Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show me colours

Nawiedzony dom

Polecane posty

Przestrzegam przed urządzaniem seansów spirytystycznych lub channelingiem (otwieraniem się na energię) w nawiedzonych miejscach. To grozi opętaniem przez Szatana.

Gość Wieta
Jabylam kiedys w domu podobno tez nawiedzonym tzw.domek rybaka,miesci sie on w lesie nad jeziorem dlugie w miejscowosci gaj kuj-pom.Podobno tez go kiedys pokazywali w NDW ale nie wiem slyszalam to tylko od znajomych.CZy ktos o nim slyszal lub byl w nim,chciala bym dowiedziec sie czegos wiecej o tym domu. p.s a co z autorka halo czekamy na reportaz

Hej ! :) Ja w sprawie nawiedzonego domu w okolicach Kiedrzyna... Podobno jakieś 10 lat temu zbudował go mężczyzna pochodzący znad morza, był elektrykiem, chciał mieć prąd na lewo, więc zbudował agregat prądotwórczy, pewnej nocy było spięcie i wybuchnął pożar w wyniku czego spaliła się cała jego rodzina nie wiedząc nic o swojej śmierci. Teraz podobno urzęduje tam banda nieprzyjaźnie nastawionych do ludzi ćpunów... Jak to jest ?

Gość dom strachow
bylismy tam wczoraj chcielismy zobaczyc jak "owo" straszy niestety nie udalo nam sie to poniewaz ktos zamieszkuje w tym domu i nie wydaje m sie aby to byla banda cpunow, metalowe rolety + pies pilnujacy zamiast kota bez oka... jedna wielka bzdura nakrecajaca ludzi bez wyobrazni.

Gość radzio
ja tam wierze

Gość skrapi
Dom w Łochowie Dzisiaj zaszłyszałem że w w/w domu straszy dlatego że podczas wykańczania właścicielowi zabrakło kasy na wykończenie schodów i nie wiedząc jak sobie poradzić z tym problemem postanowił pozyskać materiał na stopnie z płyt nagrobkowych i to miało być bezpośrednią przyczyną pózniejszych "atrsakcji"

Gość Szukam Tego odcinka Niedowiary
Ma ktoś link chociaż?Bo chcę sobie obejrzeć jeszcze raz...ps ktoś powiedział że jak tam zostawili ochotnika z kamerami to się nic nie działo... a ja doskonale pamiętam że ze stolika talerze spadały...na ścianę i się rozwalały, i było słychać płacz dziecka.... i coś tam jeszcze, ale chcę sobie odświeżyć pamięć...to jak macie linka?

Gość tragiczna
ja mieszkam koło tego domu i każy sie pyta o ten dom ale nie mogę i m powiedzieć ....raz weszłam tego domu i slyszałam płacz dziecka w jakies dzórze widziałam kości były własciciel domu był dziwny a natemat tego kota przechodzi tu cały czas strasznie sie go boje !!!!!!!!!! p.s nie wchodzcie do tego domu

Gość Karusia609
U mnie często dzieją się takie rzeczy. Zawsze jak idę spać, słyszę jakby chodzenie po domu, szczękanie kluczy, jakby ktoś otwierał drzwi... co dziwniejsze, moi rodzice tego nie słyszą, a jak im opowiadam to mówią że to królik hałasuje. Mama jest fotografem, tata filmuje, więc w wakacje, jak jest okres że wszyscy ślub biorą, to rodzice wyjeżdzają na cały dzień i noc, bo kręcą i ślub i wesele. No i jak się zaczął sezon, rodzice pojechali, była 23... poszłam do pokoju mojego brata (10 lat) i wtedy znowu... i on to słyszał! Kazałam mu dokładnie opisać hałas. Rzeczywiście, słyszał to co ja. Jeszcze innym razem jak byliśmy z bratem sami, byłam u siebie w pokoju. I nagle huk! I to bardzo głośny. Pobiegłam do brata, spytałam co mu spadło. Odpowiedział, że nic, myślał że to mi coś zleciało. Przeszukaliśmy cały dom. Nic nie znaleźliśmy. Jeszcze innym razem pod nieobecność rodziców miał być z nami dziadek. Siedzimy w salonie, gdy nagle słyszymy jakby ktoś otwierał garaż. Dziadek też to usłyszał, ale.... mój brat nie. Nawet nasz pies poleciał do drzwi, bo wiedział, że jak się otwiera garaż, to potem przez drzwi wchodzi mama (jego ukochana pani) Na dworze nikogo... w garażu nikogo... brama garażowa zamknięta. Inna historia? Miałamkiedyś ptaszka. Zdechł po dwóch dniach. Co więcej, widziałam, że w noc przed śmiercią tak się dziwnie zwijał z bólu, jakby coś mu wyrywało wnętrzności. Później mieliśmy kotka. Zdechł dokładnie po tygodniu. Zagryzł go inny czarny kot. NIgdy wcześniej nie widziałam tego kota na oczy. Było w nim coś... jakby demon. Miał takie dziwne oczy... jeden ząb taki bardzo długi... ten kot nie miał pana, a jednak raz go zobaczyłam... zamiast uciekać popatrzył mi w oczy... tak długo się na mnie patrzył, takim strasznym wzrokiem... później zaczął na mnie warczeć, jeżyć sierść. A ja tak jakby straciłam nad sobą kontrolę. Zaczęłam też na niego tak warczeć. I on wtedy przestał. I powoli odszedł. Więc zdechł mi ptaszek, zdechł kotek... a królik? a właściwie ona, króliczka.Kochałam ją nad życie. Żyłą 4 latka, choć króliki żyją 6. Nie zmarła z przyczyn naturalnych. Wszystkie te zwierzątka zdechły w nocy. Teraz tata już nie może zwalić na nią tych odgłosów. A one ciągle są. I ostatnio przybierają na sile. Aż czuję, że coś jest w tym domu.Boję się, że teraz kolej na mojego pieska. A potem?

