Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natura ze mnie zakpila

Jak brzydki facet może wiedziec ze kobieta go akceptuje ?

Polecane posty

tzn jego fizycznosc ? ze sie podoba i moe robic jakies kroki w jej kierunku ? to co ja bralem za akceptacje byly zawsze zwyklymi objawami kolezenstwa.... Jestem juz zmeczony tymi ciaglymi porazkami...

az tak zle jest z toba, moze nie ejstes wcale brzydki tylko sie za takiego uwazasz. kazdy ma inny gust

Gość zachowuj sie jak ladny
i wtedy pytaj dalej - skad facet moze wiedzic ze go kobieta akcepuje

Gość Kocur w szpilkach
Jeżeli nie masz nie wiarygodnie ropnych pryszczy na twarzy to nie widze problemu. Jeżeli przed toba nie ucieka znaczy -> lubi A jeżeli w intymnej sytuacji "coś" nagle sobie przypomni ważnego... To nie rajcujesz ją słonko...

ja mialam tak ze podobal mi sie facet, a gdy moja kumperla go zobaczyla wydusila z siebie\" boze jaki on straszny\" a mi sie podobal, rzecz gustu :)

Gość mnie sie podoba facet
o ktorym tez slyszalam,ze jest strasznie brzydki. Ale on jest bardzo sexi w tej brzydocie,meski i ma szalenie niezalezny charakter. No i powalajacy usmiech i spojrzenie.Uwazam,ze jest piekny, w kazdym razie niesamowicie pociagajacy. Nie mam pojecia co on sam mysli o wlasnej urodzie, a przeciez go noe spytam.

ale jakie sa objawy akceptacji ??? bo to ze nie ucieka to nic nie znaczy :D moze byc poprostu dobrze wychowana...Nie czuje tego ze sie podobam kobieta wiec nie wiem jak takie znaki wygladaja........

Ja tez bylam kiedys z brzydalem, bylam strasznie zakochana!! :) nie wyszlo z innego powodu, uroda nie miala znaczenia

akceptuje wtedy gdy chce z tobą być mimo wszystko

Gość mnie sie podoba facet
tego nie wyczujesz, Jak mi sie facet podoba to robie na ogol wszytko,zeby on na to nie wpadl. Jestem zmieszana, ciezko mi sie gada, w kazdym razie na poczatku. Jednak taka dziewczyna raczej da ci numer telefonu, umowi sie z toba.Jak ja dotkniesz przypadkowo nie bedzie sie na gwalt odsuwac. Ale jak jest bardzo ozywiona w rozmowie, nie kokietreyjna tylko konkretna, nie stara sie wygladac slicznie, spotyka sie z toba bez makijazu i byle jak ubrana, mowi chetnie o swoich wadach, to raczej kiepski znak

Gość interesuje sie tobą
pyta o twoja prace, czy studia , rodzine, dziecinstwo, przyjaciol,slucha cie uwaznie, stara sie przy tobie jak najlepiej wypasc,chwali cie,przedstawia cie chetnie znajomym, zaprasza cie do domu, umawia sie z toba w miejscy publicznym,nie wykreca sie od spotkan

tylko zeby doszlo do spotkan musze ja zaprosic...aby ja zaprosic musze widziec ze ona tez chociaz w minimalnym stopniu tego chce ... i tu jest pies pogrzebany

Gość kurdupel
brzydki t jeszcze pol biedy, mnie kurwa nie zauwazaja bo zbyt maly jestem

wiesz co jezeli \"natura z ciebie zakpila\" to musisz znalezc w sobie cos poza uroda co masz fajnego i to eksponowac. np ja kiedys poznalam faceta ktory dalabym sobie wtedy reke uciac ze nigdy by mi sie nie spodobal, wogole anty moj typ, tragedia, taki zwykly , nieatrakcyjny. nagle zwrocilam uwage na jego poczucie humoru- mial takie specyficzne, wszystko mowil na przekor z powazna mina, potem zrobil mi masaz plecow taki mocny i sie normalnie zakochalam!!! nagle wydal mi sie najpiekniejszy w swiecie, nie wiem jak to dziala.... ale na pewno jak bedziesz sie czul brzydki to dziewczyny to wyczuja. musisz znac swoja wartosc!! u faceta nie liczy sie tyle wyglad co to jak sie ubiera, jaki ma styl, czy o siebie dba, jaki ma charakter, czy jest meski.dziewczyny lubia facetow pewnych siebie.

