWÓJ BIUST NAZYWASZ MAŁYM??

Gość no dużego to nie ma
ale ona ma maly biust przeciez.nie płaski ale nie duzy tez. wiec o co ci chodzi?

nie bede sie wdawac w dalsza polemike. wyrazilam swoje zdanie i zasugerowalam pewne kroki autorce. i to wszystko z mojej strony a w licytacje mnie nie wciagniecie :) jesli macie wiekszy czy ladniejszy biust to chwala wam za to ja sie czuje dobrze w swojej skorze :) milego wieczoru:)

Gość sdsdsdsdsds
rewelka ty chudzielcu..:)haha coty tu robisz jeszcze?nie spisz?

Gość rimelkak
dziewczuyno biust jest sliczny naprawde nie masz obwislych piersi sa naprawde ok pomysl co beda mialy kol z pracy twojego chlopa po ciazy albo na starosc... obwisly- typowa murzynska urodza bedzie je czekac:} a tak namarginesie - pod biustem mam 74 w bisucie 89 jaka miseczka???

Gość Margeuritte
ta panna to ma chyba C albo duze B. Ja mam mniej wiecej taki jak ona i nosze B/C

Gość Margeuritte
a tak wogole to u mnie wcyodzi jakas bzdura jak mierze , jak mierze z tabeli wychodzi mi ze mam A, a w A za nic w swiecie nie wejde B tez zazwyczaj jest przymale. pod biustem mam 79-80 a w biuscie jakos 92 a B jest dla mnie za male bop mi sie wpija w boki piersi.

Gość rimelkak
najlepsze sa stanika made in china;] z triumpha sa jakies dziwne:/ w wygladzie jak i numeracja;]

Gość _potydka_
buahahaha to śa małe piersi??? To chyba jakas prowokacja...albo masz jebnietego faceta. ps. faceci,ktorzy lubia wielkie cyce to ammisynki.

Gość Dziewczyno oszalałaś chyba
Twój facet jest psychiczny!!! To że z jakimiś dziwami pracuje to ma już chyba jakieś spaczone podejście do kobiecego ciała. Nie powiększaj biustu!!! Absolutnie!! Mówię to jako kobieta. Nie poświęcaj swojego zdrowia dla faceta. Nie warto. Takie silikony to trzeba co 10 lat wymieniać i z każdą dekadą jest potem z nimi coraz więcej problemów. A dla facetów nie warto się poświęcać. Wyobraź sobie że powiększasz sobie biust specjalnie dla faceta, a potem on może Cię porzucić z jakiegoś zupełnie innego powodu i zostaniesz na lodzie. Z facetami naprawdę nigdy nic nie wiadomo. Twój facet Cię chyba nie kocha jeśli nie akceptuje Twojego ciała. Jeszcze by można było sobie wytłumaczyć to jakoś gdybyś była totalną dechą, ale przecież ja tu widzę naprawde fajny biuścik!!! Nie psuj tego co ci dała natura. Jesteś jeszcze młoda! Za młoda na takie operacje. Nie daj sobą manipulować. Ja na Twoim miejscu absolutnie nie życzyłabym sobie żadnych tekstów na temat mojego biustu, czy biustów koleżanek z pracy!! To jest po prostu żenujące. Bez obrazy ale Twój chłopak to chyba jakiś pustak :(

Ja mam 75 D i wolałabym mniejsze,ciężko kupić stanik,zle sie biega i kręgosłup dostaje w kość,z tego co wiem to latanie samolotem odpada. Jak Cie niedaj Bóg zostawi to nie bendziesz miała do siebie pretensji bo ja bym miała. Daj Mu kartke papieru ,niech napisze na niej co najbardziej Mu się w Tobie podoba(tylko Mu nie mów że ocharakter też chodzi),jeżeli napisze więcej cech fizycznych to zastanów sie czy aby napewno to ten właściwy.Jeżeli bendzie na odwrót to spytaj się czy jest to takie ważne skoro mimo małego-Jego zdaniem-biustu jest z Tobą a nie z jedą z lal z pracy?

Gość NO MALUTKI ALE CO Z TEGO

Gość Etam
Ja powiem Ci Tyle jestem Chlopakiem i twierdze ze !!..... masz chorego Faceta ja swoja dziewczyne kocham za to jaka jest a nie za to jaki ma biust tylek czy wlosy ....... Ehh albo masz jakas jazde z Tym i sobie wmowilas albo on Kocha sie z Toba kochac a nie Kocha Ciebie... . a biust jak biust szczerze ciekawosc mnie sklonila czy ten twoj Chlop ma na co narzekac odowiem NIEMA na co narzekac !

Myślę, że mężczyźni nie są warci tego, żeby aż tak się dla nich poświęcać. Każdy normalny lekarz w Twojej sytuacji odradzi Ci operację plastyczną twierdząc, że piersi masz idealne. Nie będę Ci radzić, co masz zrobić z mężem, bo wiem jedno: nie potrafiłabym być z facetem, który wymaga ode mnie, żebym dla niego zmieniła swój wygląd. Ale zrobisz jak uważasz. Skoro Twojemu mężowi tak bardzo podobają się koleżanki z agencji, w której pracuje, to czemu Ciebie wziął sobie za żonę?

Gość zazdroscicie eee
ale brzydkie cyce i male w dodatku.

Gość przecietniackie
no za duze one nie są :)(