Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaa

kto ma cyfrowke?

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaaa

kupilam sobie wlasnie wczoraj, ale nie ma karty pamieci, jakies ladowarki do akumulatorow???? na ile zdjec starczy pamiec 512MB czy lepiej 1Gb kupic?

Gość lu_netkaaaaaaaa
ja bym chciala taniej niz 130... kasy nie mam... moze kupie 1GB, choc znajomy mowil, ze 512 wystarczy, ale nie wiem na ile, tysiecy zdjec robic nie bede gdzie te ladowarki sie kupuje? kurde zero obeznania w tej kwestii

Ja mam 1G. Robie zdjecia dobrej jakosci i nie zgrywam ich zbyt czesto. Jeszcze mi sie nie zdazylo, zeby zabraklo miejsca:D

Gość lu_netkaaaaaaaa
wlasnie nie wiem jakie maja miec moc... nikt mi nie doradzi :O oprocz Ciebie... a pozniej wszyscy beda pstrykac 😠

ja mam Finepix\'a Fuji i karte mial w komplecie 256 MB w zaleznosci od jakosci zdjecia wchodzi mi na nia od 102 do 409 zdjec(te 409 to przy rozdzielczosci 1600x1200) 1GB tez mam - dostalam w prezencie - bo czasem robie fotki wszystkiemu co sie rusza i co sie nie rusza

Gość pf
to ile zdjęć zmieści Ci sie na karcie zalezy od ich rozdzielczości i kompresji, nie masz w instrukcji czy gdzieś tego napisane? ja mam np canona i tam na końcu pisze że na karcie 512 mb w największej rozdzielczości (3072x2304) zmieści sie 156 zdjęć nieskompresowanych a skompresowanych już 520 wiec sama widzisz :D

Gość lu_netkaaaaaaaa
ok, to daj namiar na tego goscia od ladowarek, rozejrze sie... a czy jesli chodzi o pamiec, zwracac uwage na firme????

Gość 543215
Ja mam Olimpusa, juz 5 lat. Dalem 1200 zeta. I nie mam ladowarki ani akumulatorka, tylko baterie.

Gość lu_netkaaaaaaaa
mam kodaka C433

Gość pf
:D ja polecam kingstona ładowarke z allegro o symbolu mw 8168 a akumulatorki sama nie wiem.. mam sanyo i są lipne :o

Gość pf
natia nawet tą sama ładowarke mamy :D

Gość lu_netkaaaaaaaa
ok, dzieki 🌼

Gość pf
raczej nie od tego samego i nawet nie pamietam od kogo bo to jakieś 2 lata temu było

Gość pf
no własnie zbieram sie z tym zamiarem już jakiś czas ale tak schodzi i schodzi.. :D chyba teraz będą energizery :D

Gość pf
ale to srebrne to nie jest ładowarka którą my mamy tylko energizera :)

Gość adziulka
za kartę kingstona 1GB zapłacisz w sklepach sieci MARS ok 45 zł. Jakiś czas temu kupowałam i nigdy nie brakło mi miejsca na fotki a też pstrykam wszystkiemu co się rusza:)

Gość pf
dobra ja lece pozdrawiam 🖐️ :)

Gość lu_netkaaaaaaaa
ostatnie pytanie.. w zestawie, ktory kupilam, mialam 2 baterie kodaka... czy one tez sie nadaja? czy tylko sa takie "na chwile"

Gość lu_netkaaaaaaaa
ok, dzieki Natia wielkie 🌼 chyba zamowie na allegro, tylko ja sie zawze boje czy dojdzie... kradna na poczcie... juz tego doswiadczylam :(

Gość adziulka
są na chwilę. A ja mam 4 akumulatorki 2800mAh i ładowarkę nie bardzo firmową (FOREVER) w sumie za jakieś 30 zł i od roku jestem z nich super zadowolona. Po cholerę płacić za firmę?!

Gość adziulka
a przez allegro przeważnie taniej. Myśmy naszą cyfrówkę też przez neta zamawiali i w ten sposób ponad 100 zł mamy w kieszeni:)

Gość lu_netkaaaaaaaa
nazwa forever tak? zaraz poszukam... liczy sie kazdy grosz :p

Gość adziulka
Natia ale ja nich pstrykam ponad rok - na różnych wyjazdach i długich trasach i w długich odstępach czasowych. Nie mówię, że wszystko co niefirmowe jest dobre, ale mi akurat te się sprawdzają. Jak się je dobrze na początku sformatuje (to jest trochę trochę tak jak z akumulatorem od komórki) to dobrze służą:)

Gość adziulka
a zasilacz do czego potrzebujesz? ta ładowarka którą zanalazłaś ma wtyczkę z tyłu i po prostu wsadzasz ją całą do kontaktu.

Gość lu_netkaaaaaaaa
aha, widzisz jaka niekumata jestem :O heh, ale moze kiedys pomoge innym, jak sie juz wprawie... dzieki kobitki :) duzo slonca i ladnych fotek... sobie pewnie sama bede musiala robic