Gość interesuje sie tobą
no trudno, jestes facet, musisz zaryzykowac, Jak odmowi, to sobie dasz spokoj. Nie rob z tego umawiania wielkiego problemu, moze do kina idz,albo na jakas wspolna nauke sie umow. Albo odprowadz ja pod preteketem,ze idziesz w te sama strone. Albo spytaj, czy moze ci cos tam pozyczyc, ksiazke np, to nedzie bezpieczne, udawaj,ze naprawde jej potrzebujesz, Albo spytaj o cokolwiek , potem sie klaniaj, ew przedluz rozmowe.I za bardzo na pierwszym spotkaniu nie atakuj.

a z tym zaproszeniem to najlepiej jest powiedziec pol zartem pol serio np. jezeli polska wygra dzisiaj mecz to ja ci stawiam piwo a jak przegra to ty mi. wtedy zobaczysz- albo powie- dobra zaklad (interesuje sie toba) albo powie - hahahah i zamilczy (uda ze wziela to za zart= nie interesuje sie toba), a ty nie bedziesz sie czul glupio

wystarczy porozmawiać ,a jak nie zbędzie cię z byle powodu i wyczujesz że jest zainteresowana twoją osobą ,warto zaryzykować i umówić się na randke

Gość interesuje sie tobą
tak, musisz byc pewny siebie - tzn nie popisywac sie czy byc nachalny itp, tylko musi bic od ciebie przekonanie,ze masz poczucie wlasnej wartosci, jestes kims, jestes niezalezny,masz swoje ciekawe zycie i zainteresowania , jestes w czyms dobry i o tym wiesz.

Gość fajny pomysl Fredda
mozesz dac cos jeszcze?

Gość przegrałeś życie jak
każdy brzydki facet. Musiałbyś być super wygadany, mieć zajebiste życie i kupę kasy żeby się jakaś zainteresowała. Tylko nie licz na wiernośc, zdradzi cię z pierwszym atrakcyjnym który się nawinie

np. spytaj sie jej jakie piwo lubi, ona np powie warke a ty mowisz o nieeee najlepszy jest (i tu podajesz jakies malo znane dobre piwo ) , ona mowi nie znam, a ty - no to jutro sie z kumplami(albo bez kumpli) wybieramy do baru, zaoferuje ci i sie przekonasz ze jest najlepsze

Gość facet nie musi byc piekny
fizycznie, ktos powyzej nie ma racji.Wygadany tez nie, ma miec silna osobowosc i cos soba reprezentowac ( ten ladny tez), a co , Malysz taki piękny? a wszytkie go kochaja.

Gość dawaj dalej Fredda
to sa fajne pomysly, bo facet nie robi z siebie ofiary i latwo sie moze wycofac

tak to prawda facet nie musi byc piekny (niestety kobieta musi byc), wazne ze sie fajnie ubiera i ze jest męski, pewny siebie, zna swoja wartosc. czasami nawet podniecaja nas bardziej brzydale tacy ktorzy chodza wlasnymi sciezkami, niczego sie nie boja, maja wszystko w d***....(oprocz nas oczywiscie )

Gość przegrałeś życie jak
ale bujasz. Małysz :D kochają :classic_cool: buhahahaha jeżeli to tylko dla tego że karierę medialną robi, a osoby które takich kochają nie są raczej sensowne. Sława przeminie i zamiast MAłysza zaczynają kochać Kubicę, a potem xxx :D

Gość buhahahahah
Jak będzie wyglądał jak ostatni nie zależnie w co się nie ubierze, a najlepiej jak będzie bez gustu tak że wstyd go będzie koleżanką i rodzinie pokazać to też nic z tego :D

Gość Malysza kochaja
bo im imponuje, jest kims, kobiety to lubia. A w mediach jest nie z powodu jakiegos durnego Big Briohera itp tylko cods osiagnal. Kobiety lubia facetow skutecznych, takich, ktorzy cos osiagna ( wiec w podswiadomosci zapewnia jej i potomstwu przetrwanie). kiedys to byly bicepsy a teraz zaradnosc zyciowa szerzej pojeta. Powinien byc silny glownie psychicznie, twardziel. Panienki na pokazanie sie na imprezce moze wola mięsniakow, ale wychodza za takich, ktorzy daja oparcie glownie psychiczne.

żyj pełnią życia ,a dotychczasowe problemy znikną, i codzienne frustracje, nigdy więcej nudy,podrywaj kobiety,uwódz je, rozmawiaj, flirtuj,świetnie przy tym się baw.Nie bój się kobiet i przezwycięż nieśmiałość bo naprawde warto

wszystko fajne... oparcie psychiczne i w ogóle ale jak wolisz pokazać się z A a ślub bierzesz z B to znaczy to tylko że robisz to z czystego wyrachowania, bo B jest bardziej perspektywiczny... to ja wolę być sam :)