Gość nad
a co ze studentami dziennikarstwa ktorzy walili bledy ortograficzne jak ludzie z niepelnym podstawowym, czyzby ich duchy wykonczyly?

Gość show me colours
Czy ktos tu jeszcze pamieta ten temat? Kurcze minelo juz ponad 5 lat...

Gość anonik
gdzie dokładnie stoi ten dom w łochowie??

Gość córka mafi
pamietaj, ze co kolwiek tam jest o ile jest. to takie rzeczy sie przenosza, obys tylko tego do swojego domu nie zaprosił

Gość córka mafi
Karusia609 to copiszesz, wyglada na złego ducha, nie zaczepiaj choc i nie prowokój. powinniscie si eudac do egzorcysty, gdyz on napewno bedzie chiał cos odwas, i na sto % niedobrego

Gość dhoster
Show me colours, możesz napisać na dhoster@o2.pl ?

Gość edi2935
Z tą lampką zapalającą się o tej samej godzinie to jakaś ściema ,bo lampki z czujnikiem zmroku nie zapalają się o tej samej porze tylko właśnie o zmroku inaczej zimą ,a inaczej latem!

Gość gość
Jest tu ktoś jeszcze? Można wiedzieć gdzie DOKŁADNIE znajduje się ten dom? Jedni piszą, że na Ludowej, drudzy, że na Słonecznikowej (jednak kawałek jest od tych ulic). Czytałam też, że to dom w polach, potem, że ostatni przy drodze...

Gość izkandl
Tez chetnie bym sie tam wybrala :)

Gość asystant
izkandl mogę się z Tobą wybrać w ramach asysty :)

Gość gość
to gdzie w końcu jest ten dom ...?

Gość gość
w łochowie jest odrazu przy drodze

Gość gość
temat ma 6 lat :D:D:D

Gość muaa
Odnośnie domu w Kiedrzynie ! Fakt temat stary ,ale niedawno ze znajomymi wpadlismy na stronke o tym i poszlismy to zobaczyć . Znaleźliśmy ten dom ( jest to przed ostatni dom od lasu po prawej stronie patrząc w stronę Częstochowy ) jest bardzo ladny widać ze wyremontowany. Na poczatku nie byliśmy pewni czy to ten dom wiec stwierdzilismy ze popytamy ludzi o ta historie i dom. Pan na stacji benzynowej opowiedzial nam w skrócie ze chodzi o placz dziecka i wskazal dom. Wiele ludzi których zapytalismy unikali tematu i próbowali nas splawic .... zadzwonilismy w końcu do tego domu w kwestii kilku pytań. Wyszlo do nas malzenstwo i kiedy zadalismy kilka pytań twierdzili ze sa nowi i nic nie slyszeli a kiedy koleżanką powiedziala slowo " nawiedzony" zaczęli na nas wyzywac , strasznie się oburzyli . Padaly solową w stylu ; idźcie po rozum do kosciola , w co wy wierzycie , sami jesteście nawiedzeni. Wiec dalismy sobie spokój i poszlismy do domu obok gdzie kobieta która z nami rozmawiala także wskazala ten dom. Kiedy spojrzelismy po raz ostatni na dom zauwazylismy ze pogasly w nim światla i pozaslaniali rolety antywlamaniowe co wydalo się trochę podejrzane. ... to tyle jeśli chodzi o nasze obserwacje ;)

Gość oliwia15328
A tak w ogóle to autor tego postu odwiedzą tą stronę (show me colours)? Minęło przciez już 7 lat!

Gość zyra
W miejscowosci Lipa niedaleko Stalowej Woli jest blok, w ktorym w jednej z klatek popelniono 3 samobojstwa (wszyscy sie powiesili- w styczniu 2012 roku, później był lipiec 2012 i luty 2013), a w styczniu 2014 bylo potrojne morderstwo (jeszcze nie wyjaśnili sprawy, ale sa tez hipotezy, ze matka najpierw zabila dzieci a pozniej siebie). Sprawe oprocz policji bada egzorcysta. http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=31826

Gość nawiedzone miejsca
Kiedy osoba popełniająca samobójstwo kogoś przeklnie, tego przez którego do tego doszło , [ zawsze jest przyczyna ] to miejsce takie musi odwiedzić egzorcysta.

Gość gość
chetnie zobaczylbym to miejsce ;) tylko mam za daleko :P

Gość gość
Witam mieszkałem w okolicach Łochowa od dziecka teraz mam 20 lat jak tam mieszkałem nie działo się nic dziwnego moi znajomi byli tam dużo razy i też nie odkryli nic dziwnego. Prawdopodobnie to tylko zmyślona opowieść przez rodziców żeby dzieci tam nie chodziły.

Gość gość
Witam.... wiem cos o domu w Lochowie , bo jako dziecko w nim mieszkalismy i jako jedyna z rodziny mialam stycznosc z pananormalnymi zjawiskami, ktore w tym domu byly odczowalne na codzinen....nawet jesli minelo juz duzo lat , to dobrowolnie niechciala bym jeszcze raz wejsc do tego domu.... ale jako osoba ( wtedy dziecko ) ,ktora przezyla to ,to moge tylko powiedziedz,ze istnieje.... " zycie,po zyciu"

Gość gość
Ma ktoś może link do tego reportażu z "nie do wiary"? Byłbym wdzięczny za podesłanie.