Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądry janeczek

SZYBKO ZOBACZCIE CO SIE STANIE Z WAMI JAK SIE BĘDZIECIE MALOWAĆ!!!!

Polecane posty

Gość mądry janeczek

po co sielasi malujecie?ja lubie naturalne dziewczyny . to samo bedzie z wami jesli bedziecie sie pudrować i malować.zejdzcie myszką na zblizenie twarzy tego paszkwila a zobaczycie co sie robi od pudru:( http://www.pudelek.pl/artykul/2895/doda_to_przedsiebiorcza_dziewczyna/ a jeszcze te wąskie usta...oblecha:( i male oczy:(a fuj !!

Gość jezu jakieona ma brzydkie
i nieciekawe oczy ..a wymalowana sie wydaje ładna z daleka..o matko..znam tyle lasek co maja sliczne i wielkie oczy jak ocean blekitne a nie są chwalone bo sie nie malują ..a ta brzydula jest taka wychwalana:(....

Gość lepszy niz jakas tam pedagogik
faktycznie jakas nie ona.. moze to nie doda ..tylko jakis fotomontaż >?co?przeciez doda ma tak wielkie ładne oczy ze szok.a tu na focie jakies male są ..

Gość ale ci fajnierr
sliczne ma oczy własnie.

Gość czytacczytacczytacczytac
tekst ....ta nizej to Rosati !

Gość mądry janeczek
nieinetersuje mnie rosati bo ta swoja drogą jest brzydka:)haha ale chodzi mi o tapete elektrody:)haha rostai i tak nie ma tapety i najwyzej ma mimiczne zmarszczki a nie z tapety

Gość katowiczanka_22
To dziwne bo ja się maluje od 16 roku życia i mam zero zmarszczek :D A ktoś tu napisał żeby spojrzeć na małe oczy dody i jej małe usta :o a co to ma do rzeczy,że ma coś małego do tego jak będiei wyglądała w przyszłości od tego makijażu? Ja od zawsze twierdziłam,żę ona to tylko tona tapety i tyle i żę wcale nie jest ąłdna to się wszyscy upierali a teraz co ? wreszcie przejrzeliście na oczy? :o Ja się maluję tylko minimalnie pudrem i to tylko sypkim plus tusz i żadnych cieni jak doda i kredek :o nie potrebuje by optycznie powiększyć oczy bo mam bardzo duże :) i malować się dalej będę bo zmarszczki nie są od pudru tylko właśnie puder zawsze tam jakoś chroni choć jak się używa jak ona tony pudry w kremie to on wysusza i od tego mogą być zmarszczki ale drobne a to co ma doda :o no coż jest złośliwa to jej się robią te paskudztwa pod oczami :p

Gość ASKAKSASASASAS
jest SLICZNA A WY ZAZDROSCICIE GŁUPIE KROWY..A CO?MOZE MA ŁADNE OCZY HERBUŚ ALBO NATASZA?SMIECH NA SALI..BRĄZOWE OCZY DODY PRZEBIJAJA WSZYSTKIE INNE .

Gość katowiczanka_22
a w ogóle wchodząc na temat dody :o to kto będa w jakims reality show mając niecałe 18 lat czy tam 18 nawet mówi pzred kamerą "przyszedł do mnie moj narzeczony i będziemy sie pieprzyć w kibelku" :o ona nie ma mózgu i tyle a swoją drogą to nie mowiła przeceiz wtedy o radziu a była zaeczona więc nie dość ze głupia i tapeciara to jeszcze pieprzy się z wszystkimi i gada o tym w tv przed milionami i jeszcze zrywa sobie zaręczony z każdym fecetem :o jakby zaręczyny to była zabawa :o głupia jest we wszytskim co robi i tyle :o życze jej jeszcze 1000takich zmarszczek :D

Gość własniekeidys jedna ze stylist
ek w pytaniu na sniadanie mowila ze doda ma bardzo male oczy ..bardzo bardzo male.. i podziwia ja za to ze sama sie umie tak malowac ze jej oczy wydajasie wielkie strasznie..

Gość BUHAHAAAAAt
ONA JEST NAJLADNIEJSZA W POLSCE STARE GRUBE KROWY!

Gość dsdsd
zawsze wiedzialam ze nic w niej specjalnego! widzialam ja jakies rok temu pierwszy raz w gazecie i sobie pomyslalam : to jest ta slynna doda? buahahahaa!

Gość LLLIIIII
OHYDNA JEST

Gość zazdroscicie eee
piekna

Gość lucillaaa
BUHAHAA

Gość makijaz nie niszczy tak
jak solarka, imprezy, fajki i zarwane noce :-O koktail razem - zmarchy Dody :-O

Gość asia-wawa
przestańcie!przecież wiadomo,że profesjonalny i dokładny makijaz zawsze dodaje uroku!podkreśla i to i tamto!to jedna sprawa,a druga to przecież tylko zdjęcie,ujęcie chwilii i czasami zdaża się jakis grymas uchwycić.a zmarszczki nie maja nic wspólnego z makijażem i malowaniem się na codzień,wiem dużo na ten temat bo jestem kosmetyczka...co do makijażu to szkodzi i ma wpływ na wygląd skóry kiedy nie ma demakijażu i chodzimy z nim spać.zanieczyszcza cere i pozbawia blasku ,ale tylko wtedy.

Dajcie spokój, ale wymyślacie... Na tym zdjęciu Doda wygląda jakby była chora albo conajmniej zaziębiona, oczy jej się szklą...Dziewczyna może miała zły dzień, była niewyspana a Wy suchej nitki na niej nie zostawiacie ehh:-( Poza tym zmarszczki się od makijażu nie robią, jeśli się z nim nie przesadza, używa kosmetyków odpowiednich dla wieku i dosyć dobrych firm a przede wszystkim jak się dokładnie zmywa ten makijaż przed snem. Należy również dobrze nawilżać cerę...

Gość Sinobroda
Abstrahując od Dody: uważacie, że jak ktoś się maluje to mu się usta zwężą i oczy pomniejszą czy jak? Hahaha... Zaś Doda ma rzeczywiście dość zniszczoną skórę, szczególnie pod oczami ale to nie z winy pudrów i podkładów, ale przez solarium. Dziękuję za uwagę.

Gość /---/
mozliwe, ze w dniu robienia tego zdjecia byla zmeczona, niewyspana, ale byloby dziwne, gdyby przy takim trybie zycia, regularnej solarze i kilogramach tapety skora byla swieza. to zdjecia z jakiegos studia i dziewczyna ma na twarzy makijaz telewizyjny (ze jej codzienny i sceniczny makijaz jest do niego podobny to inna sprawa ;) :P ). ta tapeta po prostu podkresla zmarszczki, ktore juz sa. spojrzcie na oczy - klasyczne owadzie odnoza. taki makijaz moze szkodzic i porownywanie go z tym, co wy kladziecie na twarz jest troche dziwne. chyba ze malujecie sie jak na scene ;)

Gość inkaaaa
jestes glupi ona ma te zmarszczki od solarium a nie od malowania poczytaj wiecej ksiazek i potem pisz!!! uzywanie jakis szkodliwych dla skory kosmetykow moze spowodowac jej starzenie ale obecne kosmetyki sa lepiej robione cepie!!